Mergaitės, merginos, moterys.
wau!!!!!!! o tai kaip tavo mergina ???? nepyktu ant taves ???Sioma rašė:Ne nevalgysiu kaip galima nuostabiausia visatoje paukstele valgyti....
As ja sugaves saugosiu priziuresiu ir m.....
o tai kokios ash rushies paukstele ? nezinau tokios rushies "nuostabiausios pasalyje "
TLaukitės visi į šalį - eina Safy* iš daržėlio
Pyktu ir dar kaip pyktu,
tegu pyksta o man kas... papyktu nustotu...
Jau siandien pyko, kad namie nebuvau, kad su mergom tusinausi visa nakti. Bet papyko truputi ir nustojo...
Jo butent nuostabiausia pasaulyje tokia rusis ir tu vienintele sios rusies atstove... Todel kai katinelis pagaus tokia gleznute saugos labiau uz save.
Jau siandien pyko, kad namie nebuvau, kad su mergom tusinausi visa nakti. Bet papyko truputi ir nustojo...
Jo butent nuostabiausia pasaulyje tokia rusis ir tu vienintele sios rusies atstove... Todel kai katinelis pagaus tokia gleznute saugos labiau uz save.
One world, one future.
Ne nemeluoju as niekad nemeluoju,
As ir bunu su ja ir siandien buvau su ja ir jai nereiliai daug demesio rodau.
O del kitu kad trankausi tai taip gaunasi bet jai viskao nesakiau, sakiau kad buvau pas mergas pas draugo drauges bet nesakiau kad as pas jas nakvojau....
Ji gal mane ir myli bet kad viena problemyte kad as jos nemyliu....
jai myleciau rodyciau dar daugiau demesio...
bet kai taip nera tai galiu ir safyriukiui savo demesio skirti. murr
As ir bunu su ja ir siandien buvau su ja ir jai nereiliai daug demesio rodau.
O del kitu kad trankausi tai taip gaunasi bet jai viskao nesakiau, sakiau kad buvau pas mergas pas draugo drauges bet nesakiau kad as pas jas nakvojau....
Ji gal mane ir myli bet kad viena problemyte kad as jos nemyliu....
jai myleciau rodyciau dar daugiau demesio...
bet kai taip nera tai galiu ir safyriukiui savo demesio skirti. murr
One world, one future.