House
Kaip jum ?
Kokios grupes jusu nuomene geriausios ? ir viskas,sia tema 
Tas pats,kuris megsta skaityti
- SpammerWebb
- rašytojas profesionalas

- Susisiekti:
Kicked Nu Tu Siou Klausimu Tikrai Ziauriai Klysti! Deep Dish - Viena Populiariausiu Pasaulio Ir Tikrai Pasaulinio Lygio Grupe!
DarkForce Respect Tau! Deep Dish Rulina! Ypac Setai!
Neisivaizduoju Kox Dumbass Bent Kiek Klausantis Radio Galetu Nezinot Tokiu Ju Dainu Kaip SAY HELLO, FLASH DANCE, UNDER THE WATER Ir LETS GET ILL
Savo Laiku Sios Dainos Buvo Vienos Grojamiausiu Ir Radijo Stotyse Ir Klubuose!
Neisivaizduoju Kox Dumbass Bent Kiek Klausantis Radio Galetu Nezinot Tokiu Ju Dainu Kaip SAY HELLO, FLASH DANCE, UNDER THE WATER Ir LETS GET ILL
Good Spammer - Banned Spammer
O pagaliau sulaukiau žmogaus kuris man pritariaC-Webb rašė:Kicked Nu Tu Siou Klausimu Tikrai Ziauriai Klysti! Deep Dish - Viena Populiariausiu Pasaulio Ir Tikrai Pasaulinio Lygio Grupe!
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
- SpammerWebb

- Susisiekti:
Kada maždaug pradėjai klausytis deep dish'u?.Pas mane tai kiek keistai buvo nutikę...Buvau gavęs iš draugelio visus albumus deep dish ir juos laikiau kompe...bet juos klausyt pradėjau po kokių tik 1metų....paskui kažkaip nusijuokiau kodėl aš jų ankščiau nešgirdau...Šiaip mane sužavėjo jų kuriniai keli bet po to pradėjo patikti kiti..C-Webb rašė:Jauciau Pareiga Tai Padaryt, Negaliu Ramiai Ziuret Kaip Kazkas Skriaudzia Mano Numyletinius
Štai kuriniai kurie man labai patiko :Deep Dish - Flashdance(na čia skystas Hausas bet prieš metus buvo labai geras).
deep dish - money for nothing(na čia galiotu ta pati taisyklė
Deep Dish - Say Hello,deep dish - in house we trust - 12 - satori -satori remix,bebejo ir Deep Dish - Escape (Driving To Heaven) (feat[1]. Morel) 16B.,jeff mills and Deep dish project-piano
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
- SpammerWebb

- Susisiekti:
aš nieko nesakauC-Webb rašė:Darkforce Deep Dishus Klausau Jau Gal Kokius 4-5 Metus, O Say Hello Pas Mane Seniai Jau Sukosi Ir Tik Po Puses Metu Pradejo Per Radija Varyt
- SpammerWebb

- Susisiekti:
Nesakau Kad Pries 4
Jei Rimtai Tai Gavau Ji Siek Tieks Maziau Nei Pries Metus, Pavasario Pradzioj Ar Vidury. Ten Buvo 11Min Kazkokia Relaxacine Versija Su Beveik 0 Basu, Bet Visvien Patiko, Tas Balsas Mergos Man Dieviskas Blemba, Lbj Pritaikytas Ir Siaip Neiprastas
O Kai Pagaliau Gavau Extended Versija Tai Padariau Kompe 4 Jos Kopijas, Lbj Bijojau Kad Kasnos Netycia Istrins Ar Dar Kas Atsitix 
Good Spammer - Banned Spammer