Isikliopinau
- Fantasy
- profesionalas

as nesisaipiau ... as daviau patarima
Kovotojau patikek man tikrai daugiau nei Slyzkai
O tu Slyzka neimk giliai i sirdy
Esme tokia ...tokio amziaus panelems tik lelytes ir zaidimukai galvoj ...
Kovotojau patikek man tikrai daugiau nei Slyzkai
O tu Slyzka neimk giliai i sirdy
The only thing that men and women have in common, is that they both prefer the company of men. Oscar Wilde.
zewri tu fantasy, ne metuose esme, nera jis tikrai baisiai jaunas, o tu tikrai nesi labai sena, todel nesakyk kad esi baisiai patyrus, gal gyveni aktyvu gyvenima, lakstai po klubus, bet tikriausiai esi eiline mergycka ir pasakyk, ka jis prarastu pabandes? Tie kurie tupi ir nieko neveikia aukos yr, nestabdyk zmoniu. Esu mates labai jaunu poreliu, ir gyvena sau linksmai, nepatinka man tavo logika fantasy, geriau jam padek, o ne stabdyk.
pac tamsiausias dalykas pasauly yra skyle tamsoje
- Fantasy
- profesionalas

galvok ka nori kovotojau bet tiesiog as issakiau savo nuomone. apie mano patirima tai jau tikrai ne tau spresti... Manyciau kiekvienas turi savo nuomone ir gali ja laisvai sakyti
Na o jei tau nepatinka jei kas issako savo nuomone tada vertetu tau susimastyti.... 
The only thing that men and women have in common, is that they both prefer the company of men. Oscar Wilde.
Apskritai zinokites sau - nebutu jusu ce turbut nei wieno dabar nebent fantazy ir jos ten draugeliai, ash per 1d. tapau laikinu moderatorium, o kita jau tikruoju, zmones ash atgaivinau foruma ir kai pirma kart paprasiau pagalbos se tau. Zinau kiti gali pagalvot ne ne ka jis ten to forumo, fantazy wiska padare be manes ir fantazy daba nebutu modera, ash pasiuliau sujunkt jegas, gal ash perdedu, bet man dabar sunku zmones, tupiu ant gyvenimo krasto, ir kai paprasiau kad padetumet, nes neturiu su kuo issikalbet mano draugai visi kazkokie netokie, mergu net akyse nenori matyt, bet juk man sunku....... aciu fantazy labai padejai!!!!
Gerai sakai, o tavo draugeliai mazvaikiai!
Dar tikriausiai tampo mergytes uz kasyciu ir apsimeta, kad jos ju nedomina.
Buk vyras - megink ka nors.
Pavyks - puiku!
Susimausi - kita syki zinosi ko reikia nedaryti!
Nieko baisaus! Gyvenimas - pamoka!
P.S. Fantasy>meilei amzius nesvarbus, o del Slyzkos - nemanyk, kad neverta, nes jam ateity bus zymiai lengviau. Gal ir post'int jam neprireiks?
Dar tikriausiai tampo mergytes uz kasyciu ir apsimeta, kad jos ju nedomina.
Buk vyras - megink ka nors.
Pavyks - puiku!
Susimausi - kita syki zinosi ko reikia nedaryti!
Nieko baisaus! Gyvenimas - pamoka!
P.S. Fantasy>meilei amzius nesvarbus, o del Slyzkos - nemanyk, kad neverta, nes jam ateity bus zymiai lengviau. Gal ir post'int jam neprireiks?
- Fantasy
- profesionalas

Is kurio galo tu skaitei mano nuomone (jei isvis skaitei)??? As parasiau tokia nuomone jog ne tokiam amziui paneles kabinti
Nu dar ilgai as cia su tavim gincisiuos man jau atsibosti pradeda
regis neesi is tu kurie pripazysta kitu nuomones