TOTAL FLOOD
java- sala priklausanti indonezijai, jeje yra indonezijos sostine džakarta. tiek ziniu apie java is geografijos, apie programavimo kalba esu tik labai miglotai girdejas ir tiek
jei jau sulaukiau prasymo, tai:
brain5ide- (kadangi hakeriu diskusiju jau kuris laikas neskaitau tai nlb gerai zinau naujus posukius siuzeto) bet susidaro yspudis kad tai yra mokyklos perteiktu disciplinu aukletinis su almost sveiku mastymu ir neblogu humoro jausmu.
o db galima isgirst is keliu pagrindiniu diskutuotoju nuomone apie mane? nes man kaip uzkietejusiam narcizui tai labai ydomu ir svarbu
brain5ide- (kadangi hakeriu diskusiju jau kuris laikas neskaitau tai nlb gerai zinau naujus posukius siuzeto) bet susidaro yspudis kad tai yra mokyklos perteiktu disciplinu aukletinis su almost sveiku mastymu ir neblogu humoro jausmu.
o db galima isgirst is keliu pagrindiniu diskutuotoju nuomone apie mane? nes man kaip uzkietejusiam narcizui tai labai ydomu ir svarbu
You say it's not the real world,
Though it seems so real to me.
Though it seems so real to me.
- SpammerWebb
- rašytojas profesionalas

- Susisiekti:
Looooooooooooooooooooolpk10 rašė:java- sala priklausanti indonezijai, jeje yra indonezijos sostine džakarta. tiek ziniu apie java is geografijos, apie programavimo kalba esu tik labai miglotai girdejas ir tiek
Good Spammer - Banned Spammer
Kad ta mokykline disciplina pasireikstu mokykloje...pk10 rašė:java- sala priklausanti indonezijai, jeje yra indonezijos sostine džakarta. tiek ziniu apie java is geografijos, apie programavimo kalba esu tik labai miglotai girdejas ir tiek
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
sita irgi neturejau galvoje. Ka zmogus paraso kokia nesamone susivokia ir pasikeicia nika, kad paskuj neuzpultu jo sakalai. Tokioj aplinkoj toks smurfijimas labai suprantamas reiskinys ir net pateisinamas.+Ameno+ rašė:ne tbeardas su savo niku kolekcijaLioniax rašė:pvz asGODhack rašė:O patikek giliau pakapcius dar yra cia konkurentu.
Cia kaip StarCraft, ten irgi smurfijimas paplites. Zmogus turi nica ir turi pergaliu nemazai jau. Jis nori isbandyt nauja starategija ir kad kai ji pagaidins, kad neuzduchintu tai pasikeicia nika keliom partijom. Ten tai daznas reiskinys ir vadinasi smurfijimas. Vieni smurfintoju nekencia kaip ir lameriu, o kiti juos pateisina.
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

sito posto tai nesupratau...+Ameno+ rašė:ne tbeardas su savo niku kolekcijaLioniax rašė:pvz asGODhack rašė:O patikek giliau pakapcius dar yra cia konkurentu.
Mūsų darbas tamsoje -
Mes darome tai, ką mokam,
Atiduodame tai, ką mokam,
Mūsų darbas - tamsoje.
Abejonės virto aistra,
Aistra gi - ištirpo laisvėje.
Visa kita - menas
Išlikt savim beprotybėje.
Mes darome tai, ką mokam,
Atiduodame tai, ką mokam,
Mūsų darbas - tamsoje.
Abejonės virto aistra,