Taip, nors man visai patiktu jai pavadinimas skambetu HackZonaŠaras rašė:Na bet juk hakeri skiltis priklauso hakeriai.lt, o ne gamezone.lt
Bendras forumas
SwaDDie rašė:Baikti chebra, keisti jus man ..kopijuojat kitu genelias mintis? ka o savo pav nesugebat sukurt
kam dbr nukopijuot kito psl pav kai jo autorines teises saugomos
tiesiog biski genialu minciu ir mol underground saituka galim kurt..
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
SwaDDie rašė:ir kas gi tau [D]a[F]e juokingaDar(k)Force rašė:SwaDDie rašė:Baikti chebra, keisti jus man ..kopijuojat kitu genelias mintis? ka o savo pav nesugebat sukurt
kam dbr nukopijuot kito psl pav kai jo autorines teises saugomos
tiesiog biski genialu minciu ir mol underground saituka galim kurt..
?
A shiaip..Beto ash Dar(k)Force
Noriu paklausti visu ar reikia jums kokiu nors video step by step..Autoriu DarkForce?
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
Klausimelis vienas toks butu, noriu parashyti straipsni i zhurnalas "Hakeris", shioi vietoi viskas lyg ir aishku, bet siusdamas jiems laishkus apie savo nora negaunu jokio atsako.
Na rashau ash jiems i root@hakeris.lt nzn kaip elgtis kaip suredagkcija susisiekti...
Mane labai uzhknisa "PASHTAS" 
Na rashau ash jiems i root@hakeris.lt nzn kaip elgtis kaip suredagkcija susisiekti...
-
mindaugas'
- įtakingas

man ir www.hakeris.lt pati svetainė neveikia tik nežinau kaip kitiems atidaro
P.S. gerai būtu video apie antivirusinės užkilinima
Puslapis tai visiems neveikia, nes jo nera tik va nezhinau kodel...Logishkai gaunasi:mindaugas' rašė:man ir www.hakeris.lt pati svetainė neveikia tik nežinau kaip kitiems atidaro
Neveikia puslapis-Neveikia ir E-mailas.
Tik kam redakcija rsho ishvis tokius dalykus.
Tinklapis: hakeris.lt
Pashto adresas: root@hakeris.lt ???
Mielai skunda parashychiau.
-
mindaugas'
- įtakingas

Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)