ech darkforce vistik tu man idomus... nenoriu as cia veltis i fleimus bet jei jau tu nesugebi pastebet ka google del taves paryskina, tai tektu apsilankyt pas akiu daktarus(nieko negalvok as nemeginu flamint ir nesiruosiu veltis i flamus kuriuos SIUO ATVEJU TU PRADEJAI KELTI).
o jei dar nesupranti uzsuk i sia nuoruoda:
http://www.google.lt/search?hl=lt&q=fil ... A1ka&meta= (cia tik pvz. )
pasiziurek kas paryskinta manau tikrai suprasi, kad nera tokios nuoroduos kaip "filename:".
del to perl paleidimo manau kam reikejo tas suprato, ir GOD(!)hack ir darkforce postas mazai ko papilde... bet tiek to... nesvarbu... jei jus manot kad taip turejo but - tebunie... bet man atrodo kad ten tas pats parasyta + screenshotai + 100more characters.
na vienu zodziu darkforce tu pradejai flame(ar bent jau turejai tokias mintis, mazdaug kaip "eik i ta lamyna", "tu cia man nepatinki" ir t.t.), bet as tiek to... patylesiu, nes sicia kaip matau nelabai prasmiska gincitis... lieka ant tavo sazines, tikiuosi suprasi, jog nebuvai teisus ir man nemeginsi yrodyt jog reik susipazint su google ir kad google pripazysta 'filename:' ...............
peace (whateva.)