Keyloger'iai
Taip tiesa. bet cia maziausia beda dydi galima nesunkiai keist su bitadderiais.(tokios programeles). Jo neptinka nes jis nekompilintas sukompilink ir speju aptiks. Ar tau sukompilinto neaptinka? Tada naudok ir dziaukis. 
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

Deje nekompilinto neaptinka 

As turiu pacias minimaliausias zinais ant c++, php, o su perl isvis pazinties neturiu. Su kuria dabar mokaus programuoti tai yra pascal. (Ir gan neblogai sekas, daugelis sako kad pascal pradziai yra tikrai gera programavim kalba isukdyti logini mastyma ir panasiai.).
Su kokiu kompiliatoriu man reikia ji kompiliuoti? Jei nesunku duok linka is kur ji galeciau parsisiusti.
Kai sita posta parasiau po 5 min daejo, del ko neaptinkaGal gali biski man tiksliau paaiskint?
Nes ir db man antivirus neaptinka joa (O gal del to kad nedaibaigtas)
Esu kazkur girdejas kad antivirusas virusus ir keylogus atpazysta pagal failo dydi ar tai tiesa?
As turiu pacias minimaliausias zinais ant c++, php, o su perl isvis pazinties neturiu. Su kuria dabar mokaus programuoti tai yra pascal. (Ir gan neblogai sekas, daugelis sako kad pascal pradziai yra tikrai gera programavim kalba isukdyti logini mastyma ir panasiai.).
Su kokiu kompiliatoriu man reikia ji kompiliuoti? Jei nesunku duok linka is kur ji galeciau parsisiusti.
Kad programai automatiškai isijungus nerodytu jos ikono yra nustatymai prie daugiolio kitų LABAI gerų nustatymų. Kad keyloggeris veiktu gerai, jį turi instaliuoti tiesiai į kompąHyss rašė:MaksasMKS dabar tau sunki uzduotis![]()
Reik pagalbos su tuo golden keylogeriu
nu as ji instaliuoju tada suvedu meilus kad man visus logus siustu, nukopinu ir nusiunciu per nta imaises su tarkim zaidimo failais siuos failus, bet.....
Kaip suredaguoti programa kad ji automatiskai veiktu kaskart sustartavus kompui ir nerodytu jos prie laikrodzio kai ikono kai ji veikia
http://www.maksasmks.vhost.lt/katalogas ... ation).rar
Būtų gerai, kad kas parsisiustų ir pažiūrinėtų
Get your ambition or die trying
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių