Skausmo ir nusivylimu uzeiga
Cia isliekit visa sawo skausma ir kancias , viska ka esat iskenteje .
Man didelis gruzas - neislaikiau vairawimo egzu, praradau per juos tevo pinigus , jo pasitikejima ir nusizeminau sawe iki sliuzo . Kartais galvoju - kokio velnio as gimiau . Geriau jau kulka i galva
Man didelis gruzas - neislaikiau vairawimo egzu, praradau per juos tevo pinigus , jo pasitikejima ir nusizeminau sawe iki sliuzo . Kartais galvoju - kokio velnio as gimiau . Geriau jau kulka i galva
Schliess die Augen sanft, mein Kind
und bleib in meinen Armen
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
Diary of Dreams - Nekrolog 43
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
- Nightcom
- Dust N' Bones
- Susisiekti:
Kalbant apie vairamvimo kursus You SUX DUDE, o jai seip apie egzaminus tai beabejo visad yra sunku ...kai susimauni kur nors ir kame nors. Draugai i tave ziuri kitaip, seima. bla bla. though priklauso dar ir nuo zmogaus kuris susimauna nes, kaikuris prieme tai na kapi pamoka, o kitas nekreipe demesio isvis
ir nusiperka teises non legal
)
Skaumas, tai ...kad pastebiu, kad visa vasara praslinko ant tiek greitai, kad net negavau galimybe normaliai pailseti...
Skaumas, tai ...kad pastebiu, kad visa vasara praslinko ant tiek greitai, kad net negavau galimybe normaliai pailseti...
Visiem buna tokiu dienu.... Visiem...
Tokiom dienom reik nepasiduot tokiom mintim ir stengtis viska istaisyt
Deja ir man... ant bijologijos taip viskas pas mane susikta iseina 3 turejau proga isitaisyti pazymi o va kazko kinkos sudrebejo paskutine minute ir isejau namo . dam kodel as taip pasiielgiau tikrai galejau parodyt ka moku bet va pabijojau ir tai dabar mane tai labai erzina
Tokiom dienom reik nepasiduot tokiom mintim ir stengtis viska istaisyt
Deja ir man... ant bijologijos taip viskas pas mane susikta iseina 3 turejau proga isitaisyti pazymi o va kazko kinkos sudrebejo paskutine minute ir isejau namo . dam kodel as taip pasiielgiau tikrai galejau parodyt ka moku bet va pabijojau ir tai dabar mane tai labai erzina

Nightcom as per tuos s.u.p.i.s.t.u.s egzus ir kursus prapisau visa wasaras , visus bapkes ir nervus. Kaip is pamokos ismokau kad turi but arba bejausmis akmuo arba sumacheris - neivienas nesu todel n.x todel man dar sunkiau . Teises nusipirkciau bet bapkes jau praktiskai praleistos 
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
- Nightcom
- Dust N' Bones
- Susisiekti:
still, u sux.. kur tu susimauni vairavime ? ar teorijoje..jeigu vairavime tada geriau nesimokyk o jaigu prie knygu tingi sedeti tai... jau kaip nors rask laiko, nes nusipirkes greitai mirti turbut nenoriDark/Mc rašė:Nightcom as per tuos s.u.p.i.s.t.u.s egzus ir kursus prapisau visa wasaras , visus bapkes ir nervus. Kaip is pamokos ismokau kad turi but arba bejausmis akmuo arba sumacheris - neivienas nesu todel n.x todel man dar sunkiau . Teises nusipirkciau bet bapkes jau praktiskai praleistos
Db ir buvo trecias kartas - dumb ass
Klaipedoj net patys sustriausi ir treju neislaiko . Beto geimsus nuo realybes skiriu . Jeineskirciau jau senai pamatytum liet ryte antraste " pauglyss prisizaides eisos kompanijos zaidimo hitman nusiskuto galva , uzsidejo kostiuma ir nusmauge vairawimo mokytoja "
Klaipedoj net patys sustriausi ir treju neislaiko . Beto geimsus nuo realybes skiriu . Jeineskirciau jau senai pamatytum liet ryte antraste " pauglyss prisizaides eisos kompanijos zaidimo hitman nusiskuto galva , uzsidejo kostiuma ir nusmauge vairawimo mokytoja "
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
ne tik klaipedoj, vilniuj, kaune tas pats, dideliam mieste daug zmoniu, todel sunkur ir vairuoti ir dar instruktoriai siek tiek piktesni
o del kito miesto ar laikyti galima tai nezinau, drauge tai laike, ten kur yra priregistruota, o cia vln, tik studijuoja
o del kito miesto ar laikyti galima tai nezinau, drauge tai laike, ten kur yra priregistruota, o cia vln, tik studijuoja
No smint - no kiss, no kiss - no sex, no sex - no baby, no baby - no problem. So no smint - no problem 
na siaip manau reiktu tokiu atveju kur nors sunkeliais pavazineti karts nuo karto ir ant plento, kad apsiprasti su masinos valdymu ir pan. ir siaip vairuojant reikia kreipti demesi i zenklus tai pat jei uzgis masina tai galima sakyti kad jau neislaikiai, kai as teisias lakaiu tai irgi is pirmo karto neislaikiau, o teorija tai isvis gal is 6 karto tik 

as bandau nuhakint savo my computer.. bet jis vistiek nerodo man daugiau hardu ir daugiau vietos;/
P.S. (Atsirado daugiau vietos
- Trolis gumis
- Crowbar Master
siaip tai kaune laikyt tai semkes, nes reikia laikyt tokiam industtriniam rajone, todel jeigu nebuna piko, tai ir masineu nedaug buna.egliukas rašė:ne tik klaipedoj, vilniuj, kaune tas pats, dideliam mieste daug zmoniu, todel sunkur ir vairuoti ir dar instruktoriai siek tiek piktesni