Lauzhimo technika.By.DarkForce

Hakeriai dalinkitės patirtimi
Skelbti atsakymą
Žinutė
Autorius
rand
nuolatinis dalyvis
nuolatinis dalyvis

#16 Standartinė rand » 2006 09 07 21:54

Xgreem rašė:Man su ta uzklausa nei vieno link neismet... :cry:
nes ta uzklausa nelabai teisinga...
turi but ne Filetype o filetype(kiek pastebejau visai skirtingai reguoja).
beje filename: tokio nera... i ji google reguoja kaip i paprasta zodi o ne nuoruoda kad failo pavadinimas toks turetu but... reiktu naudot inurl: tokiu atveju :)

Xgreem
ultra dalyvis
ultra dalyvis

#17 Standartinė Xgreem » 2006 09 07 22:11

As sakau...nu aciu,reik dabar pasiskaitinet placiau google hack maziems,kaskur GODhack rase... :roll:
linux + nessus + nmap + exploit +enter = all doors open

Vartotojo avataras
Qw3rty
garbės narys
garbės narys
Susisiekti:

#18 Standartinė Qw3rty » 2006 09 08 14:09

koksas rašė:kaip ta scriptuka panaudot?
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Learning Delphi

rand
nuolatinis dalyvis
nuolatinis dalyvis

#19 Standartinė rand » 2006 09 08 14:34

Qw3rty rašė:
/etc/passwd bylos turiny issaugai i 'lol.txt', ten pat susikuri koki nors '123.pl' ir pakopini ta 'scriptuka' issaugai ir paleidi su perlu(konsolei): perl 123.pl, jei windowsuose tai reiktu #!/usr/bin/perl pakeist i #!c:/perl/bin ar kazka panasaus... na vienu zodziu kelia iki perlo... paleidi ir turetu sukurt 'lol1.txt' faila su mazdaug tokiu turiniu:

Kodas: Pasirinkti visus

root:root
bin:bin
daemon:daemon
....
ir t.t.

Vartotojo avataras
DF
profesionalas
profesionalas

#20 Standartinė DF » 2006 09 08 19:09

rand rašė:
Xgreem rašė:Man su ta uzklausa nei vieno link neismet... :cry:
nes ta uzklausa nelabai teisinga...
turi but ne Filetype o filetype(kiek pastebejau visai skirtingai reguoja).
beje filename: tokio nera... i ji google reguoja kaip i paprasta zodi o ne nuoruoda kad failo pavadinimas toks turetu but... reiktu naudot inurl: tokiu atveju :)
Kaip rashiau tutoriala, rashydamas zhodi Filetype paspaudzhiau shift.
Tachiau del to filename tai tikrai prisispangai.Butent taip nera kaip tu sakei jog:

"filename: tokio nera... i ji google reguoja kaip i paprasta zodi o ne nuoruoda kad failo pavadinimas toks turetu but... "
Tai gali suprasti uzhmetes i apachioi esanti screena mano.

Paveikslėlis

rand jai dar neesi su google gerai susipazhines, tai verchiau patilek.
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.

Vartotojo avataras
DF
profesionalas
profesionalas

#21 Standartinė DF » 2006 09 08 19:11

rand rašė:
Qw3rty rašė:
/etc/passwd bylos turiny issaugai i 'lol.txt', ten pat susikuri koki nors '123.pl' ir pakopini ta 'scriptuka' issaugai ir paleidi su perlu(konsolei): perl 123.pl, jei windowsuose tai reiktu #!/usr/bin/perl pakeist i #!c:/perl/bin ar kazka panasaus... na vienu zodziu kelia iki perlo... paleidi ir turetu sukurt 'lol1.txt' faila su mazdaug tokiu turiniu:

root:root
bin:bin
daemon:daemon
....
ir t.t.
Shitus dalykus ash jau aishkinau, prashom chia nerashineti, patis zhmogenai ishmoks.Geriau eik i antisecurity.org lamyna.Man tu nepatinki chia.

AnyWay, rand chia skyletai paaishkino viska tai ash dar syk paaishkinsiu.
Ishsaugom /etc/passwd bylos turini i lol.txt, tada isijungem supuvusi Command Pormt'a ir darom viska kaip ash pavaizdavau screene:
Paveikslėlis

Melini tashkeliai priklauso melynam tekstukui esanchiam zhemiau, raudona linija radonam tekstukui.
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.

Vartotojo avataras
GODhack
profesionalas
profesionalas
Susisiekti:

#22 Standartinė GODhack » 2006 09 08 19:38

Labai gerai ir manau daug kam bus naudinga tik man ne prie sirdies kai command prompta vadini supuvusiu: be jo butu sunku.

Ir dar vienas dalykas jei jum tas promptas toks supuves ir jo nenorit tai kai exploite buna mazdaug:

#!/usr/bin/perl
Keiciat i :

#!c:\perl\bin
Ir viskas jusu tas exploitas veikia poto kaip ir bet kokia kita programa. Dvigubas paspaudimas = paleista.
Paskutinį kartą redagavo GODhack 2006 09 08 19:41, redaguota 1 kartą(us).
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

Vartotojo avataras
DF
profesionalas
profesionalas

#23 Standartinė DF » 2006 09 08 19:39

GODhack rašė:Labai gerai ir manau daug kam bus naudinga tik man ne prie sirdies kai command prompta vadini supuvusiu: be jo butu sunku.
Hem, blogos nuotaikos shiandien, tai nekaip ishsireishkiu.

Vartotojo avataras
zigzag
rašytojas profesionalas
rašytojas profesionalas

#24 Standartinė zigzag » 2006 09 08 20:27

GODhack rašė:Labai gerai ir manau daug kam bus naudinga tik man ne prie sirdies kai command prompta vadini supuvusiu: be jo butu sunku.

Ir dar vienas dalykas jei jum tas promptas toks supuves ir jo nenorit tai kai exploite buna mazdaug:

#!/usr/bin/perl
Keiciat i :

#!c:\perl\bin
Ir viskas jusu tas exploitas veikia poto kaip ir bet kokia kita programa. Dvigubas paspaudimas = paleista.
aciu

rand
nuolatinis dalyvis
nuolatinis dalyvis

#25 Standartinė rand » 2006 09 08 22:44

ech darkforce vistik tu man idomus... nenoriu as cia veltis i fleimus bet jei jau tu nesugebi pastebet ka google del taves paryskina, tai tektu apsilankyt pas akiu daktarus(nieko negalvok as nemeginu flamint ir nesiruosiu veltis i flamus kuriuos SIUO ATVEJU TU PRADEJAI KELTI).
o jei dar nesupranti uzsuk i sia nuoruoda:
http://www.google.lt/search?hl=lt&q=fil ... A1ka&meta= (cia tik pvz. )
pasiziurek kas paryskinta manau tikrai suprasi, kad nera tokios nuoroduos kaip "filename:".

del to perl paleidimo manau kam reikejo tas suprato, ir GOD(!)hack ir darkforce postas mazai ko papilde... bet tiek to... nesvarbu... jei jus manot kad taip turejo but - tebunie... bet man atrodo kad ten tas pats parasyta + screenshotai + 100more characters.

na vienu zodziu darkforce tu pradejai flame(ar bent jau turejai tokias mintis, mazdaug kaip "eik i ta lamyna", "tu cia man nepatinki" ir t.t.), bet as tiek to... patylesiu, nes sicia kaip matau nelabai prasmiska gincitis... lieka ant tavo sazines, tikiuosi suprasi, jog nebuvai teisus ir man nemeginsi yrodyt jog reik susipazint su google ir kad google pripazysta 'filename:' ...............

peace (whateva.)

Vartotojo avataras
DF
profesionalas
profesionalas

#26 Standartinė DF » 2006 09 08 23:05

rand rašė:ech darkforce vistik tu man idomus... nenoriu as cia veltis i fleimus bet jei jau tu nesugebi pastebet ka google del taves paryskina, tai tektu apsilankyt pas akiu daktarus(nieko negalvok as nemeginu flamint ir nesiruosiu veltis i flamus kuriuos SIUO ATVEJU TU PRADEJAI KELTI).
o jei dar nesupranti uzsuk i sia nuoruoda:
http://www.google.lt/search?hl=lt&q=fil ... A1ka&meta= (cia tik pvz. )
pasiziurek kas paryskinta manau tikrai suprasi, kad nera tokios nuoroduos kaip "filename:".

del to perl paleidimo manau kam reikejo tas suprato, ir GOD(!)hack ir darkforce postas mazai ko papilde... bet tiek to... nesvarbu... jei jus manot kad taip turejo but - tebunie... bet man atrodo kad ten tas pats parasyta + screenshotai + 100more characters.

na vienu zodziu darkforce tu pradejai flame(ar bent jau turejai tokias mintis, mazdaug kaip "eik i ta lamyna", "tu cia man nepatinki" ir t.t.), bet as tiek to... patylesiu, nes sicia kaip matau nelabai prasmiska gincitis... lieka ant tavo sazines, tikiuosi suprasi, jog nebuvai teisus ir man nemeginsi yrodyt jog reik susipazint su google ir kad google pripazysta 'filename:' ...............

peace (whateva.)
:lol:

Nezhinau kaip ishaishkinti tokiam durnam organizmui, bet filename: uzhklausa yra, tikriausiai ji veiki su filetype.Galu galiausiai pasiskaityk hakeri, bet koki numeri ir pamatysi kad "kietieji vyrukai" ish rusijos filename: uzhklausa taipat vartoja.
95% tavo postu prasideda apie fleima..Jai nieko nesupranti ishvis geriau nerashyk, tu chia nepageidaujamas, nes smirdi antlamynu, oi tfuu, antisecurity'nu :lol:

rand
nuolatinis dalyvis
nuolatinis dalyvis

#27 Standartinė rand » 2006 09 08 23:45

Dar(k)Force rašė:Nezhinau kaip ishaishkinti tokiam durnam organizmui, bet filename: uzhklausa yra, tikriausiai ji veiki su filetype.Galu galiausiai pasiskaityk hakeri, bet koki numeri ir pamatysi kad "kietieji vyrukai" ish rusijos filename: uzhklausa taipat vartoja.
Siulau nusipirkt akinius arba bent jau apsilankyt pas akiu gydytoja... tada galesim pratest diskusija.

Del flame tai cia tu flamini, as nieko nesakiau izeidziancio... velgi prireikia tau akiniu arba apsilankyt pas akiu gydytoja...

beje dar keletas linku.
http://www.google.com/help/operators.html
http://www.google.com/apis/reference.html
http://www.google.com/notebook/public/1 ... oQ4pbI678h

nors tu ka niekaip nerandu apibriezto 'filename:'

:roll:

EDIT:
tu chia nepageidaujamas
malonu :oops: 8)
kada vienas forumietis sprendzia kas cia pageidaujamas kas ne? na gal dar godhackui nelabai patinku as bet jis taip tik parase "GAL" ar kaip ten issireiskia... na nesvarbu... blogiausiu atveju dviem nepatinku... nuo kada 2 zmones atstoja visus? nors aisku jei cia toliau toks """""DRAUGISKUMAS"""""" bus tai tikrai nemanau kad cia verta bandyt rasyt, bei padet kitiem dalyviam sprest problemas... :roll: :roll:

Vartotojo avataras
DF
profesionalas
profesionalas

#28 Standartinė DF » 2006 09 08 23:52

rand rašė:
Dar(k)Force rašė:Nezhinau kaip ishaishkinti tokiam durnam organizmui, bet filename: uzhklausa yra, tikriausiai ji veiki su filetype.Galu galiausiai pasiskaityk hakeri, bet koki numeri ir pamatysi kad "kietieji vyrukai" ish rusijos filename: uzhklausa taipat vartoja.
Siulau nusipirkt akinius arba bent jau apsilankyt pas akiu gydytoja... tada galesim pratest diskusija.

Del flame tai cia tu flamini, as nieko nesakiau izeidziancio... velgi prireikia tau akiniu arba apsilankyt pas akiu gydytoja...

beje dar keletas linku.
http://www.google.com/help/operators.html
http://www.google.com/apis/reference.html
http://www.google.com/notebook/public/1 ... oQ4pbI678h

nors tu ka niekaip nerandu apibriezto 'filename:'

:roll:

EDIT:
tu chia nepageidaujamas
malonu :oops: 8)
kada vienas forumietis sprendzia kas cia pageidaujamas kas ne? na gal dar godhackui nelabai patinku as bet jis taip tik parase "GAL" ar kaip ten issireiskia... na nesvarbu... blogiausiu atveju dviem nepatinku... nuo kada 2 zmones atstoja visus? nors aisku jei cia toliau toks """""DRAUGISKUMAS"""""" bus tai tikrai nemanau kad cia verta bandyt rasyt, bei padet kitiem dalyviam sprest problemas... :roll: :roll:
Bla, bla, bla...Va kur beda tu tiki tuom kas yra rashoma ten, ash ne.Tikiu kas yra rashoma zhurnale Hakeris-shiuo atveju, taip kad daryk ishvadas.
0=0.
Apie akinius grynai nusipezejai, o nieko ash nefleiminau apie antisecurity.org pasakyk dar tai jog en ne lamynas.
Gerai baigem, jai noresi parashyt man i PM tada temu nesiukslink :roll:

rand
nuolatinis dalyvis
nuolatinis dalyvis

#29 Standartinė rand » 2006 09 08 23:57

geriausias pavyzdys - ziureti kaip i tavo uzklausas reguoja pati google... trumpiau sakant atsibodo man jau aiskintis, manau jau pats supranti, jog klysti, tik tavo isdidumas neleidzia to pripazinti... tiek to tai lieka ant taves, tegu kiti sprendze....
o del to antisecurity, tai visokiu ten yra, ir nieko nepakeisi. lankausi ten tik delto kad tai yra turbut vienintelis lt forumus skirtas vien tik security/hack/.. etc dalykam, na neskaitant sito, cia tik maza dalis forumo to sudaro, bet vis sis tas... :roll: ir idomu kai sprendziama is zmoniu pagal tai kur jis lankosi 8)

Saldziu sapnu :)

Vartotojo avataras
DF
profesionalas
profesionalas

#30 Standartinė DF » 2006 09 09 00:06

rand rašė:geriausias pavyzdys - ziureti kaip i tavo uzklausas reguoja pati google... trumpiau sakant atsibodo man jau aiskintis, manau jau pats supranti, jog klysti, tik tavo isdidumas neleidzia to pripazinti... tiek to tai lieka ant taves, tegu kiti sprendze....
o del to antisecurity, tai visokiu ten yra, ir nieko nepakeisi. lankausi ten tik delto kad tai yra turbut vienintelis lt forumus skirtas vien tik security/hack/.. etc dalykam, na neskaitant sito, cia tik maza dalis forumo to sudaro, bet vis sis tas... :roll: ir idomu kai sprendziama is zmoniu pagal tai kur jis lankosi 8)

Saldziu sapnu :)
AnyWay, nieko tu neirodei.Zhiurejau ash kaip reguoje google. viskas screene pavaizduota ka daro filename uzhklausa.

Sprendzhiu ish to jog dar kolkas nieko neparodei gero ir naudingo,

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių