Atviri portai

Hakeriai dalinkitės patirtimi
Skelbti atsakymą
Žinutė
Autorius
brain5ide
profesionalas
profesionalas

#91 Standartinė brain5ide » 2006 03 21 19:03

Tiesa sakant LT-United pasiekimas yra atvirkstinis. Maksimalus rezultatas su minimaliomis pastangomis(neskaitant ju ankstesnio autoriteto).
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.

Vartotojo avataras
GODhack
profesionalas
profesionalas
Susisiekti:

#92 Standartinė GODhack » 2006 03 21 19:13

O as ju gabala istrinsiu su didelem psichologinem pastangom ir pasieksiu minimalu rezultata 5Mb laisvos vietos. Busiu tikras hakeris. :lol:
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

brain5ide
profesionalas
profesionalas

#93 Standartinė brain5ide » 2006 03 21 20:12

Butent muzikos srityje.
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.

Xgreem
ultra dalyvis
ultra dalyvis

#94 Standartinė Xgreem » 2006 03 22 14:30

:D :D :D :D pawarot....beje man nmap zymiai labiau prie sirdies:) db zymiai greiciau skanuoja...ir consolei zymiai smagiau bent man su nmap dirbti,* tie skinai...bet cja tik mano nuomone:)
linux + nessus + nmap + exploit +enter = all doors open

brain5ide
profesionalas
profesionalas

#95 Standartinė brain5ide » 2006 03 22 15:16

Tik konsolinis valdymas ne visiems ikandamas.

Vartotojo avataras
GODhack
profesionalas
profesionalas
Susisiekti:

#96 Standartinė GODhack » 2006 03 22 19:04

Na taip, va tau brainas butu neikandamas toks valdymas jei naudotum zinok, labai gerai pastebi, be to kad tau neikandama zinok daug zmoniu lankosi kurie myli grazia aplinka, o ne tik mirksinti kursoriu tarkim as, prisimenu DOS laikus ir man jau tos konsoles per visus galus lenda, juokiga kaip dabar kai kas griuna i tuos linuxus ir sustravoja kokie jie kieti, kad su konsole viska daro. Tas pats kaip vaidint per matkes pamoka atsinesus dektuku vietoj skaiciafkes.

Vartotojo avataras
GODhack
profesionalas
profesionalas
Susisiekti:

#97 Standartinė GODhack » 2006 03 22 19:42

Biski oftopikas bet va mano vaikyste:
Paveikslėlis
dabar tai pamatysit tik kaskokiose kasos aparatuose supuvusiose nebent. O kaskada tai buvo.... kaskas nereliaus. Vien tie tipiniai pyp ir kiau garsai dar ir siandien isireze i atminti ir sudrebina visa samone :roll: Dar ir sendien su nostalgija zvelgiu i nenaudojamus F1-12 mygtukus kurie anksciau buvo nutrinti iki blizgesio apdulkejusioj klavoj. :roll: Is cia pirma kart pamaciau pseudo 3D grafika. Erdivini garsa... po sito gime "windows 3".

Juokinga kad kai isijungiu linux kaskodel jauciuos kaip gryzes 10 metu atgal ir dar juokingiau kaip visi istroske to gryzimo ir slovina tai kas tada buvo. Tai kodel ne i norton'a, ne i dos? :roll:

brain5ide
profesionalas
profesionalas

#98 Standartinė brain5ide » 2006 03 22 19:53

GODhack, kodel vel is karto mane uzsipuolei? As niekur nesakiau, kad as kietas ir pan. Taip pat nesakiau, kad butina sedeti vien tik konsolej. Tiesiog man asmeniskai tai yra priimtiniau ir tai, kad Nmap'as neturi grafines sasajos, kaip Tu issireiskei, as vertinu, kaip jo pliusa, o ne minusa. Beje, koks gali buti nuotolinis administravimas pasitelkiant grafine aplinka? Na taip, yra visokie remote desktop ir pan, bet jie ryja labai daug resursu. O as dar ilga laika stengsiuosi patenkinti savo kompiuterinius poreikius 133Mhz Pentiumu, 500Mhz AMD-K6 ir 900Mhz AMD Athlonu. Kuriu bendras operatyviosios atminties kiekis yra 244 MB. Man to pilnai uztenka. Taciau, aisku kiekvienam pagal skoni ir poreikius.

Na o apie DOS ar Norton Commanderi(tai vis vien gi po tuo paciu DOS'u) as per daug kalbeti negaliu. Tuo metu as su kamuoliu zaisdavau.

P.S. Smeiztas baudziamas, o tu kolkas visose diskusijose bandai mane apsmeizt.

Vartotojo avataras
GODhack
profesionalas
profesionalas
Susisiekti:

#99 Standartinė GODhack » 2006 03 22 19:59

Anejoks smeistas. su DOS tu savo poreikius patenkintum 4Mb ram daugiau nei pilnai. O ta kur 900mhz galetum prastumt ir nusipirkt kokius 4 IBM 386tus. :)

Su grafine aplinka administravimas vyksta puikiai win xp pro funkcijos ta ustikrina.

Be to kai sakai kad nevien reik kosolej sedet tai tu * teisus. Paziurek i paveiksliuka ir pamatysi kai ten puikiai dera kosole su "grafine"(jei taip galima ja pavadint) aplinka. Taigi DOS puikus pasirinkimas tavo poreikiam ir isitikinimam tenkint.

brain5ide
profesionalas
profesionalas

#100 Standartinė brain5ide » 2006 03 22 20:11

As linkes naudoti *nix tipo OS, todel DOS man nepakeliui. Na o del to, kad zmones naudojasi konsole nereikia pykti. Tai kiekvieno asmeninis pasirinkimas. Man tarp kitko patogiau valdyti kompiuteri su klaviatura, negu su pele(taip - as iskrypelis), todel tikrai renkuosi konsole. Paveiksliuku ir kitu grafiniu dalyku atvaizdavimui yra sukurtas puikus dalykas - framebuffer. Man daugiau nieko nereikia, kadangi man kompiuteris - ne pasizaidimu irankis.

Beje [faktas] Moksliniu tyrimu deka irodyta, kad komfortas slopina intelekta. Todel geriausiose mokslo istaigose moksleiviai gyvena salygomis, artimomis spartietiskoms.[/faktas]

Vartotojo avataras
GODhack
profesionalas
profesionalas
Susisiekti:

#101 Standartinė GODhack » 2006 03 22 20:14

As jokiu budu nepykstu, tiesiog mane stebina polikis i muzieju namie.

Patogiau yra naudoti kartu ir klaviatura ir pele.

O i puslapius irgi vaikstai per konsole?
O kuo tau *nix pranasesne uz dos? :roll: Gal didesniais reikalvimais?

Tavo faktas nr.1 labai abejotinas. Gal galetum naudot sintakse [url=http://...][faktas][/faktas][/url]

Taip isvegsim faktu is mokslines fantastikos srities. 8)

brain5ide
profesionalas
profesionalas

#102 Standartinė brain5ide » 2006 03 22 20:22

I puslapius vaikstau su konsoline narsykle links, kurioje su opcija -g ijungiamas grafinis rezimas(turi buti palaikomas framebuffer). Na cia neapsieinu be peles, taigi gpm daemon'as veikia. Nix pranasesne tuo, kad ji yra lankstesne. Ji pritaikyta turbut visoms imanomoms platformoms(pavyzdys NetBSD). Taip pat nix sistemose praktiskai visos kompiuterines idejos buvo realizuotos pirmiau, kadangi nix kaip ir de facto standartas, kalbant apie mokslines istaigas, o is cia ir kilusios visos siuolaikines technologijos(na neskaitant .NET). Beje, dar vienas idomus faktas:
[faktas]Viena is paciu geriausiu sistemu visais atzvilgiais laikoma MacOSX. Savo grafinemis galimybemis ji net gi lenkia tuos pacius windowsus xp, arba dabar bekuriama vista. Na o Mac'ai sukurti naudojant modifikuota FreeBSD branduoli.[/faktas]
[gandas]
Beje, as nezinau ar tai tiesa, taciau man teko skaityti, kad Bilas Geitsas, savo laiku buvo pasirases sutarti su Apple, kad prisides prie ju OS kurimo. Tada jis, gaves Mac'u beta versija(ne source'a, bet dvejetainiu pavidalu), su savo "chebra" ji reverse engineerino ir taip gime Windows. Na, o kadangi tuo metu reverse engineerinimas lyg ir nebuvo draudziamas, jis nenukentejo. [/gandas]

brain5ide
profesionalas
profesionalas

#103 Standartinė brain5ide » 2006 03 22 20:25

I puslapius vaikstau su konsoline narsykle links, kurioje su opcija -g ijungiamas grafinis rezimas(turi buti palaikomas framebuffer). Na cia neapsieinu be peles, taigi gpm daemon'as veikia. Nix pranasesne tuo, kad ji yra lankstesne. Ji pritaikyta turbut visoms imanomoms platformoms(pavyzdys NetBSD). Taip pat nix sistemose praktiskai visos kompiuterines idejos buvo realizuotos pirmiau, kadangi nix kaip ir de facto standartas, kalbant apie mokslines istaigas, o is cia ir kilusios visos siuolaikines technologijos(na neskaitant .NET). Beje, dar vienas idomus faktas:
[faktas]Viena is paciu geriausiu sistemu visais atzvilgiais laikoma MacOSX. Savo grafinemis galimybemis ji net gi lenkia tuos pacius windowsus xp, arba dabar bekuriama vista. Na o Mac'ai sukurti naudojant modifikuota FreeBSD branduoli.[/faktas]
[gandas]
Beje, as nezinau ar tai tiesa, taciau man teko skaityti, kad Bilas Geitsas, savo laiku buvo pasirases sutarti su Apple, kad prisides prie ju OS kurimo. Tada jis, gaves Mac'u beta versija(ne source'a, bet dvejetainiu pavidalu), su savo "chebra" ji reverse engineerino ir taip gime Windows. Na, o kadangi tuo metu reverse engineerinimas lyg ir nebuvo draudziamas, jis nenukentejo. [/gandas]

Vartotojo avataras
GODhack
profesionalas
profesionalas
Susisiekti:

#104 Standartinė GODhack » 2006 03 22 20:28

Vizgi nenori faktu peteikt su url kas negerai. :) Nes taip gali vietoj vieno karto pameluot net tris.

O kas tau isto kad nix pritaikyta visom platformom kai turi kelis aptresusius pc kurie pritaikyti dos platformai?
As klausiu ne apie bendrus bruozus o tavo asmenini atveji.

brain5ide
profesionalas
profesionalas

#105 Standartinė brain5ide » 2006 03 22 20:35

Atleisk, bet arba as nepamaciau to, kad prasei URL, arba tu tiesiog pakeitei savo posta tuo metu, kuomet as rasiau savaji. Siaip URL tikrai negaliu pateikti, kadangi tiksliai nezinau, o del tokio menkniekio po google knistis nesinori.
Velgi kartoju unix del to, kad dabar naudojant unix su PC, ir tada kai(jei) man prireiktu panaudoti kita platforma, man reiketu prarasti kuo maziau laiko.

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių