Seksas
as, kas dar? bet man kaip pats dark issireiskei (... arba tu esi besirdis siknius) besirdziam sikniui darosi pikta kai kazkas tokioj temoj pradeda nelogiskai girtis... ir dar kiek skaiciau jo postu man kilo klausimas "kokia merga duotu tokiam mazvaikiui???"
o yzeist nieko nenoriu... tik nusodint... kadangi esu besirdis siknius
nekreipkit demesio y mano chujova nuotaika
o yzeist nieko nenoriu... tik nusodint... kadangi esu besirdis siknius
nekreipkit demesio y mano chujova nuotaika
You say it's not the real world,
Though it seems so real to me.
Though it seems so real to me.
vo perskaiciau nuo pradziu visa sia tema, tai ka-galiu pasakyt, kad cia labiausiai svaigstama tema
prisizvengiau iki soties
o deltu 10-11 kartu per diena tai cia visiskai normalu, gi 15-17 metu baxuram prasideda hormonu audros tad jiems nieko daugiau galvoj ir nera. as gal net pasakyciau kad tu 10-11 kartu per diena mazokai siulyciau bent 20
<joke>
o deltu 10-11 kartu per diena tai cia visiskai normalu, gi 15-17 metu baxuram prasideda hormonu audros tad jiems nieko daugiau galvoj ir nera. as gal net pasakyciau kad tu 10-11 kartu per diena mazokai siulyciau bent 20
----------------------------------------------------
In the far away fires
Where the hills forever burn
At the feet of our heroes
We try hard to learn
But the lesson is lost there
In the smoke and the mud
That we are one flesh, one breath, one life, one blood
In the far away fires
Where the hills forever burn
At the feet of our heroes
We try hard to learn
But the lesson is lost there
In the smoke and the mud
That we are one flesh, one breath, one life, one blood
Bernai dazniau galvoja apei seksa tiesiog seksa, o mergos apie romantiskus pasisedejimus, svelnius jausmus, vakariene zvakiu sviesoje, ir kaip viskas pereina prie orgazmo, o mes sunys tiesei prie reikalo o_O
The noobs of today, can be the pros of tomorow, so don't piss'em off, cuz one day you may need their help.
Load up on guns
Bring your friends
It's fun to lose and to pretend
She's overborne and self-assured
Oh no, I know a dirty word

Load up on guns
Bring your friends
It's fun to lose and to pretend
She's overborne and self-assured
Oh no, I know a dirty word

Beveik visos mergos taip galvoja.slyzka rašė:Bernai dazniau galvoja apei seksa tiesiog seksa, o mergos apie romantiskus pasisedejimus, svelnius jausmus, vakariene zvakiu sviesoje, ir kaip viskas pereina prie orgazmo, o mes sunys tiesei prie reikalo o_O
Sakydamas beveik norėjau pabrėžti "laisvo elgesio" merginas