Galima ir pasportuoti, bet su saiku ir nepersistengiant... adaus pasake tiesa.
Pratimai su svareliais
Su svarmenim sportuoju nuo 12m, aishq tada ne taip kaip db, sportuot man ne problema man tai patinka ir atpalaiduoja, mano pagrindinė problema, kad neturiu ką sportuoti jau, reikia daugiau valgyti, o nesinori, proteinas pakele apetita, bet jis mane užpisa biški. Jeigu nori palaikyti paprastą formą, galima ir be jiokių svarelių, o nueit kiekvieną dieną į stadijoną, o svareliai taip pat nepakenkų, pvz užsimesk tuos svareliu ant kojų ir pabegiok
Ar pasiboksuok su svareliais 
Get your ambition or die trying
Na kiekvienas vis priduria kazhka kitaip, tad tu zhmogau daryk dar kitaip pasikonsultaves.
Mks jai sportuoji nuo 12 o tau kokie 17 ar 16 tai ispudingai tikriausiai atrodai? Jai ne tai kam tada tas bergzhdzhias darbas?
Mks jai sportuoji nuo 12 o tau kokie 17 ar 16 tai ispudingai tikriausiai atrodai? Jai ne tai kam tada tas bergzhdzhias darbas?
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
Man beveik 16 ;] Įspusdingai neatrodau kaip galėčiau, tiesiog, visiškai netingiu vos ne kiekvieną diena sportuoti, o sveriu tik 58kgDar(k)Force rašė:Na kiekvienas vis priduria kazhka kitaip, tad tu zhmogau daryk dar kitaip pasikonsultaves.
P.s žmogus gali belekiek kačelintis, bet jeigu jis nepriaugs svorio nieko gero nebus :/ Nebent metano užkasčiau, bet nenoriu, nors bbz.
Tam yra vartojami maisto papildai, kad viskas vyktu laipsnishkai.Augtu svoris arba kuno mase o sportuodamas ja sutvirtintum.MaksasMks rašė:Man beveik 16 ;] Įspusdingai neatrodau kaip galėčiau, tiesiog, visiškai netingiu vos ne kiekvieną diena sportuoti, o sveriu tik 58kgDar(k)Force rašė:Na kiekvienas vis priduria kazhka kitaip, tad tu zhmogau daryk dar kitaip pasikonsultaves.
Mks jai sportuoji nuo 12 o tau kokie 17 ar 16 tai ispudingai tikriausiai atrodai? Jai ne tai kam tada tas bergzhdzhias darbas?Kai sversiu daugiau būsiu kiets ;] Nors ~58kg žmogaus nemačiau, kad atrdodytų taip kai aš, nenoriu girtis :] Kad pas mani nėr ką ten sportuot jau, nėr tų riebalų nieko, galiu tik sudegint raumenis :] Nžn tubūt lb pripratau prie sporto, nes visiškai netingiu sportuoti kaip dauguma, kuo toliau tuo geriau atrodysiu, neskaitant senatvės.
P.s žmogus gali belekiek kačelintis, bet jeigu jis nepriaugs svorio nieko gero nebus :/ Nebent metano užkasčiau, bet nenoriu, nors bbz.
~58 kg, vieni juokai
Ash laisvalaikiui pasportuodamas sverdavau ~67kg, na nors nepasakosiu chia apie save, ne esme.
Mks, nesikochiok daugiau
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
Dar(k)Force kai šnekėjai apie maisto papildus tai aš vartodavau "Proteina", jis neblogas dalykas, pagrindas ten baltimai, vitaminai... Bet jis ir kainuoja ~35lt :/ ir tipo ta pakuotė skirta 10dienų, nors man laisvai užtekdavo 20dienų, bet kartais nuo jo (per didelio baltymų kiekio) lb išbere va to ir nepakančiu. Na dar nuo jo lb apetitas pakyla tai tas geras dalykas :]
mes vienmeciaiLiudnoji Avele rašė:man 17,5 metu ir as sveriu 63
siaip jei norit greitu rezultatu negailedami sveikatos imkit 100 tableciu metano, bent koki kila baltymu.... keliu savaiciu begy issipusi taip, kaip besikociodamas kokius gerus metus....
beje Dark tau tie visi "moliai" ir neturi graziai atrodyt....
----------------------------------------------------
In the far away fires
Where the hills forever burn
At the feet of our heroes
We try hard to learn
But the lesson is lost there
In the smoke and the mud
That we are one flesh, one breath, one life, one blood
In the far away fires
Where the hills forever burn
At the feet of our heroes
We try hard to learn
But the lesson is lost there
In the smoke and the mud
That we are one flesh, one breath, one life, one blood
Ten iš kur aš, pažystu kelis kurie vartoja metana ir leidžiasi dar kąžką i šinką
, 100 tablečiu nereiktų pirma kaži ar tu tiek ipirktum, dar reikia žinoti kokį jį pirkti, nes jų būna daug rušių ir ne visi jie geri. Vienaip ar kitaip mėnesį pavartojas metaną priaugtum lb daug svorio ir raumenų. Turėtum visada sportuoti, jeigu sustotum raumenys pavirstų į tešlas, nebent jeiu sustotum po metų tai ne taip. Metanas lb kenke sveikatai, griauže lb skrandį tai ar čia būtų sportas kuris kenke sveikatai?
Ai dar metano duoda tiems kurie serga vėžiu