o del dzinsu tai pastebejau daugumai paneliu tinka aptempti dzinsai
Aš noriu bendrauti!
- Fantasy
- profesionalas

Geriausiai rengtis kaip tu nori ir kaip patinka o neziureti ar tai labiau patrauks vaikinu (ar zmoniu) demesi ar ne ... tokia mano taisykle apsirengime... zmogus turi patikti qsavo asmenybe ir savo stilium o ne kurti optines apgaules 
The only thing that men and women have in common, is that they both prefer the company of men. Oscar Wilde.
As manau, kad tas pasiskirstymas i forsus ar reperius yra labai kvailas. Jis parodo zmogaus silpnavaliskuma ir jo priklausomybe nuo kitu.
Labiausiai gerbiu originalius zmones, kuriems nesvarbu buti i kazka panasiems. Tikrai manau, kad reikia buti savimi, o jei tau neuztenka drasos ar jėgu parodyti tikraji save, tada tu paprasciausiai slepiesi kokioje nors zmoniu grupeje, stengdamasis atrodyti taip kaip jie, elgtis taip kaip jie, susitaikai su ju kvailais poelgiais ir pats elgiesi taip pat, nes tu jau neturi savo nuomones...nes tu - jau nebe tu. Nes tu silpnas, bejegis.
Toks zmogus stiprus tik tada kai jis tarp savo bendraminciu, o jam likus vienam jo stiprybe verta nulio ir jis lieka vienas silpnas bevertis snarglys.
Dabar suprantat kas sukasi mano galvoje?
Bukite savimi, nes jus gimete ne forsais, ne reperiais, ne skinais ir ne visokiais gotais. Stiprus zmogus yra tas, kuris turi savo nuomone, nebijo priimti sprendimu, bei savarankiskai issisukti is nemalonios padeties.
Manau jums jau aisku ka as norejau pasakyti...
Labiausiai gerbiu originalius zmones, kuriems nesvarbu buti i kazka panasiems. Tikrai manau, kad reikia buti savimi, o jei tau neuztenka drasos ar jėgu parodyti tikraji save, tada tu paprasciausiai slepiesi kokioje nors zmoniu grupeje, stengdamasis atrodyti taip kaip jie, elgtis taip kaip jie, susitaikai su ju kvailais poelgiais ir pats elgiesi taip pat, nes tu jau neturi savo nuomones...nes tu - jau nebe tu. Nes tu silpnas, bejegis.
Toks zmogus stiprus tik tada kai jis tarp savo bendraminciu, o jam likus vienam jo stiprybe verta nulio ir jis lieka vienas silpnas bevertis snarglys.
Dabar suprantat kas sukasi mano galvoje?
Bukite savimi, nes jus gimete ne forsais, ne reperiais, ne skinais ir ne visokiais gotais. Stiprus zmogus yra tas, kuris turi savo nuomone, nebijo priimti sprendimu, bei savarankiskai issisukti is nemalonios padeties.
Manau jums jau aisku ka as norejau pasakyti...
man tai atrodo kvailoka irodinet save, rengiasi kaikurie belenkaip ir argi grazu? nebutina ten kam nors priklausyt kad kazkuo butum, ten tie kur skersai atrodantys vaiksto tai manyciau prie meno yra, kvaila man atrodo stengtis is visu issiskirt, gal taip daryt nebent jei tau demesio truksta, gali issiskirt ne isvaizda o zodziais ir t.t