Baisiausias dalykas medicinoje
- Fantasy
- profesionalas
ai stomotologas tai nieko... pas ji jau tiek sedejau kad nekreipiu demesio
galutiniu atveju gali paprasyti kad suleistu vaistu (5lt) ir isvis gali miegoti pas stomotologa ant kedes
siaip baisiausia (man) tai adatu durimas... shakes... parodyk man svirksta tai vietoj apalpsiu...
galutiniu atveju gali paprasyti kad suleistu vaistu (5lt) ir isvis gali miegoti pas stomotologa ant kedes
siaip baisiausia (man) tai adatu durimas... shakes... parodyk man svirksta tai vietoj apalpsiu...
The only thing that men and women have in common, is that they both prefer the company of men. Oscar Wilde.
- Trolis gumis
- Crowbar Master
Injekciju nebijau visai (anksciau bijodavau, dabar nebe), nes skausmas beveik nejuntamas. Pats duris - akimirkos reikalas, o tokiu akimirku siaip namie pasitaiko nuolat.
Kraujo emimo is pirsto taip pat nebijau - duris praktiskai neskausmingas, baisiau matyt po truputi kylanti krauja (bet galima neziuret). Yra teke imti ir is venos, skausmo nebuvo (laimingas! ).
Operaciju patirti neteko, bet cia jau gerokai baisiau, nes kai kurie zmones bijo, kad nepabustu per operacija.
Dantu gydytoju ypatingai bijodavau, bet daugiau jau nebe, nes priziurint dantis nieko blogo nenutiks. Praeita savaite buvau ir rytoj eisiu pas odontologa. Apnasu salinimas skausmo nesukelia (kaip ir dantu su mazom skylem grezimas).
Stai dar keletas baisiu proceduru: vaistu leidimas tiesiai i aki (!!!), sinusito operacija, zarnos rijimas. Sitie dalykai ypac nemalonus.
PS uzuojauta nebuvusiam pas dantista 10m. Kazkada vis tiek teks nueiti, o tada ... jei dar diagnozuos periodontita, bus "smagu"
Kraujo emimo is pirsto taip pat nebijau - duris praktiskai neskausmingas, baisiau matyt po truputi kylanti krauja (bet galima neziuret). Yra teke imti ir is venos, skausmo nebuvo (laimingas! ).
Operaciju patirti neteko, bet cia jau gerokai baisiau, nes kai kurie zmones bijo, kad nepabustu per operacija.
Dantu gydytoju ypatingai bijodavau, bet daugiau jau nebe, nes priziurint dantis nieko blogo nenutiks. Praeita savaite buvau ir rytoj eisiu pas odontologa. Apnasu salinimas skausmo nesukelia (kaip ir dantu su mazom skylem grezimas).
Stai dar keletas baisiu proceduru: vaistu leidimas tiesiai i aki (!!!), sinusito operacija, zarnos rijimas. Sitie dalykai ypac nemalonus.
PS uzuojauta nebuvusiam pas dantista 10m. Kazkada vis tiek teks nueiti, o tada ... jei dar diagnozuos periodontita, bus "smagu"
Baisu , baisu - bet ka padarysi . Man tai gruziskiausias daiktas yra tas jei zmogaus galune buna gan ilga laika kurnors istrigusi ( prispausta ) ja islaiswinus reikia uzspauti timpa ir nuwest pas daktara kad ja amputuotu kuo greiciau . Tipo negali is tos rankos kraujas patekt i kraujotaka. Manciau dokumentiny filma - brrrrrrrrrr
Schliess die Augen sanft, mein Kind
und bleib in meinen Armen
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
Diary of Dreams - Nekrolog 43
und bleib in meinen Armen
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
Diary of Dreams - Nekrolog 43