GODhack video pamokėlės
Ar aš nematau ar nerandu, bet lygtais "takoftp/incoming/4somebody/4 gamezone-diskusijos".Ten jo jau nėra?Turiu visada užsisakęs "vhost.lt" hostingą, nes niekados nžn kada prireiks.Mano išnuomotam serveryje visada lieka nemažai laisvos vietos, taigi imesiu tą "GODHack" klipą.Tik yra problema
Iš "http://rapidshare.de/files/10063936/goo ... z.avi.html "Siunčiaus jau 9kartus ir neparsisiunčiau, nes nu trumpiau sakant taip gavos
Ir manę užblokavo su šituo failu jau
trumpiau sakant imeskit keliom minutėm i hdd.takas.lt Aš iš ten parsisiūsiu ir imesiu i normalų servą.Tik nevadinkt "GODhack" padaryk koki "4 teletabiai" ar panašiai 
Get your ambition or die trying
Gaila bet ir as istryniau ta GOD hack filmuka...Bet siaip ten nirko ypatingo neparodyta tame google hackz.avi.
TIk aisku GODhack nesupyk.gali kanors idomesnio parodyti kaip serva koki uzvertineji ar kazka tokio panaudodamas dos atackas 
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
Prorat pass kartais uzraruotas kai buna tai pro.
Tai skirta tam kad kas nors nepridarytu nesamoniu netyciom. Ji gali rast "Hacking library" saite (parasas) parsisius. Saito adminas prase niekur isoriniu linku nedet tai gal ir paklausysiu jo.
Tas video tikrai nieko ispudingo kaip ir pats rasiau. Bet va ka nors tokio tikrai galingo sunku sugalvot. Tuo labiau kad koki rimta serva tai juk nekasdien ir ne kas savaite nulauziu. Istikruju visai nesugalvoju tokio video kaip padaryt kad kaskas tikrai gero butu.
Tai skirta tam kad kas nors nepridarytu nesamoniu netyciom. Ji gali rast "Hacking library" saite (parasas) parsisius. Saito adminas prase niekur isoriniu linku nedet tai gal ir paklausysiu jo.
Tas video tikrai nieko ispudingo kaip ir pats rasiau. Bet va ka nors tokio tikrai galingo sunku sugalvot. Tuo labiau kad koki rimta serva tai juk nekasdien ir ne kas savaite nulauziu. Istikruju visai nesugalvoju tokio video kaip padaryt kad kaskas tikrai gero butu.
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

"GODhack" dėkui."Bran5ide" kuo tau tie video klipai nepatinka?Čia žiūrint koks tas klipas kokia jo kokybė ir nauda tikrai būna labai gerų!Tačiau būna ir sh...Aš taip pat esu sukuriąs vieną klipą apie žaidima, kažkur ~600MBbrain5ide rašė:Mano nuomone tie video tutorialiai yra didelė nesąmonė. Idiotų auginimas, daugiau nieko.
Get your ambition or die trying
Įdiotai busim jai nieko nemokėsim....brain5ide rašė:Mano nuomone tie video tutorialiai yra didelė nesąmonė. Idiotų auginimas, daugiau nieko.
O GODhack šiaip suprantu ,kad sunku susukti gan gerą filmuką...Bet pasitaikius progai nufilmuok koki įdomesnį dalyką...
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
O brain5ide nereik cia taip nervintis.
Lyg bijai kad tau scrip4die darbeliuose daugiau konkurencijos bus, gi hakinimas tai ne koks verslas.
As tai tik dziaugiuos kad vis daugiau zmoniu tuo domisi ir nesedi kaip lameriai puodu galva nuo virusu apsisaugoje.
...kaip tik galvoju ka cia dar pirifilmint ir ka nors gudresnio.
Lyg bijai kad tau scrip4die darbeliuose daugiau konkurencijos bus, gi hakinimas tai ne koks verslas.
...kaip tik galvoju ka cia dar pirifilmint ir ka nors gudresnio.

Bandziau apie rotkitus kaska susukt, bet mano kompas jau tiek visokio sh mates kad jokie rotkitai jo neima ir nieko parodyt neina. Kad tik neprisisnekeciau ir nebuciau ko pridirbes.
Beto va auksciausios klases video is Egocrew.security:
http://www.egocrew.de/download-category-48-Hacking.html
Geriau ir as to video nepadaryciau tikrai nebent sapnuose.
Beto va auksciausios klases video is Egocrew.security:
http://www.egocrew.de/download-category-48-Hacking.html
Geriau ir as to video nepadaryciau tikrai nebent sapnuose.

Dabar tu man paaiškink, kuris žmogus protingesnis? Tas kuris atlieka viskas pagal instrukcijas nė nenutuokdamas, kas ten dedasi, ar tas, kuris susipažinęs su objektu bando ji priversti atlikti jam reikalinga darba? A? Skriptvaikiai dažniausiai į viska žvelgia iš vienos pusės: kaip sugadinti. O jų pačių kompiuteriai dažniausiai būna dar mažiau apsaugoti, negu jų atakų objektai.GODhack rašė:As tai tik dziaugiuos kad vis daugiau zmoniu tuo domisi ir nesedi kaip lameriai puodu galva nuo virusu apsisaugoje.
P.S. script kiddie sinonimas yra skidiot.
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)