laimejo rulete pabaigoj ir tiek: toks ir laimejimas.bet visgi laimejo
Futbolas 2006
Na šis mačas Brazilai - Prancūzai man nieko nereiškia..Nesergu nei už viena iš šių komandų... Galiu pasakyti tik tiek, kad Prancūzai laimėjo lengvas rungtynes.
Žiurėsim kaip Vokiečiais su Italais žais.
(Tikiuosi vokiečiai laimės
)
Žiurėsim kaip Vokiečiais su Italais žais.
(Tikiuosi vokiečiai laimės
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
- SaZ
- Master Builder
- Susisiekti:
nepasakyciau kad brazilai zaide tragiskai, na bent jau nesimate to tragiskumo kury galima buvo matyti ankstesnese runktynese.
be to visi sako kad sux brazilai, bet matyt nemate kaip siandien gerai zaide prancuzai. taip gerai zaidzianciu prancuzu ir taip suparalazuotu brazilu jau senai nemaciau.
na ka gi liko tik viena mano megstama komanda... portugalija.
deja manau kad jiems nekas bus pries prancuzus
be to visi sako kad sux brazilai, bet matyt nemate kaip siandien gerai zaide prancuzai. taip gerai zaidzianciu prancuzu ir taip suparalazuotu brazilu jau senai nemaciau.
na ka gi liko tik viena mano megstama komanda... portugalija.
deja manau kad jiems nekas bus pries prancuzus
Tu esi durnas kaip visuomet, Portugalija yra žvaigždžių rinktinė asile:GODhack rašė:Kitas rungtynes portugalai prakis galim sporint. Jau stebuklas ir taip iki kur jie daejo.
Figu, Pauleta, Ronaldo yra superstarai asile.
O dar ir likusieji pas juos yra aukštos klasės meistrai, tai kad gali nesvaigti.
Paskutinį kartą redagavo Artas1984 2006 07 02 11:14, redaguota 1 kartą(us).
- SaZ
- Master Builder
- Susisiekti:
sutinku - portugalai levai zaidziaGODhack rašė:Kitas rungtynes portugalai prakis galim sporint. Jau stebuklas ir taip iki kur jie daejo.
gerai pasakyta...Na Portugalai stipri komanda manau. Bet jai Prancūzai rodys tokį patį drausminga/etakuojantį žaidimą, nemanau ar Portugalams pavyks laimėti.
o siaip tai ir as manau kad jie nelaimes. juos gali isgelbet tiktais atgimusi kovine dvasia.
Šiaip jau prancūzai aplamai stipri komanda ir lošia vos ne visuomet gerai, brazilus gal kas tiesiog užkeikė, o portugalai nepaisant kaip gerai pranzūzai bežaistų yra visiškai lygiaverčiai jiems priešininkai jei tik jie vienas kitą supras ir žais kaip komanda.
Pastebiu, gal portugalai dažnai nesupranta vienas kito, ypač kai komanda kaip nors išbarstyta.
Sakyčiau Rooney gavo raudoną kortelę be reikalo, nesutikau su orbitro nuomone, bet man neišku jis gavo dėl to, kad tipo užmynė ant kojos ar rovėsi ant Ronaldo. Nors komentatorius sakė, kad dėl kojos, manau tai nesąmonė, ta pražanga buvo netyčinė, o štai jo veiksmai prieš Ronaldo parodė, kad jis tikras bulius su žudiko veidu.
Pastebiu, gal portugalai dažnai nesupranta vienas kito, ypač kai komanda kaip nors išbarstyta.
Sakyčiau Rooney gavo raudoną kortelę be reikalo, nesutikau su orbitro nuomone, bet man neišku jis gavo dėl to, kad tipo užmynė ant kojos ar rovėsi ant Ronaldo. Nors komentatorius sakė, kad dėl kojos, manau tai nesąmonė, ta pražanga buvo netyčinė, o štai jo veiksmai prieš Ronaldo parodė, kad jis tikras bulius su žudiko veidu.