Dėl saito kurimo "underground"
Ir kuo toks straipsnis netinka i skyreli "hakingas"? Per daug tu skyreliu ten... Su tutorialais irgi juos i atitinkama kategorija...Reikia "straipsniai", tai yra straipsniai apie hakinimą pvz is žurnalų neto ir t.t O "tutorialai" tai yra pamokos kaip daryti tą ar aną.
Anyway, jei paliekam skyreli "straipsniai" arba "tutorialai", tai padarom jau paciam skyrely suskirstyma i kategorijas, panashiai kaip cia:
http://www.oldskoolphreak.com/tfiles/
Shiaip man gana patiko shis failas: http://www.textfiles.com/magazines/*/fuck0314.txt Nesutinku nebent su mintimi, kad knygose nieko gero. Kazhkuria jo dali butu galima ishversti.
Ir shiaip, nereikia jokiu "neprisiimam atsakomybes", nieko ish ju gero...
Taip pat butu idomu pazhiureti, ka GodHack parashytu shia tema.
Ir shiaip, nereikia jokiu "neprisiimam atsakomybes", nieko ish ju gero...
Taip pat butu idomu pazhiureti, ka GodHack parashytu shia tema.
LOL. Kas iš jūsų ya ką nors nukrekinęs? Ir apskritai tokia idėja, kad krekinam, nes nepritariam pardavinėjimui yra š... verta. Bet kokiu atveju tu neturi teisės naudoti piratinės programos, kadangi tai paprasčiausia vagystė. Jei tu pavagi iš vagies, tu vis tiek esi vagis.
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
Esi girdėjęs frazę "Open Source"? Žinok OS programos yra legalios.
O, Mr.X, kur tu matai mano 1337 proveržį? Atleisk, bet man jūsų projektas labiau primena tokį. Kuriat underground puslapį nuo manifesto. Atleiskit, bet geriau kurtumėt/verstumėt/kopijuotumėt naudingą informaciją, kadangi menifestų pilnas internetas. Ir nė vienas iš jų nėra kaip nors praktiškai naudingas. Geriau tiesiog puslapyje būtų frazė: "Informatiom MUST be free" ir jokių manifestų.
O, Mr.X, kur tu matai mano 1337 proveržį? Atleisk, bet man jūsų projektas labiau primena tokį. Kuriat underground puslapį nuo manifesto. Atleiskit, bet geriau kurtumėt/verstumėt/kopijuotumėt naudingą informaciją, kadangi menifestų pilnas internetas. Ir nė vienas iš jų nėra kaip nors praktiškai naudingas. Geriau tiesiog puslapyje būtų frazė: "Informatiom MUST be free" ir jokių manifestų.
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
Nemokėjau aš tos legalios kainos. Tiesiog windows užsiliko nuo seniai, kuomet aš dar mokiausi, kaip elgtis su kompiuteriu. Kažkaip apie juo net užmirštu. Ačiū, kad priminėte, jog retkarčiais reikia išvalyti kietąjį diską 

Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių