baisios istorijos :)

Šiame forume skelbiami bendri komentarai
Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras
Gameover
jaunasis rašytojas
jaunasis rašytojas
Pranešimai:99
Užsiregistravo:2006 07 05 13:07
baisios istorijos :)

Standartinė Gameover » 2006 07 07 12:46

sveiki cia tema apie baisias istorijas cia rasykite istorijas siurpes :shock:

Vartotojo avataras
Gameover
jaunasis rašytojas
jaunasis rašytojas
Pranešimai:99
Užsiregistravo:2006 07 05 13:07

Standartinė Gameover » 2006 07 07 12:53

Tai va :shock: tai nutiko 2004 02 09 musu mieste vienoje mokykloje kelios penktokai sugalvojo kviestis bildukus jie nuejo i tos mokyklos 13 rubine nu nu ir ir nu ir ir nusipiesusios veida eme jam badyti nosi. po kiek laiko kazkas pradejo belsti i siena. visos pabego, tik viena mergaite sustingo klupedama nu nu ir ir nu ir ir rankas buvo sugniauzusi kaip melsdamasi. ja isveze i ligonine, nu ir ir ranku nejo atkabinti, o penktoke buvo istikta soko. kai ji atsigavo sake maciusi kaip penktadieni 13diena (ateinantis penktadienis turejo buti 13diena) 13 rubineje bus pakrti visi kas tik ieis puse metu niekas neejo i 13 rubine. nezinau ar tai tiesa, nu ir ir visi laikrasciai apie tai rase TIK NEBANDYKITE KVIESTI BILDUKU nu nu ir ir nu ir ir siurpaus jums ateinancios geguzes penktadienio 13dienos
buvo lb lb lb siurpu


O istorija tokia - du vaikinukai su savo merginomis pirmadienio vakara leido Prospekto pub'e:draugai: (i si kluba buvo ateje pirma karta), buvo visai smagu, kol ikause jaunuoliai nepradejo kabinetis nu ir ir nepadoriai elgtis su merginomis
nu ir ir grasinti ju vaikinam . Kompanija nusprende, kad konflikto nenori nu ir ir susiruose eiti namo, taciau nemaza grupe jaunuoliu ju jau lauke ant laiptu nu ir ir tiesiai sviesiai siule i nosi, ir i nosi nera labai malonu gauti, todel vienas vaikinu is savo merginos rankines issitrauke duju balioneli nu ir ir pareikalavo leisti jiems iseiti, tada iki tol i konflikta nesikisusi apsauga pastvere kompanija, kuri viso labo bande apsiginti, isvede i lauka pro tarnybini isejima, atejo kazkoks italas, atseit to klubo direktorius nu ir ir eme musti tuos vaikinus(apsauginiai laiko, o jis dauzo). Merginoms pradejus klykti vaikinus paleido, taciau pasak liudininku gryze i vidu informavo kompanija, kuri pradejo konflikta, kad begtu i lauka, nes ju aukos jau ten.
po to ekzekucija vyko dar pakankamai ilgai, du vaikinus "lupo" desimties jaunuoliu kompanija.Viena sumustuju, atvaziavus policijai be samones teko vezti i ligonine. Siuo metu pradetas ikiteisminis tyrimas. Kadangi Gedimino prospekte stovi daugybe vaizdo kameru, kaltieji tikrai bus rasti. (as tuo tikiu)
Jei kas esat papuole i panasia situacija - parasykit, kad zinotume, kur saugu linksmintis, o kur nuejes atsibusi reanimacijoj.




Viena vakara as buvau namie vienas.Patogiai isitaisiusi ant fotelio krimtau sausainukus nu ir ir ziurejau komedija "Briusas visagalis" . o kiek juokiausi paziurejusi ji! Tik staiga namie issijunge elektra nu ir ir as baisiai issigandau .Kazkas pradejo bruzdeti as dar labiau issigandau.Is baimes negalejau pajudeti.tada pradejo belstis kazkas i langa. as galvojau numirsiu is baimes.
Kita ryta viska papasakojau tevams.Jie manimi nepatikejo tik pasake-tavo vaizduote tikrai laki. labai supykau kad jie nepasitiki savo dukterim.
suskambo telefonas.atsiliepiau.staiga isgirdau drauges balsa.nu ir ir is pasakojimo supratau kad ji su savo pussesere ejo pasivaikscioti(taip velai!)nu ir ir jos norejo kas nors paerzinti o is tikruju as vos nenumiriau is baimes.tai va...niekada nebelskite i kitu langus nes galite mirtinai isgasdinti.

Vartotojo avataras
_A-KILL_
rašytojas profesionalas
rašytojas profesionalas
Pranešimai:337
Užsiregistravo:2006 06 24 18:32
Susisiekti:

Standartinė _A-KILL_ » 2006 07 07 12:59

Hmmm... visai nebaisu :D Tu pabandyk nakti miske palakstyti vienas :!: atsimenu stovykloje po viena paleido miske ir kiekvienas turejo ieskoti paslepto daigto trumpiau sakant baisiai smagu buvo :shock:
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
zigzag
rašytojas profesionalas
rašytojas profesionalas
Pranešimai:495
Užsiregistravo:2006 04 28 17:26
Miestas:siauliai

Standartinė zigzag » 2006 07 07 13:19

baisiau ir but negali.speju istorija nr 2 buwo tau atsitikusi

Skelbti atsakymą

Grįžti į