Keyloger'iai
Sendien pabandziau susikurt kenkeju misini, bet mano nuostabai uzeme virs 0.5 mb, o tai nieko gero. Is pradziu bandziau paziurt kiek uzimtu suarchyvuotas, bet jokio gero rezultato man neparode, masciau, gal reik su upx sukompresuoti, kiek isaiskejo, kad bet bent dauguma joineriu, binderiu naudoja upx ar kita noredami kuo daugiau suspausti. Todel viena is geresniu butu sukurt downloaderi, kuri paleidus parsisiustu is web, reikiamus komponentus, t.y serveri.
Taip tikrai kai reikalas rimteja visa laik yra panaudojama "trojdownloader" klases virusas kuris pats uzima niekingus 4-10kb, o paskui gali tyliai prisiust reikiamos "programines irangos" nors ir 10mb.
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

Oi kaip gerai butu jeigu atsirastu toks *bat skriptas kuris veiktu kaip "trojdownloader"
Db biški kaip senais laikais lošiu Warcraft 3, reiks pabandyti sukurti kokį mepa ir jį apkrėsti, tas kuris neturi to mepo tai jam automatiškai jis parsisiunčia. Kažkada buvau padares kažką panašaus 
Get your ambition or die trying
Aishku neatsiunchia.Todel kad pashto serveris filtruoja visus laishkus. Ir tas tavo "failiukas"_A-KILL_ rašė:BL man nesukuria jokio failiuko net i e-mail laisko netsiuncia kuri turi atsiust kaip patikrinima kad veikia
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
Iseitis savo mailo servas. Bet cia neturint patirties greiciau dar didesnes bedos nei iseitis.
Kita iseitis apsistot su lokaliais keilogeiriais. Tokiais kurie niekur nieko nesiuncia o tik isaugo kaskur siteminej direktorijoj ta keyloga. O tolimesne to logo kelione pasirupint paciam.
Kita iseitis apsistot su lokaliais keilogeiriais. Tokiais kurie niekur nieko nesiuncia o tik isaugo kaskur siteminej direktorijoj ta keyloga. O tolimesne to logo kelione pasirupint paciam.
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

Nu trumpiau sakant parsisiunciu ta bpk keylogery paleidziu ir va ka gauna veliau noredamas suinstaliuti http://img217.imageshack.us/my.php?imag ... ed8kf1.jpg spaudziu net retry bet nieko nesigauna 
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)