Atviri portai
Yra 15 skirtingu nmapwin versiju, kuri cia is ju megejiska ir kokiu funkciju tu nemokejai paleisti.GODhack rašė:Sita ka cia rodai nera oficialiam nmap pasisiuntime ir yra tik megejiska kuryba.
Jei ne vien per google paveiksliuku ieskotum tai zinotum kad puse funkciju ten neveik.buvau susizavejes labai ir parsisiuntes. Ta pacia diena teko istrint.
Jei nesupranti, kaip elgtis net su grafiniu programos interfeisu, tai ka tu is viso gali kazkam pasakoti apie skanavima.
Nmap as pripazystu(kaip ir 99% liaudies) ir kalbu apie ta versija kuria matau oficialam nmap saite, o ne kaskokiuose pakampiuose. Jei taip megstat kabinetis prie zodziu tai nmap versiju yra daug daugiau nei 15.
Ji neturi gui for windows faktas kaip blynas. Ir vat visi aiskiai supranta kad jus tik tusciai kabinejeties atkase kaskokius abejotinos kilmes paveiksliukus per google ir tiek. Tas manau ir yra svarbiausia.
Ji neturi gui for windows faktas kaip blynas. Ir vat visi aiskiai supranta kad jus tik tusciai kabinejeties atkase kaskokius abejotinos kilmes paveiksliukus per google ir tiek. Tas manau ir yra svarbiausia.
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

Ai tavo ideja ir mastymas perkeltas i kasdienybe dabar skamba taip:
As: As naudoju sauksta ir peili.
Tu: Imk nusilupk obuoli su saukstu.
As: kam man lupt obuoli su saukstu gal as geriau pasimsiu peili?
Tu: pasigelask sauksto krasta ir tada galesi nusilupt obuoli, o jei gelast nemoki tavo problema.
As: na kam man gelast sauksta as gi turiu peili?
Tu: na jei sugebi nusilupt obuoli su peiliu tai nereik varyt ant sauksto.
Sutik kad sneki idiotiskai.
As: As naudoju sauksta ir peili.
Tu: Imk nusilupk obuoli su saukstu.
As: kam man lupt obuoli su saukstu gal as geriau pasimsiu peili?
Tu: pasigelask sauksto krasta ir tada galesi nusilupt obuoli, o jei gelast nemoki tavo problema.
As: na kam man gelast sauksta as gi turiu peili?
Tu: na jei sugebi nusilupt obuoli su peiliu tai nereik varyt ant sauksto.
Sutik kad sneki idiotiskai.
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių