Keyloger'iai

Hakeriai dalinkitės patirtimi
Skelbti atsakymą
Žinutė
Autorius
Vartotojo avataras
wex0n
naujokas
naujokas

#136 Standartinė wex0n » 2006 06 10 19:19

Xgreem rašė:
wex0n rašė:ee as dar zalias visam sitam reikale tai man paaiskinkit as suvedu savo emaila ****@yahoo.com tada randa MX o kai paspaudziu test email tai ismeta Error connecting to server sosket padekit :(
ten kur log size padaryk daugiau man veijke ant 100.
as parsisiunciau fkwp1.5 is ten kur ir ta kita keyloggeri tai su situ kitaip as tik email suvedu spaudziu create ir gaunas o su elite nesigauna nors ir didinu iki 100 kaip sakei :(
PS (kai su ta fkwp1.5 sukuriu faila tai kai ji kamnor duodu tai man duomenis i e-mail atsiust turetu ane?? )

Vartotojo avataras
GODhack
profesionalas
profesionalas
Susisiekti:

#137 Standartinė GODhack » 2006 06 10 21:01

Pakeisk serva nebutinai juk yhoo.com
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

Xgreem
ultra dalyvis
ultra dalyvis

#138 Standartinė Xgreem » 2006 06 11 01:08

Joa nebutinai :) bet pas mane buvo sukonfigintas amt yahoo...padarai log size 100 ar 1001 nepamenu ir test padarai,tada zjuri ar gavai laiska:)
linux + nessus + nmap + exploit +enter = all doors open

Vartotojo avataras
wex0n
naujokas
naujokas

#139 Standartinė wex0n » 2006 06 11 09:47

GODhack rašė:Pakeisk serva nebutinai juk yhoo.com
Nu ka aciu man padejo irasiau kita email ir kai spaudziu test paraso kad email sended successfuly beda ta kad nuejus i email ten nieko nera, o raso kad isiunte kazkokia nesamone

Vartotojo avataras
GODhack
profesionalas
profesionalas
Susisiekti:

#140 Standartinė GODhack » 2006 06 11 11:52

Na va padetis geresne dabar beda ta, kad servas ta zinute laiko spamu ir istrina. Ar tikrai tikrinai siuksliu folderi dezuteje?
Todel reik ieskotis dar kito servo.

Jei jau uzknis tokios paieskos tai geriausia(ir saugiau jei darbelis rimtas) yra isikurti savo mailo serveri, savo kompe panaudojus:
http://www.lavasoftware.net/en/content/ ... wnload.htm
Ar panasiais programas.

Siek tiek paprasciau yra naudoti galingus trojanus kurie turi keylogerio funkcija, nes prisijungus su trojano klientu galima tuos logus atsisiuti kaip, kad online zaidimo updeita.

Xgreem
ultra dalyvis
ultra dalyvis

#141 Standartinė Xgreem » 2006 06 11 15:29

Viskas puikiai su yahoo veik...:)
linux + nessus + nmap + exploit +enter = all doors open

Vartotojo avataras
wex0n
naujokas
naujokas

#142 Standartinė wex0n » 2006 06 11 18:32

na su yahoo man raso kad neranda server sosket, o su ta programaSharedmailPro tai neiseina padaryt savo adreso darau ten kur domain ir nieko nesigauna :(

Vartotojo avataras
GODhack
profesionalas
profesionalas
Susisiekti:

#143 Standartinė GODhack » 2006 06 11 19:17

Skaityk help!

Vartotojo avataras
GODhack
profesionalas
profesionalas
Susisiekti:

#144 Standartinė GODhack » 2006 06 11 19:25

Ai tiesa ARBA Tada bandyk sita SMTP servo programa http://www.qksoft.com/
su ja paprasciau bet cia 30d trialas susiktas taip kad crako reiks. Kol linka atkasiau tau daug pavargt reikejo. :wink:

Vartotojo avataras
wex0n
naujokas
naujokas

#145 Standartinė wex0n » 2006 06 16 18:56

nu zodzoiu su tuo savo email b***s gavos todel noreciau paklaust kodel man su yahoo.com neveik gal cia del intiko ir ar geras butu FKWP1.5 tas keylogeris su juo irgi gauciau viska i email ??

Vartotojo avataras
GODhack
profesionalas
profesionalas
Susisiekti:

#146 Standartinė GODhack » 2006 06 16 19:02

yahoo.com butu nesuinteresuoti gaut zinutes sveriancias po megabaita kasdien
ir dar siunciamas ne zmoniu, o automatizuotu programu. Todel jie padarys ka tik imanoma, kad neveiktu.

Is kitos puses gal problema tame kad nepakankamai gerai viska suderini.

FKWP1.5 as neatsimenu, kad buciau bandes, bet jei neveik tai nenustebk ieskok kito.

MaksasMks
ultra dalyvis
ultra dalyvis

#147 Standartinė MaksasMks » 2006 06 16 20:54

Ši tema vis dar nagrinėjama :]

Patirties su Keyloggeriais turiu nemažai, kaip jau žinoma tų keyloggerių yra pilnas netas. Nepatariu jums jų keitalioti, geriausiai yra griebtis populeriausių keyloggerių su dideliom galimybėm ir gerai išnagrinėti kiekvieną keyloggerio nustatymą, manau tuomet rasit tai ko ilgai ieškojot. Siųličiau jums "Perfect Keylogger".

http://www.flydownloads.com/download/ut ... /i_bpk.exe
Name : Team@CHiCNCREAM
Serial : LXPG-EGQN-KUNJ-QQWK

Nustačius šio keyloggerio nustatymus su juo galima sukurti instalą kaip su ProRat servą, pvz "Setup.exe", paspaudi ant jo ir keyloggas jau sėdi kompe. Nu aš dar esu suklijeves (tam naudojamas blinderis) ProRat servą su PerfectKeylogger instalu tai gaunasi toks neblogas derinukas :]

Nusiunčiu savo aukai "Setup.exe", tuomet galiu po jo kompą vaikštinėti per ProRat, o PerfectKeyloggeris man duomenis kas 2 dienas (laika galima nusistatyti) siunčia į mano servą ftp.avita.lt, ten aš iš savo kompo peržiūriu duomenis su specele Perfect Keylogger programa kuri skirta logams ikeltiems i servą žiūrėti, dar galiu patarti, kad duomenis siųsti i servą yra geriau nei į emailą.

Jeigu čiuvas aptinka mano keyloggeri jis jo neijungs, nes pirma reikės suspausti tam tikra klavišu kombinacija ir įvesti slaptažodį, tik tuomet jis galės valdyti keyloggeri esanti jo kompe, na nebent jisai isirašys antivirusa ar išmoks naudotis firewall :] Bet jo kompe kartu guli ir ProRat taigi jam gali ir nepavykti idiegti į kompą apsaugos :]

Šis keyloggeris tikrai turi daug nustatymų, taip pat jis gali daryti ir ekrano nuotraukas, bet nepatariu to užstatyti, nes jos užima vietos, nebent, kad nuotrauka padarytu kas 1valanda ar panašiai. Tai wa :)
Get your ambition or die trying

Vartotojo avataras
mrg
garbės narys
garbės narys

#148 Standartinė mrg » 2006 06 17 20:25

Grazu, kad pasidalinai savo patirtimi, tik toks budas vargiai pades uzgrobti kompiuteri, kuriame stovi av ir tinkamai sukonfiguruota ugniasiene. Tada lieka dvi iseitys, bent jau as taip manau, nusiusti bat skripta kuris atjungtu av ir firewall servisus, kad nepasileistu po perkrovimo ir tada nusiusti aukai kenkeju misini, arba turedamas krekinimo ziniu modifikuoti trojano serveri, iterpdamas kelis NOP'us ar kitais budais. O koki binderi naudoji? Ir be to yra bind'eris, o ne blinder :)

MaksasMks
ultra dalyvis
ultra dalyvis

#149 Standartinė MaksasMks » 2006 06 17 21:17

Nu taip jeigu kompe sėdi firewall ir antivirusas, tai čia koks *bat skriptas ar kažkas panašaus būtu neblogai būtų neblogai. Bet jeigu nori, kad keyloggeris kompe sėdėtu ilgiau tai geriause dėti į neapsaugotus kompus.

Dažniausiai naudoju "Bl!nd Bind v2.0 (EXE binder)", nors jie visi panašūs, tiek, kad ant kaikurių eina ICONUS pakeisti tik suradus specelų *ico paveiksliuką, nors ant kaikurių šitas dalykas nebūtinas.

Bl!nd Bind v2.0 (EXE binder)
http://elitec0ders.net/misc.htm
Get your ambition or die trying

Vartotojo avataras
mrg
garbės narys
garbės narys

#150 Standartinė mrg » 2006 06 17 22:19

Kaip ir pats minejai veiks tik ant lamu pc :D o norint praplesti akirati kituose pc, kur sedi su av ir firewall, teks kazka kitka daryt, gal net exploita panaudot. Bet cia jau sunkioji artilerija. Reiks pabandyt, sukurt bat virusiuka, jei pavyks - patalpinsiu :) nes tikrai butu geras dalykelis, kol ismoktume rimtai programuoti.

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)