Nu DVD tada tavo tikrai prastas skonis arba nelosias ankstesniu total war daliu, as medieval kaip uzsikabinau tai koky menesy nuo jo negalejau atstraukt. O rome daug kas tituluoja geriausiu 2004 strateginiu zaidimu gal net apskritai geriausiu ir as panasiai manau. Zaidimas isties puiku ir nuostabus. Prisesk prie jo ir bent diena jy pasinagrinek tai po to negalesi atsitraukt nuo jo. Sakai musiai neydomus? Gal del to kad sunku valdyt karius? jo lameris romoij musiams tikrai nesuvadovaus gerai. Ar tu mates dar kokiam nors stratega sitokio detalumo ir puikios grafikos tukstantines armijas? Gamas nerelus taigi nevaryk ce ant jo.DVD rašė:Ir kuo jis tau patiko ?
Man sis grajus nelabai kazkaip kameros isdestytos keistai ir musiai neidomus
Is pavadinimo pagalvojaui kad ngeras geimas bet kai siek tiek pazaidziau nusivyliau
Strategy (Strateginių žaidimų) bendras forumas
- Trolis gumis
- Crowbar Master
Zalias Swx senai matytasZalias rašė:Nu DVD tada tavo tikrai prastas skonis arba nelosias ankstesniu total war daliu, as medieval kaip uzsikabinau tai koky menesy nuo jo negalejau atstraukt. O rome daug kas tituluoja geriausiu 2004 strateginiu zaidimu gal net apskritai geriausiu ir as panasiai manau. Zaidimas isties puiku ir nuostabus. Prisesk prie jo ir bent diena jy pasinagrinek tai po to negalesi atsitraukt nuo jo. Sakai musiai neydomus? Gal del to kad sunku valdyt karius? jo megejas romoij musiams tikrai nesuvadovaus gerai. Ar tu mates dar kokiam nors stratega sitokio detalumo ir puikios grafikos tukstantines armijas? Gamas nerelus taigi nevaryk ce ant jo.DVD rašė:Ir kuo jis tau patiko ?
Man sis grajus nelabai kazkaip kameros isdestytos keistai ir musiai neidomus
Is pavadinimo pagalvojaui kad ngeras geimas bet kai siek tiek pazaidziau nusivyliau
Beja as nezaidziau kaip tu sakei total war daliu todel nelabai zinau Jei dar pas mane ftp yra tas grajus tai as ji pameginsiu pasinagrinet jei jis man nepatik vadinasi man nepatinka o ne todel kad mano skonis blogas
Pease out !
- Trolis gumis
- Crowbar Master
- Trolis gumis
- Crowbar Master
kai dar kompo neturejau, pas drauga biski paloses buvau, ziauru ispudi padare, paskui kai gavau i savo kompa tai bandziau lost.ideja gan grandioziska, tik va kad ka nors pasiektum reikia kad butum ateities amziaus, tada ir unitai neimanomi, ir ekonomika klesti, o su senesnem tachnologijom suds gaunas.bet siaip vien grajaus sumanymas toks apdovanojimo vertas(nors Sierra tik pratese Age Of Empires pradeta kelia)
Man atrodo kad biski persistengei ir ne taip parasei tu net sau priestarauji kazkaip tai apsispresk kuris pirmesnis man atrodo kad sumaisei "Nu ce bisky nepataikiai DVD atvirksciai age of mythology pakeite age of empire" o paskui pasakei "age of mythology yra zymiai naujasnis uz age of empire" tai kaip naujesnis zaidimas galejo pkenkt senesniam jei jo net nebuvo isleisto ?Zalias rašė:Nu ce bisky nepataikiai DVD atvirksciai age of mythology pakeite age of empire, age of mythology yra zymiai naujasnis uz age of empire.
Pease out !
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių