Need for Speed : Most Wanted
ka cia nusikalbikiesa1 rašė:Gali buti kad prie lieteku bus neonai ! Butu neblogai kad ir tarp priekiniu lempu eitu uzdeti ! O tas damage bus toks kad stiklas suskils kaip per nfsu2
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
- M-i-n-d-u-x
- garbės narys

Alonzo ir tas Shumacheri megsta "krantu" lenkt ir likt be rato, o man iki Alonzo skillo net zaidimuose labai toli. Taip kad reik kad butu zalos kitaip zaidimas bus tik 50% to ko tikejaus.
NFS2 nebuvo is vis jokio Damage ir jis del to buvo dar mazai zinomas, 3 dalije atsirado vizualus pazeidimai, masina apvirsdavo ir sprogdavo jei rimta tikrai avarija. 4 ir 5 buvo normalus damagas tiek i vaizda tik i veikima masinos. O paskui jau vel prasidejo kaskoks nuosmukis visos zaidimo serijos, kurejai kaskodel sugalvojo gryst prie to kas buvo 2 ir 1 dalyse.
NFS2 nebuvo is vis jokio Damage ir jis del to buvo dar mazai zinomas, 3 dalije atsirado vizualus pazeidimai, masina apvirsdavo ir sprogdavo jei rimta tikrai avarija. 4 ir 5 buvo normalus damagas tiek i vaizda tik i veikima masinos. O paskui jau vel prasidejo kaskoks nuosmukis visos zaidimo serijos, kurejai kaskodel sugalvojo gryst prie to kas buvo 2 ir 1 dalyse.
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

- SaZ
- Master Builder
- Susisiekti:
nfs3 neturejo pazeidimu*

'O reik ismokti vaziuoti ir bus be tu avariju !'
kazkaip manes niekas neskatina vaziuot nesidauzant.
per nfs5 buvo kazkoks tikslas nesidauzyt- masina labai greitai luzdavo, taisymas daug kainuodavo , be to po daugumos net ir smulkiausiu avariju nesuvaldydavau automobilio. visai kitaip per nfsU2 - vaziavau belenkaip , savo driving-skills progreso nuo to kai masina vos trauke ir kai trauke 300km/h nepajauciau .
'O reik ismokti vaziuoti ir bus be tu avariju !'
kazkaip manes niekas neskatina vaziuot nesidauzant.
per nfs5 buvo kazkoks tikslas nesidauzyt- masina labai greitai luzdavo, taisymas daug kainuodavo , be to po daugumos net ir smulkiausiu avariju nesuvaldydavau automobilio. visai kitaip per nfsU2 - vaziavau belenkaip , savo driving-skills progreso nuo to kai masina vos trauke ir kai trauke 300km/h nepajauciau .
Tai kad isijungdavo ta masina jei gerai pildavai i koki kranta, tiesa po to vel respavindavosi kaip nauja...taigi kaskokia pazeidimu ideja jau buvo 3NFS negalima sakyt kad neturejo pazeidimu.kicked rašė:nfs3 neturejo pazeidimu*
Jau siuncios MW demo...
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

- SaZ
- Master Builder
- Susisiekti:
respawnindavo tik tada kai per ilgai budavo apvirtus 
nuo kalimo man rodos cia nfs4 sustodavo veikus.
aisku galiu klysti bet man rodos kad isvis net idejos apie damage nfs3 nebuvo
as irgi siunciuos nes imete y tako ftp
jei kam idomu tai 'need for speed most wanted demo by mano'
tai va po pusvalandzio turesiu
nuo kalimo man rodos cia nfs4 sustodavo veikus.
aisku galiu klysti bet man rodos kad isvis net idejos apie damage nfs3 nebuvo
as irgi siunciuos nes imete y tako ftp
jei kam idomu tai 'need for speed most wanted demo by mano'
tai va po pusvalandzio turesiu
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių