Mergaitės, merginos, moterys.
- Zebda
- rašytojas profesionalas

- Susisiekti:
Ka jus kalbat. Visa tai paprasciausias egoizmas. Protingi tevai prie vaiko nesibara taiviena, paklausk bet kurio vaiko ar jis nori tureti abu ar viena tis tevu. Geriau blogi tevai nei geri pateviai. Kai turesit savo vaikus ir pabaigsit pedagogikos mokslus galesim diskutuoti o dabar nesupykit kol kas tik sapaliones... pagalvok ta, pagalvok ana. 
- Nightcom
- Dust N' Bones
- Susisiekti:
Matosi ,kad vienisas vaikutis, nori isikalbet apie savo prasta vaikyste.Zebda rašė:Ka jus kalbat. Visa tai paprasciausias egoizmas. Protingi tevai prie vaiko nesibara taiviena, paklausk bet kurio vaiko ar jis nori tureti abu ar viena tis tevu. Geriau blogi tevai nei geri pateviai. Kai turesit savo vaikus ir pabaigsit pedagogikos mokslus galesim diskutuoti o dabar nesupykit kol kas tik sapaliones... pagalvok ta, pagalvok ana.
trumpiau sakant zebda... tu galvoji kad del vaiku tevai turi susigadinti savo 18 gyvenimo metu? taigi ir issiskyrus galima tuos vaikus priziuret ir padaryt laimingais, o pateviai kartais gali but net geresni uz tevusZebda rašė:Ka jus kalbat. Visa tai paprasciausias egoizmas. Protingi tevai prie vaiko nesibara taiviena, paklausk bet kurio vaiko ar jis nori tureti abu ar viena tis tevu. Geriau blogi tevai nei geri pateviai. Kai turesit savo vaikus ir pabaigsit pedagogikos mokslus galesim diskutuoti o dabar nesupykit kol kas tik sapaliones... pagalvok ta, pagalvok ana.
pac tamsiausias dalykas pasauly yra skyle tamsoje
- Zebda
- rašytojas profesionalas

- Susisiekti:
Egoisto poziuris. Paklausk vaiko kuris noretu tureti patevi vietoje tikro tevo. Aisku buna visaip, bet tavo pasakymas "kad del vaiku tevai turi susigadinti savo 18 gyvenimo metu" labai niekingas.Kovotojas rašė:* zebda... tu galvoji kad del vaiku tevai turi susigadinti savo 18 gyvenimo metu? taigi ir issiskyrus galima tuos vaikus priziuret ir padaryt laimingais, o pateviai kartais gali but net geresni uz tevusZebda rašė:Ka jus kalbat. Visa tai paprasciausias egoizmas. Protingi tevai prie vaiko nesibara taiviena, paklausk bet kurio vaiko ar jis nori tureti abu ar viena tis tevu. Geriau blogi tevai nei geri pateviai. Kai turesit savo vaikus ir pabaigsit pedagogikos mokslus galesim diskutuoti o dabar nesupykit kol kas tik sapaliones... pagalvok ta, pagalvok ana.
is mano puses DISKUSIJA BAIGTA siuo klausimu, nes nemanau, kad tu suprasi pats dar budamas vaiko\as. Tai sakydamas nenoriu taves izeisti. Jokiu budu. Sakau tik savo nuomone.
- SaZ
- Master Builder
- Susisiekti:
mano nuomone yra tokia kad patevy ir pamote galima mylet tik tada jei kazkurio is tevu arba mamos niekada neturejai arba tas patevis arba pamote atsirado tada kai dar nieko nesupratai kas gyvenime vyksta (0-3 metai
)
ai zebda man nelabai patiko vienas tavo pasakymas:
is mano puses DISKUSIJA BAIGTA siuo klausimu, nes nemanau, kad tu suprasi pats dar budamas vaiko\as. Tai sakydamas nenoriu taves izeisti. Jokiu budu. Sakau tik savo nuomone
taigi jeigu jau tu taip sakai tai negi nepagalvojai kad tarkim kas nors sako : eina pyp koks eina pyp kad tu toks..... bet cia tik mano nuomone.
ai whatever nekreipkit y viska ka parasiau po zodziu "ai zebda"...
is mano puses DISKUSIJA BAIGTA siuo klausimu, nes nemanau, kad tu suprasi pats dar budamas vaiko\as. Tai sakydamas nenoriu taves izeisti. Jokiu budu. Sakau tik savo nuomone
taigi jeigu jau tu taip sakai tai negi nepagalvojai kad tarkim kas nors sako : eina pyp koks eina pyp kad tu toks..... bet cia tik mano nuomone.
- Nightcom
- Dust N' Bones
- Susisiekti:
galiu pasakyt Filmu Zebda maziau reikia ziuret prisiziuri krikstatievio kelis kartus ir poto aiskina tema baigta ...........Kicked_assman rašė:mano nuomone yra tokia kad patevy ir pamote galima mylet tik tada jei kazkurio is tevu arba mamos niekada neturejai arba tas patevis arba pamote atsirado tada kai dar nieko nesupratai kas gyvenime vyksta (0-3 metai)
taip, nereikia seip visad gintis, sakyt "mano nuomone" "nenoriu nieko izeisti", ar pns... reik stenktis taip visad daryt o ne sakyt, o del tu tevu seip, kaip jum atrodo vedybos del vaiko? nu kai uzstato vaika, tai pagal jus atrodo tai labai saunu manyciau, del vaiko aukotis, bet kai ner seimoi meiles, koks tikslas kazka aukotis ar ka? tik susigadina gyvenimus ir tiek, ir tai nereiskia kad vaikas laimingas jei tevai amzinai reijasi
pac tamsiausias dalykas pasauly yra skyle tamsoje
- Nightcom
- Dust N' Bones
- Susisiekti:
Tokiose atvejose buna kartais isimintis -kai ustatomas vaikas buna naujo susipazinimo su tevas budas geriau save pazint .( man atrodo nusisnekjau )Kovotojas rašė:taip, nereikia seip visad gintis, sakyt "mano nuomone" "nenoriu nieko izeisti", ar pns... reik stenktis taip visad daryt o ne sakyt, o del tu tevu seip, kaip jum atrodo vedybos del vaiko? nu kai uzstato vaika, tai pagal jus atrodo tai labai saunu manyciau, del vaiko aukotis, bet kai ner seimoi meiles, koks tikslas kazka aukotis ar ka? tik susigadina gyvenimus ir tiek, ir tai nereiskia kad vaikas laimingas jei tevai amzinai reijasi
- Fantasy
- profesionalas

tokiu atveju jei jau prisidirbai privalai prisiimti atsakomybe... abortas tikrai neiseitis... taigi gyvybe reikia aukotis..jei tikrai nera meiles gal galima rasti kompromisa...pvz negyventi kartu tik abu tevai kuri laika islaikys vaika sakykim iki tol kol ras tikrosios meiles versmes (t.y. savo antrasias puses) nors cia irgi daug kas priklauso nuo zmoniu...
The only thing that men and women have in common, is that they both prefer the company of men. Oscar Wilde.