Heroes of might and magic (nuo I iki IV)

Žanro tipai: God Sim, Manage/Busin., RTS, TBS, Squad Based, Wargame.
Skelbti atsakymą
Žinutė
Autorius
Vartotojo avataras
Tamoo
rašytojas profesionalas
rašytojas profesionalas

#106 Standartinė Tamoo » 2005 03 18 00:36

skir tunu pakankamai daig, reik ilgiau pazaist tei ir viskas pasimato :)
"The world's best fighting tournament"

sarua
garbės narys
garbės narys

#107 Standartinė sarua » 2005 03 22 14:50

Tamoo tavo pasakimas kashka apie zhinojima savo zhodzhio vertes ir tai kad esi laimejes 100% matchu priesh kompa nepasako nieko, kas nera loshes priesh zhmogu negali keltis aukschiau lamos.

Wog = shudas, kaip dauguma fanu darbu visishkai supisa zhaidima.

Heros 3 vienas geriausiu strat geimu, man kaip tbs nusileidzhia tik savo tesiniui heros 4.

HoMM 4 >> HoMM 3, jei jum 3 herosai geresni pasakykit bent pora priezhaschiu, visokie ten "grafika leva, garas levas, atmosfera leva" gali eit *, nes HoMM yra ne kox meninis kurinys o strat geimas.

Kokie 4-5 metai jauchiu kaip herosu 3 neloshes, bet pabandysu kanors ish atminties pasakyt apie ka jus chia shnekejot :)
Titanai tikrai ne kashkokie tai leviausi ar kaip ten sake, kogero geriausi ish tu stipriausiuju, nes prieshingai negu kiti yra shaudantis ir daro toki pat dmg hand to hand combate. Besiginant pilyj ishvis su titanais galima didzhiule armija sutriushkint. Devilai irgi lbai geri kariai vien del savo teleportation. Del necropolio tai perdedat jo galia. Nelabai suprantu ka jus ten ir kaip loshiat kad kaupiates legionus skeletu ir prieshas nieko negali padaryt jums. Taip pat nesupratau ko chia kashkas minejo "be dvieju magiju expert neinu i combata" a kashkaip panashei. Normalei loshant uzhtenka poros burtu, slow blind dispel, jeigu atmintis neapgauna tai visi jie gaunami iki 3 ar 3 lygij bokshtelio, tiesa dar expert earth magic lbai geras dalykas. Tiesa trechiuos dar yra vienas didelis imho bugas, tai herosu specialybe. Gaves koki Solmyr ar deamer ar dar koki duxa gali pradzhioj ahujienai pavaryt o kaip turbut visiem aishku pradzhia puse darbo.

Kas liechia ketvirtuos herosuos necropoli kaip kashkas minejo tai jie ant xl mapo igauna dideli DIDELI pranashuma jeigu prieshininkas jjiems specialiai nesiruoshia, nors aishku loshiant xl mapa ir zhinant kad vienas prieshas yra necras butu daugiau negu kvaila nesiruosht kovai su vampais. Apie kompa neshneku jam px ka tu darai jis loshia taip pat ir viskas, kompui taip pat irgi px kad su vampais gali gerai pavaryt, nei jis ju saugo nei stengias armija ju suburt.

Del 5 herosu tai norechiau kad daugelis dalyku liktu kaip 4, tik labai labai norechiau kad butu uzhdetas herosam lygiu limitas, kox 15, na max 20, nes jau 9-12 lygio herosas jeigu protingai "augintas" yra jau vedlys i pergale, o jeigu pasiekia koki 30lv tai jau net nejuokinga daros, strategini zhaidima pakeichia zhaidimas "clikink ant prieshu"
...

Vartotojo avataras
Tamoo
rašytojas profesionalas
rašytojas profesionalas

#108 Standartinė Tamoo » 2005 03 22 15:12

Taip pasakymas tai dar nieko nereiskia.
bet su zmonem losiau ( prie vieno kompo) galiu paskyt kad esu laimejes apie 80%. bet tie priesininkai nebuvo silpniasi. jie pralosdavo kai pasirodydavo pacio zmogaus patirtis.

Vartotojo avataras
Kyborgas
rašytojas profesionalas
rašytojas profesionalas

#109 Standartinė Kyborgas » 2005 03 22 20:39

sarua rašė:wog = shudas, kaip dauguma fanu darbu visishkai supisa zhaidima. "
Ni velnio jis ne šūdas reikia tik į jį įsižaist.
sarua rašė:Heros 3 vienas geriausiu strat geimu, man kaip tbs nusileidzhia tik savo tesiniui heros 4. "
O man atrodo, kad 4 herojai nusileidžia 3, o ypač Wogui.
sarua rašė:HoMM 4 >> HoMM 3, jei jum 3 herosai geresni pasakykit bent pora priezhaschiu, visokie ten "grafika leva, garas levas, atmosfera leva" gali eit *, nes HoMM yra ne kox meninis kurinys o strat geimas. "
Aš turiu 4 herojam priekaištų ne tik dėl grafikos. Nepatiko visas tas žaidimo pertvarkymas. Vienas tik pliusas, kad gali herojus kautis. O minusų daug: nesitobulina junitai, taipogi jie gali bėgioti vieni be herojų, nėra skaičiuojamas laiko limitas praradus paskutinį miestą, silpna pati miestų gynyba. Ir dar dėl pačių herojų. Kaip pats minėjai - perkopęs 30 lygį herojus gali jau normalią armiją vienas suvanot. Bet va pirmo lygio herausas kovoje krenta kaip lapas.
sarua rašė:Titanai tikrai ne kashkokie tai leviausi ar kaip ten sake, kogero geriausi ish tu stipriausiuju, nes prieshingai negu kiti yra shaudantis ir daro toki pat dmg hand to hand combate. Besiginant pilyj ishvis su titanais galima didzhiule armija sutriushkint. "
Aš asmeniškai nelaikau jų lieviausiais, bet ir ne stipriausiais, o beja pilyse labiau apsimoka gintis su Sharpshooters, nes jie neturi atstumo nuobaudos šaudymui.
sarua rašė:Devilai irgi lbai geri kariai vien del savo teleportation. Del necropolio tai perdedat jo galia. Nelabai suprantu ka jus ten ir kaip loshiat kad kaupiates legionus skeletu ir prieshas nieko negali padaryt jums. "
Dėl devilų sutinku, jie ne vien dėl teleportacijos geri, bet ir dėl "no relation". O dėl tų skeletų čia viskas priklauso nuo mapo. Jei žemėlapyje nebus daug silpnų monstrų, tai nebus iš ko tuos skeletus "gaminti". Na jei monstrų yra normaliai - tai legioną skeletonų gali prikaupt per pusantro mėnesio.
sarua rašė:Del 5 herosu tai norechiau kad daugelis dalyku liktu kaip 4, tik labai labai norechiau kad butu uzhdetas herosam lygiu limitas, kox 15, na max 20, nes jau 9-12 lygio herosas jeigu protingai "augintas" yra jau vedlys i pergale, o jeigu pasiekia koki 30lv tai jau net nejuokinga daros, strategini zhaidima pakeichia zhaidimas "clikink ant prieshu"
Na o man mieliau būtų jei kūrėjai gryžtų prie 3 herojų, nebent galėtų palikti galimybę kautis herojams. Na o dėl lygio limito tai velniai žino, man jo gali ir nebūti.
Trecdali gyvenimo zmogus praleidzia lovoje likusius su trecdalius jis bando i ta lova ka nors isitempti

sarua
garbės narys
garbės narys

#110 Standartinė sarua » 2005 03 22 22:03

Kyborgas rašė:
sarua rašė:wog = shudas, kaip dauguma fanu darbu visishkai supisa zhaidima. "
Ni velnio jis ne šūdas reikia tik į jį įsižaist.
Gal, chia mano nuomone kad jis gadina homm ne kaip zhaidima bet kaip tbs zhaidima.
Kyborgas rašė:
sarua rašė:Heros 3 vienas geriausiu strat geimu, man kaip tbs nusileidzhia tik savo tesiniui heros 4. "
O man atrodo, kad 4 herojai nusileidžia 3, o ypač Wogui.
Chia vel tik mano nuomone, visiems negali patikt tas pats dalykas.
Kyborgas rašė:
sarua rašė:HoMM 4 >> HoMM 3, jei jum 3 herosai geresni pasakykit bent pora priezhaschiu, visokie ten "grafika leva, garas levas, atmosfera leva" gali eit *, nes HoMM yra ne kox meninis kurinys o strat geimas. "
Aš turiu 4 herojam priekaištų ne tik dėl grafikos. Nepatiko visas tas žaidimo pertvarkymas. Vienas tik pliusas, kad gali herojus kautis. O minusų daug: nesitobulina junitai, taipogi jie gali bėgioti vieni be herojų, nėra skaičiuojamas laiko limitas praradus paskutinį miestą, silpna pati miestų gynyba. Ir dar dėl pačių herojų. Kaip pats minėjai - perkopęs 30 lygį herojus gali jau normalią armiją vienas suvanot. Bet va pirmo lygio herausas kovoje krenta kaip lapas.
Atema kokia nors strategija tai kad unitai nesitobulina? Kad gali begiot vieni be heroju tai gerai, nes prideda dar shiektiek taktikos galimybiu. Laiko limitas skaichiuojamas kai visame mape nera nei vieno neutralaus miesto, dabar pagalvojau kad taip yra net labiau logishka. Miestu ginyba man kaip tik atrodo dar labiau sustiprejusi del galimybes karius statyti ant boksto, tiesa galejo kaip nors apriboti prieshiniko lipima ant to bokshto. Va blogai kad zhaidimo gale kovos prasideda heros Vs heros, tachiau retai taip buna nes normaliam geime kiek esu zhaides vyraudavo herojei iki 20lv, daugiausiai ishvis 12-13lv herojai ir tai daugiausiai nekoviniai.
Kyborgas rašė:
sarua rašė:Titanai tikrai ne kashkokie tai leviausi ar kaip ten sake, kogero geriausi ish tu stipriausiuju, nes prieshingai negu kiti yra shaudantis ir daro toki pat dmg hand to hand combate. Besiginant pilyj ishvis su titanais galima didzhiule armija sutriushkint. "
Aš asmeniškai nelaikau jų lieviausiais, bet ir ne stipriausiais, o beja pilyse labiau apsimoka gintis su Sharpshooters, nes jie neturi atstumo nuobaudos šaudymui.
Chia kox nors wog navarotas kad su Tower rase sharpshooterius gali rinkti?(ar ash chia pavadinima sumaishiau) Jeigu ish tu ju nameliu kurie mape gali but tai chia labai kvaila butu ant tokiu kareiviu remtis ir visada yra burtas kuris nuima ta nuobauda.
Kyborgas rašė:
sarua rašė:Devilai irgi lbai geri kariai vien del savo teleportation. Del necropolio tai perdedat jo galia. Nelabai suprantu ka jus ten ir kaip loshiat kad kaupiates legionus skeletu ir prieshas nieko negali padaryt jums. "
Dėl devilų sutinku, jie ne vien dėl teleportacijos geri, bet ir dėl "no relation". O dėl tų skeletų čia viskas priklauso nuo mapo. Jei žemėlapyje nebus daug silpnų monstrų, tai nebus iš ko tuos skeletus "gaminti". Na jei monstrų yra normaliai - tai legioną skeletonų gali prikaupt per pusantro mėnesio.
Toks skeletu rinkis kiek pamenu labiau pasitaikydavo ant lengvo sudetingumo lygio zhaidzhiant, tai man nelabai rishas jusu imposible lygis su tokiu rinkimu, nors visko gali but, nelabai pamenu homm 3 smulkmenas.
Kyborgas rašė:
sarua rašė:Del 5 herosu tai norechiau kad daugelis dalyku liktu kaip 4, tik labai labai norechiau kad butu uzhdetas herosam lygiu limitas, kox 15, na max 20, nes jau 9-12 lygio herosas jeigu protingai "augintas" yra jau vedlys i pergale, o jeigu pasiekia koki 30lv tai jau net nejuokinga daros, strategini zhaidima pakeichia zhaidimas "clikink ant prieshu"
Na o man mieliau būtų jei kūrėjai gryžtų prie 3 herojų, nebent galėtų palikti galimybę kautis herojams. Na o dėl lygio limito tai velniai žino, man jo gali ir nebūti.
Na chia jau kiekvieno norai ir nuomone skirtingi :)
...

Vartotojo avataras
Kyborgas
rašytojas profesionalas
rašytojas profesionalas

#111 Standartinė Kyborgas » 2005 03 25 18:02

Dėl tū sharpų tai aš neturėjau galvoje Tower rasės. Šiaip aš tik norėjau palyginti titanus ir sharpus kaip junitus. Jei tu tvirtini, kad su titanais geriausia gintis, tai pvz priešininkas loš su Rampatu, pasiims kokį Gelu, kuris gali elfus į sharpus paversti tai dar žiūrėk gali kartais ir pasikrauti nuo jo net pily besigindamas.
Beja mane nustebinai su tuo burtu kur "distance penalty" nuima. Aš asmeniškai tokio negirdėjęs. Žinau tik kad yra įgūdis "Archery" kuris padidina šaulių jėgą, bei du artifaktai "Golden bow" ir Bow of sharpshooter" - jei teisingai parašiau :) Tie du artifaktai tai tikrai žinau, kad nuima tą nuobaudą, bet kad burtas nuimtų tai negirdėjau.
Trecdali gyvenimo zmogus praleidzia lovoje likusius su trecdalius jis bando i ta lova ka nors isitempti

sarua
garbės narys
garbės narys

#112 Standartinė sarua » 2005 03 26 01:01

Kyborgas rašė:Dėl tū sharpų tai aš neturėjau galvoje Tower rasės. Šiaip aš tik norėjau palyginti titanus ir sharpus kaip junitus. Jei tu tvirtini, kad su titanais geriausia gintis, tai pvz priešininkas loš su Rampatu, pasiims kokį Gelu, kuris gali elfus į sharpus paversti tai dar žiūrėk gali kartais ir pasikrauti nuo jo net pily besigindamas.
Beja mane nustebinai su tuo burtu kur "distance penalty" nuima. Aš asmeniškai tokio negirdėjęs. Žinau tik kad yra įgūdis "Archery" kuris padidina šaulių jėgą, bei du artifaktai "Golden bow" ir Bow of sharpshooter" - jei teisingai parašiau :) Tie du artifaktai tai tikrai žinau, kad nuima tą nuobaudą, bet kad burtas nuimtų tai negirdėjau.
Omg ta tower net dabar pats nesuprantu kodel ishtraukiau ;/ ir burta dabar teprisiminiau kad sumaishiau. Tox yra homm 4 o ne 3. O tai gelu ir kitus spec charus galima rinktis pradzhioj? Neprisimenu ir shito ;/
...

Vartotojo avataras
Kyborgas
rašytojas profesionalas
rašytojas profesionalas

#113 Standartinė Kyborgas » 2005 03 29 19:16

Nu jei žaidi ant randomo arba ant tokių mapų kur nėra nustatyta tik tam tikra pilis tai be abejo galima rinktis ir miestus ir herojus.

Vartotojo avataras
GODhack
profesionalas
profesionalas
Susisiekti:

#114 Standartinė GODhack » 2005 05 23 18:28

Nedidelis heroes3 tutorial, nes gincai del rasiu ir kitko..

1:

zaidimo tikslas apeit visus "stulpus" ir adidengt "puzzle map"
Dauguma teigia kad ant sudetingumo 180% ir didesnio laimet arba labai sunku arba neimanoma. Jie pamirsta arba nezino zaidimo tikslo ir bando laimet tiesiog skerdynes. Surinkus stulpus suzinosit kur pasleptas "gralis"
ji nunesat i pili spaudziat ant "statyklos" ir taip pastatog ta grali.
9000 money per sav. kruva kitu resursu ir dar + daugiau galima kariu pirkt.

2: rases

naudosiu savus pavadinimus gal suprasit
"lediniai" - jie magai ir saudantys kariai jie visuomet laimes uzsidare pilyje.
"miskiniai" - jie luzeriai kol neturi savo drakono, bet ju drakonas tikra naikinimo masina.
"kaukoliekai" - isigyt ir patobulint "dieduka" kaukolieku pergales raktas
atakuojant diedukus reik siust i prieki. gaunat hero lygi reik imt "raudonas kaukuoles" tris kartus tada mire kariai virs skeletais, o 2000 skeletu visad pravercia.
"laukiniai" - jie turi kari metanti akmenis puolant pilis tai didelis pranasumas. Tik su laukiniais as drasiai puolu lediniu pili.
"zmones" - ju geriausi kariai turi skila prikelt zuvusius karius, gerai panaudot si skila zmoniu pergales raktas.

uz kitas rases mazai zaidziau jokiu ju ipatingu stiprybiu nepastebejau.

3. kova

a) ginyba pilies

jokiu budu neiseit is pilies tiesiog stovet, gintis ir pasitikt skraidancius, o jei skraidantys nelaimejo tai pergale pasiekta. Jei siena pragius "uzstatyt" anga su savo kariu (ne skraidanciu ir ne saudanciu!!!) tada priesas ilips i spastus ir kol kausis tures stovet ir spastuose be to kiti priesai taip pat negales lyst i vidu. Jei priesas net ir taip sugebejo ilyst i vidu ne beda
jus dar turit skraidancius ir galit begt prie jo katapultos ar saudanciu kariu uzbaigti. Dazniasiai priesui lieka tik kokie invalidai(reik pasirupint kad tik tokie liktu ir labiausiai stengtis nugalabit saudant pvz.:raitelius) ir tie invalidai negali pavyt skraidancio nors ir 1 kario. Taigi negali ir smogti, o tik renka streles is boksteliu. Viskas gaunasi krachas tik tada kai sugriaunami visi 3 boksteliai.
Jei atidziai perskaitet ir supratot jusu pilis bus uzimta tik tada kai priesas tures keturguba - penkiaguba kiekybini pranasuma.

B)musis lauke

ivertinkit kas geriau saudo jei jus rinkities ginybine taktika nesiverskit i prieso zemelapio puse. jei saudot blogiau dideliu taktiku neprigalvosit.

c)pilies puolimas

imkit tik skraidancius ir saudancius karius, aisku neverta palikt tusciu langeliu ir geriau dar paimt ir kitokiu. kompas kartais iseina is pilies i puolima ir akimirksniu pralaimi todel galit paaukot viena ejima ir paziet kaip jis elgsis.

tikuosi kam nors pravers 8)

4
magija:

hipnoze, nukraujavimas, ugnies kariu iskvietimas, prikelimas, zemes drebejimas, hero teleportacija prie kitos pilies.

Sie burtai nulemia pergale is kur gaut tai jau jusu bedos tik juos gavus nepazint ir nepanaudot tai labai kvaila.

Vartotojo avataras
Tamoo
rašytojas profesionalas
rašytojas profesionalas

#115 Standartinė Tamoo » 2005 05 23 20:23

GAl ir neblogai cia pasakiai bet del kai ko nesutikciau:::))))))

Vartotojo avataras
+Ameno+
Chef
Chef
Susisiekti:

#116 Standartinė +Ameno+ » 2005 05 23 21:19

pvz del ko nesutiktum???
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Tamoo
rašytojas profesionalas
rašytojas profesionalas

#117 Standartinė Tamoo » 2005 05 23 22:34

PVz del laukiniu ar miskiniu ir adar daug kt dalyku:)))

Vartotojo avataras
+Ameno+
Chef
Chef
Susisiekti:

#118 Standartinė +Ameno+ » 2005 05 24 11:23

ismok rasyti be klaidu
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Tamoo
rašytojas profesionalas
rašytojas profesionalas

XxXxX

#119 Standartinė Tamoo » 2005 05 24 16:34

Lie tuviu vos 4 isejo tai nlb moku
Beto ne rasyba cia svarbiausia :wink:
Manau vsi suprato ka as norejau pasakyt

Vartotojo avataras
Kyborgas
rašytojas profesionalas
rašytojas profesionalas

#120 Standartinė Kyborgas » 2005 05 24 20:50

Nu jei nesupyksi Godhack tavo teiginius biškiuką pakritikuosiu.
Visų pirma dėl to gralio. Aš tai jo nesistengiu labai ieškoti, aišku jei pamatau netoli obeliską, tai jį aplankau. Man nėra problemos laimėt ir be gralio.
Antra dėl tų rasių.
Towerio gyventojai gali ir ne visada apsigint jei priešas už juo geriau pašaudys. O pašaudyti geriau gali ir tie patys "lūzeriai" miškiniai, tiksliau vienas miškinis Gėlu su savo snaiperiais. Taip pat ir undedai su Lichiais jei turi auksinį lanką.
Beja laukiniai dar ir balistiką gerai išmano, tad kartais ciklopams net nereikia į sienas mest, gali geriau kokį priešą priplot :)
Na dėl kitų tavo teiginių sutinku.
Trečia dėl pilių gynybos. Deja kartais reikia išeit iš pilies ypač tada kai priešas turi gerų šaulių. Nes jis taviškius sušaudys greičiau, nei jo šaulius tavo bokštai. Kiek ten tie bokštai teįšauna (~50 centrinis ir ~30 šoniniai) Beja jei užpuls laukiniai, tai jie dažnai turi Expert balisticks ir gali pramušti vartus iš pirmų šūvių, o vėliau gana greit bokštus nudaužyt. Gali bandyt su skraidančiu jų katapultą suvanot, o ten gali ir ant pabaisų užsiraut.
Ketvirta - dėl mūšio lauke. Šiaip tai aš būnu padėjęs ant priešo šaulių, jei pas mane yra skraidančių ar šiaip greitaeigių karių. Kai prie šaulio prilimpa koks karys, iš jo jau jokios naudos (na išskyrus kai kuriuos). Mūšio metu reikia derinti ėjimus, laukimus ir burtus. Jei apgalvotai išnaudosi burtus tai gali ir be šaulių laimėt.
Penkta pilies puolimas. Taip sutinku kad skraidantys pilims pult yra nepamainomi, bet va su šauliais kita kalba. Reikia vestis tokius, kurie turi ne mažiau kaip 30 HP , nes silpnesnius labai greit bokštai nuskabo. Aš tai kai turiu Expert balisticks tai varau su visais kas turi greičio normaliai, nes žinau kad visada vartus iš pirmų smūgių pramušiu.
Na ir galiausiai dėl magijos.
hipnozė - pats šūdiniausias trečio lygio burtas. Blin kiek tik bandydavau naudot, tai galėdavai užburt silpniausią priešą ar iš vis neveikdavo.
nukraujavimas - nežinau kurį turėjai omeny, mirties bangą ar prakeikimą,bet jie abu neblogi.
Ugnie karių iškvietimas - tikriausiai turėjai omeny ugnies elementus :)
Žemės drebėjimas - nelabai vertinu šį burtą, nes reikia turėt daug spell powerio, kad ką nors gero šiuo burtu pasiektum.
Hero teleportacija prie pilies - jei turėjai omeny town portal tai tikrai geras burtas. Jis tiesiog nepakeičiamas ant didelių mapų.

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių