ne revoliucinuojama o evoliucinuojamablindO rašė:Pritariu Dark/Mc kad kornai neaplenkia savo senesniu dainu naujom, ir tai manau yra blogai, nes turi but revoliucionujama i prieki... (protingai pasakiau .. ane ?? :d )
KoRn
No smint - no kiss, no kiss - no sex, no sex - no baby, no baby - no problem. So no smint - no problem 
Man tai ta daina visai kazkaip nepatinko as seip kazkur esu labai panese girdejes tik neatsimenu kas groja, nu kornu balso nesumaisysi bet jau nelabai panasus i save kornai i pirmuosius albumus. Nors pirma daina esu girdejes dar anksciau kaip singla bet ji viestiek viena geriausiu liko is nauju korn dainu. Seip labiausiai pirma ir antra ir devinta tai super. Nors pirmas gabalas galetu prasidet po minutes.Dark/Mc rašė:Ne supranti - visos grupes anksciau ar veliau pradeda issisemti - limp bizkit , soad . Gerbiu kad disturbed laikosi gerai
ps - sioma kaip tau Korn_-_06_-_Throw_Me_Away
pss - beto manau kad korn dainu suprastjima lemia tai kad nebera gitaristo ( koks jo varda nebepamenu )
One world, one future.
Jo tas traskesys biski besina .
Sulej reiks kaledini vaidinima sukurt . Tema - wideo klipas . Idomu ka mes ir as per priewarta vaidinsim . ATsakymas sios temos pawadinime
Sulej reiks kaledini vaidinima sukurt . Tema - wideo klipas . Idomu ka mes ir as per priewarta vaidinsim . ATsakymas sios temos pawadinime
Schliess die Augen sanft, mein Kind
und bleib in meinen Armen
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
Diary of Dreams - Nekrolog 43
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
Diary of Dreams - Nekrolog 43
Schliess die Augen sanft, mein Kind
Ich trage Dich hinweg