Nariai
- Nightcom
- Dust N' Bones
- Susisiekti:
Kicked_assman neusiparink nieko tu neisivaziavai , man atrodo , jei visi taip norei dalyvautu tai forumas butu wow ,, nzn net , nereikia cia miegoti , jei miegosi tai narei neplus cia , prisimenu , kaip cia pradejau postint , kaikas cai sapnuodavo linksmai dabar , kai visi isigudrino postint tai forumas pradejo atgyti ir atgyti ,
Jai visi ce taip noriai dalyvautu kaip tu tai ce butu tikras floodlandas kurio sutvarkyt nepajegtu ir 10 moderiuNightcom rašė:Kicked_assman neusiparink nieko tu neisivaziavai , man atrodo , jei visi taip norei dalyvautu tai forumas butu wow ,, nzn net , nereikia cia miegoti , jei miegosi tai narei neplus cia , prisimenu , kaip cia pradejau postint , kaikas cai sapnuodavo linksmai dabar , kai visi isigudrino postint tai forumas pradejo atgyti ir atgyti ,
- Nightcom
- Dust N' Bones
- Susisiekti:
Cia kaip samaske , kad pasaulynio lugio forumose klesti flodasZalias rašė:Jai visi ce taip noriai dalyvautu kaip tu tai ce butu tikras floodlandas kurio sutvarkyt nepajegtu ir 10 moderiuNightcom rašė:Kicked_assman neusiparink nieko tu neisivaziavai , man atrodo , jei visi taip norei dalyvautu tai forumas butu wow ,, nzn net , nereikia cia miegoti , jei miegosi tai narei neplus cia , prisimenu , kaip cia pradejau postint , kaikas cai sapnuodavo linksmai dabar , kai visi isigudrino postint tai forumas pradejo atgyti ir atgyti ,
Jai klausi apie save, nes is klausimo gramatines puses sunku suprast ar teiraujiesi manes, ar apie save klausi, taigi jai apie tave tai sunku atsakyt is pradziu tu tikrai stengiaisi tvarkyngai ir protingai dalyvaut diskusijose, bet veliau atsirisai net nezinau bendras vertinimas butu kazkur per vidury.
Matosi, pirma nepamaisytu rasant nors truputy susikaupt ir zet ka surenki. Ir trumpute gramatine pamokele, kai dedi kablely jy reik det is kart po zodzio o ne - zodis tarpas kablelis tarpas, zodis kablelis tarpas zodis stai taip: va, bandysiu, duot, pavyzdy, kazkoky, nenormalu, ( ce is lempos
) Ir beja dar vienas dalykas gale sakinio dedamas taskas o ne kablelis.