[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 22: include(./includes/bbcode.php): failed to open stream: No such file or directory [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 22: include(): Failed opening './includes/bbcode.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear') World of Warcraft - Puslapis 18 -Straipsniai.lt
Tai va !
bet vistiek reik kreditkes o as tokios neturiu
ir nemanau kad daug lietuviu turi
as dar zinojau daug exploitu siam geimui
bei zinau bota jei sudomino as galiu padirbet
Hmmm neseniai domejaus priwatais wow.
tai suzinojau, kad dabar vienintelis blogas dalykas juose yra, kad negali tempt daugiau nei ~ 80-90 zmoniu tada prsideda lagas nepriklausantis nuo servo.
nzn pabandziau didesniu rates serva pries kelias dienas. na mano manymu daug kas veikia(aisq neviskas) skillai dauguma veikia, battlegrounds, honot na bent pagrindiniai dalykai tai tikrai.
na pirmiausia tai kas tie 'pagrindiniai dalykai' ?
battlegrounds? ne. honor? irgi ne. jie tikrai nera esminiai kad juos vadint pagrindiniais.
pagrindiniai dalykai tai pvz stealtho yvedimas y wow pasauly ,o y tai yeina - monstru intelektas, visokie 'spot' checks , vizualiniai dalykai ir tt kurie apima tokia didele daly zaidimo kad viska yra koduojama y wowo pagrinda taip vadinamjy 'core'.
na ok tarkim sitas dalykas nera pagrindinis... pagrindiniu dalyku galima dar butu vadinti toky dalyka kaip kovu koordinacija ir tt kai dabar per privatus sugebet galima kartais trankyt tai kas yra tau uz nugaros. nezinau ar dabar taip yra bet man rodos vis dar nebeveikia spell resistance. taip pat man rodos vis dar normaliai neskaiciuojamas damage... kiek skaiciau warrioras ir koks nors priestas paemes ta pacia kuoka skelia lygiai tiek pat damage nors pas warriora tarkim trigubai daugiau strength.
cia galima butu vardint ir vardint aisku bet iki wowo kury zaisdamas megauciausi tai privatams dar toli ir manau kad greiciau susitaupysiu,nusipirksiu wowa, pazaisiu pusmety dar koky mokedamas negu kam nors pavyks normaliai suprogramint wow servo failus privatiems serveriams.
man rodos stealth yra
toliau dar kiek girdejau( na ir maciau toki) , kad wownorway( servas wow) yra imesta jau ir tos aludes( nu ten kai tipo ten budamas iseini gryzes gauni ten daugiau exp ar pansiai kazkas).
aisq as nesakau, kad priwatai gali lygintis su globalu .NIEKADA TO NEBUS!
bet galiu pasakyti, kad neturint ka veikti galima palost ir privatuose.