Anime
Jusu megstamiausias animacinis serialas.
No smint - no kiss, no kiss - no sex, no sex - no baby, no baby - no problem. So no smint - no problem 
dbz ir kiti japoniski serijalai kaip samurajai x, kuris man labiau uzh dbz patinka, geri tuom kad juose labay daug veiksmo, bet per dbz gana kvailokas siuzetas ir nespalvingi veikejai, nors kovu ytampa ir idomumas labai didelis, samurajai man labay patinka tuo kad ten ir veiksmo daug ir veikejai idomus, kiekvienas turi savo istorija, netgi blogieciai, siuzetas gana ispletotas, tik ten blogai tai kad po kovos su shishio viskas labai skirias nuo mangos, o mangos pasakojimas kiek pastebiu idomesnis uz ta dievo sunu ir vokieciu riterius, nes ten blogietis is kenshio praeities...
pac tamsiausias dalykas pasauly yra skyle tamsoje
nu anime yr gana platus laukas, Lietuvoj vis dar nelabai populiarus, bet bent jau daugeliui zinomas, tikesimes populiares X)
daba kas liecia DBZ ir visa ta ju seimynele - tikriausia prasciausias anime pavyzdys, skirtas Vakaru rinkai, kurioje animacija visada taikydavosi y 5 -12 metu vaikus, IMHO jis yr baisiai kvailas ir vyresniems jo ziuret negalima, ba smegenai suskystes... Kenshin TV serialas - gal ir puse velnio, siek tiek rimtesnis, bet vat Rurouni Kenshin OVOS tai jau kazkas nepakartojamo, jei patiko per LNK rodytas serialas - primygtinai siulyciau paziuret abi OVAS - paisymas kur kas geresnis, jau nekalbu apie siuzeta...
ir simpsonai nera anime
ten amerikieciu bandymas pripratinti Vakaru zmogu prie to, kas Japonijoje jau beveik simtmety yra - animacija, toli grazu nera skirta tik vaikams
nu jei y tema, tei turiu megstamu, tik ju baisiai daug, nus 'Fruits Basket', 'Texhnolyze', 'Serial Experiments Lain' (va tokia turejo but Matrica), 'Hoshi no Koe', 'Boogiepop Phantom', 'The End of Evangelion' butu tokie rimtesni ir labiau patike, zurau ir 'Naruto', tik bisky guma ten pastoviai tampoma
daba kas liecia DBZ ir visa ta ju seimynele - tikriausia prasciausias anime pavyzdys, skirtas Vakaru rinkai, kurioje animacija visada taikydavosi y 5 -12 metu vaikus, IMHO jis yr baisiai kvailas ir vyresniems jo ziuret negalima, ba smegenai suskystes... Kenshin TV serialas - gal ir puse velnio, siek tiek rimtesnis, bet vat Rurouni Kenshin OVOS tai jau kazkas nepakartojamo, jei patiko per LNK rodytas serialas - primygtinai siulyciau paziuret abi OVAS - paisymas kur kas geresnis, jau nekalbu apie siuzeta...
ir simpsonai nera anime
nu jei y tema, tei turiu megstamu, tik ju baisiai daug, nus 'Fruits Basket', 'Texhnolyze', 'Serial Experiments Lain' (va tokia turejo but Matrica), 'Hoshi no Koe', 'Boogiepop Phantom', 'The End of Evangelion' butu tokie rimtesni ir labiau patike, zurau ir 'Naruto', tik bisky guma ten pastoviai tampoma
man geriausias anime buvo pries kokius 5-7 metus rodytas Candy Candy, aisku man tada buvo atitinkamai metu, o dabar labai retai kada ziuriu anime, nebent simpsonus, kurie nera anime.
O ka manot apie tokius anime, kur dabar rodo TV3, visoskius pokemonus, digimomus ir pan sh.
O ka manot apie tokius anime, kur dabar rodo TV3, visoskius pokemonus, digimomus ir pan sh.
No smint - no kiss, no kiss - no sex, no sex - no baby, no baby - no problem. So no smint - no problem 
seip as skaites kur dabar rodo yu-gi-oh manga man istikro labai patiko, bet kai pamatau gal jis ir kvailokas, seip ziuret tai man visai idomu, nors ir labay vaikiskas, o seip mates as siektiek nauju digimonu, ten ne tokie kvaili, beje daug kas priklauso nuo vertimo, o tv3 vertimai animaciniu man nelabai patinka
pac tamsiausias dalykas pasauly yra skyle tamsoje