Mergaitės, merginos, moterys.
- Fantasy
- profesionalas

varau i Sankt peterburga (kraujas saukiaegliukas rašė:tai kur jau taip varai??? kad net nebus laiko ir ineto???
vaziuoju atostogaut pas seneli
The only thing that men and women have in common, is that they both prefer the company of men. Oscar Wilde.
Saindien supykau ant sawo merginos ir draugu . Planavom kita sawaite varyt i palanga paswest tai kad baigiasi vasara + man baigiasi darbas tai cia bus tipo mano vasaros pradzia ir pabaiga . Bet stai ga siandien visi pareiskia kad geriau varom prie kazkokios susmirdusios kudros ir darom ten pachoda ( aka nusigeriam) . Paziurejau i sawo mergina ir paklausiau kas tau geriau - ji buvo uz pachoda . Kas tipo ta palanga - o as sia vasara juros praktiskai nemates , tiksliau iswis net wasaros nemates . MAn nesveikai skaudu kad ji su jeis o ne su manimi , pastaruoju metu taip beveik visada buna .
Schliess die Augen sanft, mein Kind
und bleib in meinen Armen
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
Diary of Dreams - Nekrolog 43
und bleib in meinen Armen
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
Diary of Dreams - Nekrolog 43
Man panasei buvo su zmogum kuri nesenai praradau, po to... mes tolom, tolom tolom... ir stai bac i r nebre, skaudu, tiesa? taciau geriau duok durniam kelia, arba is kelio 
The noobs of today, can be the pros of tomorow, so don't piss'em off, cuz one day you may need their help.
Load up on guns
Bring your friends
It's fun to lose and to pretend
She's overborne and self-assured
Oh no, I know a dirty word

Load up on guns
Bring your friends

o bliat, as per ta savo kompleksu neturejima, tiek supises visko esu
mes vat pavyzdziui nueinam su draugu i NIJOLE gedimino prospekte prieinam prie pardavejos ir garsei aptarinejam jos kojas, vidury pradedam luzt, o po to bunam isvaromi is parduotuves, pries merginas irgi panashej, galiu elgtis kaip su sena drauge, pirma kart bematant O_o atsipalaidaves as kazkoks, gal reik susiverzt?
Paskutinį kartą redagavo slyzka 2005 08 19 15:13, redaguota 1 kartą(us).
The noobs of today, can be the pros of tomorow, so don't piss'em off, cuz one day you may need their help.
Load up on guns
Bring your friends

Load up on guns
Bring your friends