Noras man vel paeme tau ishdestyti,shis sykis jau paskutinis,gali nieko neatsakineti, nes ir taip krites akyse esi.Pats kaltas...
Paskaitom Tema BC Zhalgiris mazhdaug nuo 5 psl.4posto:
http://www.gamezone.lt/diskusijos/viewt ... c&start=60
Paaishkes tai jog: Dar(k)Force arba kitaip ash motyvuoji 2 bedas pagrindines :
1.
Visa esme yra ta jog Lietuvos dabartine krepshinio atstovybe yra nesamoninga.
seniai susede bamba ir tiek, krepshininkai tiesiog nenori atstovauti Lietuvai, ar tai del treneriu ar del ko, bet nenori-gi galetu seniai (Lietuvos krepshinio federacija) apsiimti permainoms kazhkokioms:keistu treneri ar panashiai...Nera rinktineje patriotu, kurie zhaistu tikrai uzh tevyne.
Chia mano zhodzhiai, kurie aishkiai pasako pirma mano pasakyta LK sublogejimo priezhasti.
2.Shita priezhasti ( 2 ) butu del patriotishkumo trukumo, nors tai galima ivardinti kaip ir LKF kalte, na supratot.
/**/
Na chia keletas ishkarpeliu shiaip aishkiau kad pasidarytu...
DarkForce: "Ash dar syki sakau, jog viskas yra aishku del konfliktu su zhaidejais ir treneriais"
adaus: " jei jau tas Sireika tox blogas tai kodel gryze is PC zaidejai (t.y. komandos kapitonas kuris isreiskia visu zaideju nuomone) pasako jog be Sireikos nenoriai rinksis i rinktine (cia net susvelninta versija....) negi Sireikia laike puska iremea i Zukos galva??? "
Na va, adaus lyg ir palaiko treneri, (adaus tik nesakyk kad taip nebuvo),
Na o paskui po keleta dieno ponaichio adaus ishsireishkimas: "stai dar vienas yrodymas, kad LT krepsinio vadovu postuose viska reikia keisti nuo pagrindu......."
Ish Pagrindu- Reishkia Keisti Viska, taip kad i tuos pagrindus ir treneriai sueina.
Dabar adaus vel kokia nesamone atraashys.
Tingiu daugiau rashyti ir kritikuoti ta adaus, tiesiog nera prasmes, kiekvienas galime apsiginti, kiekvienas tai ir darysim tachiau nesamoniu galime nerashyti.
To adaus:
Nezhinau ar noredamas ar nenoredamas chia taip sau uodega prisikandai,gal ir nejusdamas tachiau pripazhink jog tikrai susimoviai ISH PRADZHIU PALAIKYDAMAS VIENA POZICIJA, O PASKUI GINCHYDAMASIS PERSIMETEI I MANO POZICIJA. Galvoji nepajutau kai ishkarto parashei jog reikia keisti LKF visa.Suregavau ish karto ir nustebau, jog pirmai del to ir ginchyjais ir tu ten tuos visus dedes bandei pateisint.
Nu viskas.Jai dar ko reikia rashyk i PM. Chia neatsakynesiu. Tiesiog yra zhmonhiu kuriems jau uzhknisa skaityti musu postus.
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.