Atviri portai
As is kart rasiau kokia tau sintakse naudot, bet pamirsau nuimt varnele ten apaciooj ir tep jau gavos, kad nesimato idejos beveik(nebent atidziai ziuresi). Nu tiektos.
o kur tu zadi panaudot kita platforma jei nesukrapstai pinigu net normaliai win/dos platformai?
o kur tu zadi panaudot kita platforma jei nesukrapstai pinigu net normaliai win/dos platformai?
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

GODhack rašė:Biski oftopikas bet va mano vaikyste:
dabar tai pamatysit tik kaskokiose kasos aparatuose supuvusiose nebent. O kaskada tai buvo.... kaskas nereliaus. Vien tie tipiniai pyp ir kiau garsai dar ir siandien isireze i atminti ir sudrebina visa samoneDar ir sendien su nostalgija zvelgiu i nenaudojamus F1-12 mygtukus kurie anksciau buvo nutrinti iki blizgesio apdulkejusioj klavoj.
Is cia pirma kart pamaciau pseudo 3D grafika. Erdivini garsa... po sito gime "windows 3".
Juokinga kad kai isijungiu linux kaskodel jauciuos kaip gryzes 10 metu atgal ir dar juokingiau kaip visi istroske to gryzimo ir slovina tai kas tada buvo. Tai kodel ne i norton'a, ne i dos?
Eilinis nerealus tavo apsisaukimas, cia yra Norton Commander 5 ir pagal failus matosi, kad OS bus windows98 SE
Nebeturiu savo to kompo ir neturiu galimybiu padaryt tikslu screena. Google sunku surast kaska butent tiksliai TOKIO, todel paemiau kas papuole.
Gerai: kartu buvo ir expermentas ar kas pastebes(is proto kniseju kurie nepraleistu progos paknist) ar cia visiem tik melyna lentele ir tiek, brains pasimove ant spastu.
Buciau labai dekingas jei gautum man istoriskai tikslu screena, o ne kiek velesni kaip sitas.
Gerai: kartu buvo ir expermentas ar kas pastebes(is proto kniseju kurie nepraleistu progos paknist) ar cia visiem tik melyna lentele ir tiek, brains pasimove ant spastu.
Buciau labai dekingas jei gautum man istoriskai tikslu screena, o ne kiek velesni kaip sitas.

Vel smeiztas. Brainui(nustok kraipyti mano slapyvardi) giliai dzin, ka tu naudoji ar naudojai. Tai yra tavo asmeninis reikalas. Ir i gincus as veliuos tik tada, kai tai liecia kazkuri kita vartotoja, kad jis galetu susidaryti ivairia nuomone. Ne vien tik is dievu pasakojimu.
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
http://www.infosatellite.com/news/2001/ ... shots.html
Tu nieko negalejai naudoti, nes paprasciausiai 85 metais dar gimes nebuvai. Kur Norton Commander screenas, tai jis labiau panusus i po siai dienai naudojama ntfs dos, o ne i windowsus.
Tu nieko negalejai naudoti, nes paprasciausiai 85 metais dar gimes nebuvai. Kur Norton Commander screenas, tai jis labiau panusus i po siai dienai naudojama ntfs dos, o ne i windowsus.
Na del mano gimimo klysti. Ir del to iki kiek buvo naudojami placiai dos irgi labai klysti.
Koks tavo amzius unixgirl?
brain5ide tau tikrai ne px butu prie manes prisikabint, bet kadangi nieko nepamatei ir neismanai, tai suprantama jog tau nortonas nematytas dalykas tik melina lentele kaskokia ir tiek.
Koks tavo amzius unixgirl?
brain5ide tau tikrai ne px butu prie manes prisikabint, bet kadangi nieko nepamatei ir neismanai, tai suprantama jog tau nortonas nematytas dalykas tik melina lentele kaskokia ir tiek.
Paskutinį kartą redagavo GODhack 2006 03 22 21:20, redaguota 1 kartą(us).

Jau pradedi nusisneket po trumpo isminties zybsnio ten win windows screenai ir jokiu dos nesimato. Kaip ironiska kuo nesamonigai apkaltijai mane pasirodo pati neismanai.unixgirl rašė:http://www.infosatellite.com/news/2001/ ... shots.html

Kada tu nustosi smeizti?
As tuo metu kompiuterio neturejau, taciau buvo vietu, kur juo naudojaus(ir po Win95 isleidimo). Mano igudziai buvo tiktai vartotojiski. Ir, tenka pripazinti, nortonas buvo/yra gana patogi aplinka. Galbut todel dabar gana daznai naudojami jo analogai po *nix(Pvz. Midnight Commander). Taciau as ir ju nenaudoju. Man patinka rasyti ilgas teksto eilutes
Jeigu tau daugiau, negu 20 metu ir taip nusisneki ir smeizi mane, verta pasitikrinti pas psichiatra.
As tuo metu kompiuterio neturejau, taciau buvo vietu, kur juo naudojaus(ir po Win95 isleidimo). Mano igudziai buvo tiktai vartotojiski. Ir, tenka pripazinti, nortonas buvo/yra gana patogi aplinka. Galbut todel dabar gana daznai naudojami jo analogai po *nix(Pvz. Midnight Commander). Taciau as ir ju nenaudoju. Man patinka rasyti ilgas teksto eilutes
Jeigu tau daugiau, negu 20 metu ir taip nusisneki ir smeizi mane, verta pasitikrinti pas psichiatra.
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
Tu pats pripazysti kad as sakau tiesa apie tai kad tu nortono nenaudojes ir paskui sakai kad as smeiziu. Tu priestarauji pats sau vienam poste! Jei kaskam ir reik pas psichiatra tai tada aisku kam.

GAYhackai, jei skaityt nemoki niekas nekaltas. Nortona naudojau lygiai taip pat, kaip tu dabar naudoji *nix. Vartotojiskai. Na siaip tam jis ir skirtas - vartotojams, taigi nematau jokios kitos platesniu jo panaudojimo galimybiu. Beje, o ka tu su tuo Nortonu taip darydavai, kad jau taip vaidini supa-dupa-norton-user ?
Meluoji kad ji naudojai ir tai akivaizdu, tu net nepamatei windows folderio kur matos tam paveiksliuke! Jis nera supadupa jis yra ta pati komandine eilute kuria TU vadini supa-dupa. Ir as su ja darydavau ta pati ka tu darai su savo *nix ir dar + zaidimai puikus ir legendiniai tik i phpbb nerasydavau nes tokiu nebuvo.

Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)