Didelis dzekui.
RPG geimai
Plz dokit koki linka kur galeciau rasti RPG geimu sarasa (pageidautina tu, kuriuos galima geiminti online), arba bent pavardinkit kokiu nors idomesniu.
Didelis dzekui.
Didelis dzekui.
HelBreath - * geimas, tik gaila, kad p2p ( be to, mano magui - banas
)
Yra toks idomus vien per browseri zaidziamas: www.battlemagica.com
Paskutinį kartą redagavo Squall 2004 03 07 19:33, redaguota 1 kartą(us).
http://www.pristontale.com tai 5 servai ir kiekviename po kelis simtus zmoniu 3D grafika ir daug daug kitu privalumu, kuriuos pavargciau cia post'int
Pabandykit www.morpg.com ten yra ONLINE ir daug nemokamu arba laikinai=]
........I FEAR WE WILL NOT SURVIVE THEIR NEXT ASSAULT........
pabandykit www.destinysphere.ru geras mmorg tik asq tai strategija o ne rpg bet geimas tikrai geras o dar yra kazkoks panasus i jagged aliance www.zerohour.ru ai sio zaidimo neikirtau tai ir nezaidziau! 
- SaZ
- Master Builder
- Susisiekti:
heh tik dabar pastebejau bet sitas vyrukas tikrai kvanktelejes ...Shadow rašė:pabandykit www.destinysphere.ru geras mmorg tik asq tai strategija o ne rpg bet geimas tikrai geras o dar yra kazkoks panasus i jagged aliance www.zerohour.ru ai sio zaidimo neikirtau tai ir nezaidziau!
kaip strategija gali buti mmorpg?
strategija - massive multiplayer online role playing game .
nonsensas kazkoks...
hmmm pirates of carribean tai man
biski nepatiko kad hmmm jau pacioj pradzioj sutinki ciuvus su kuriais mustis o jie tave nukerta tuoj pat kai pamato
nes nebuvo jokio trainingo kad galetum bent pasipraktikuot...
nu bet siaip man tam zaidime per daug visko ir net neaisku kaip viska daryt , jokiu tips and hints ka jau kalbet apie help...
o divine divinity tai kas ten?
- EdGarikas.
- naujokas

- Susisiekti:
nu nzn man geriausias RPG yra Lineage2 Chronicl2(trecio dar nebandziau
) jis 100% on-line, jy losia daug zmoniu nu trumpiau sakant man Lineage2 100% geriasias RPG ir .
FIFA2005 Turnyras: www.fifa2005tournament.ten.lt
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių