Ar garsusis Lietuvos krepsinis-jau istorija?

Vartotojo avataras
DF
profesionalas
profesionalas

Standartinė DF » 2006 09 27 07:23

adaus rašė:tj tu paaiskink kur as ta uodega prisikirpau???
as ir galiu pasakyt, kad tu viena ar kita gala prisikirpai...
Aishkinau tau gal jau 3 kartus, bet tu ponas vis mano postus taip kritikuoji ir taip i juos atsakineji, kad net man geda uzh tave skaityt.

Tingiu ash del taves vel 10minuchiu gaishti, ir taip jau viskas aishku naujo posto nerashysiu.
Persiskaity BC Zalgiris ir shita tema ishnaujo neskubedamas :) viska suprasi. :wink:
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.

Vartotojo avataras
house
ultra dalyvis
ultra dalyvis

Standartinė house » 2006 09 27 11:55

tai ka belieka sakyt...
jei jau teigi kad as prisikirpau tai nepatingek ta ir pagryst.... nes dbr gaunasi, akd neturi ka pasakyt ir uz tai aiskini, kad tingi kazka ieskot, nors manau rasydamas "kad prisikirpau uodega" turetum iskart zinot kurioj vietoj as ja prisikirpau, o ne eit per postus ir ieskot kokios smulkmeneles prie katros galetum prikibti......
*15* *15* *15* *15*
----------------------------------------------------
In the far away fires
Where the hills forever burn
At the feet of our heroes
We try hard to learn
But the lesson is lost there
In the smoke and the mud
That we are one flesh, one breath, one life, one blood

Vartotojo avataras
oxigen
mega dalyvis
mega dalyvis
Susisiekti:

Standartinė oxigen » 2006 09 27 14:29

alio... juk baigėm... ir tau aiškinti beprasmiška nes vis tiek to nesuprasi :wink:

Vartotojo avataras
DF
profesionalas
profesionalas

Standartinė DF » 2006 09 27 17:33

adaus rašė:tai ka belieka sakyt...
jei jau teigi kad as prisikirpau tai nepatingek ta ir pagryst.... nes dbr gaunasi, akd neturi ka pasakyt ir uz tai aiskini, kad tingi kazka ieskot, nors manau rasydamas "kad prisikirpau uodega" turetum iskart zinot kurioj vietoj as ja prisikirpau, o ne eit per postus ir ieskot kokios smulkmeneles prie katros galetum prikibti......
*15* *15* *15* *15*
Noras man vel paeme tau ishdestyti,shis sykis jau paskutinis,gali nieko neatsakineti, nes ir taip krites akyse esi.Pats kaltas...

Paskaitom Tema BC Zhalgiris mazhdaug nuo 5 psl.4posto:
http://www.gamezone.lt/diskusijos/viewt ... c&start=60

Paaishkes tai jog: Dar(k)Force arba kitaip ash motyvuoji 2 bedas pagrindines :
1.
Visa esme yra ta jog Lietuvos dabartine krepshinio atstovybe yra nesamoninga.

seniai susede bamba ir tiek, krepshininkai tiesiog nenori atstovauti Lietuvai, ar tai del treneriu ar del ko, bet nenori-gi galetu seniai (Lietuvos krepshinio federacija) apsiimti permainoms kazhkokioms:keistu treneri ar panashiai...Nera rinktineje patriotu, kurie zhaistu tikrai uzh tevyne.
Chia mano zhodzhiai, kurie aishkiai pasako pirma mano pasakyta LK sublogejimo priezhasti.

2.Shita priezhasti ( 2 ) butu del patriotishkumo trukumo, nors tai galima ivardinti kaip ir LKF kalte, na supratot.

/**/

Na chia keletas ishkarpeliu shiaip aishkiau kad pasidarytu...

DarkForce: "Ash dar syki sakau, jog viskas yra aishku del konfliktu su zhaidejais ir treneriais"

adaus: " jei jau tas Sireika tox blogas tai kodel gryze is PC zaidejai (t.y. komandos kapitonas kuris isreiskia visu zaideju nuomone) pasako jog be Sireikos nenoriai rinksis i rinktine (cia net susvelninta versija....) negi Sireikia laike puska iremea i Zukos galva??? "

Na va, adaus lyg ir palaiko treneri, (adaus tik nesakyk kad taip nebuvo),

Na o paskui po keleta dieno ponaichio adaus ishsireishkimas: "stai dar vienas yrodymas, kad LT krepsinio vadovu postuose viska reikia keisti nuo pagrindu......."
Ish Pagrindu- Reishkia Keisti Viska, taip kad i tuos pagrindus ir treneriai sueina.
Dabar adaus vel kokia nesamone atraashys. :D
Tingiu daugiau rashyti ir kritikuoti ta adaus, tiesiog nera prasmes, kiekvienas galime apsiginti, kiekvienas tai ir darysim tachiau nesamoniu galime nerashyti.

To adaus:
Nezhinau ar noredamas ar nenoredamas chia taip sau uodega prisikandai,gal ir nejusdamas tachiau pripazhink jog tikrai susimoviai ISH PRADZHIU PALAIKYDAMAS VIENA POZICIJA, O PASKUI GINCHYDAMASIS PERSIMETEI I MANO POZICIJA. Galvoji nepajutau kai ishkarto parashei jog reikia keisti LKF visa.Suregavau ish karto ir nustebau, jog pirmai del to ir ginchyjais ir tu ten tuos visus dedes bandei pateisint.

Nu viskas.Jai dar ko reikia rashyk i PM. Chia neatsakynesiu. Tiesiog yra zhmonhiu kuriems jau uzhknisa skaityti musu postus.
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.

Vartotojo avataras
house
ultra dalyvis
ultra dalyvis

Standartinė house » 2006 09 27 18:36

cia jau uzknisai kaip reikalas..... man dbr tiesiog atrodo, kad tu esi ziauriai bukas vaikystys....

as gyniau trenery, nes tu visa bloga siu metu rinktines zaidima beriai tik ant Sireikos....
tu ka galvoji, kad as ta sireika laikau nelieciamu zmogumi? NIFIGA anksciau ir sakiau ir dbr galiu pakartoti, kad jam sie metai buvo paskutiniai LT rinktinej (nors cia dar nieko negali zinot). atseit jau pasakiau, akd viska reikia keisti tj jau prisikirpau sau uodega mat pareiskiau, kad ir Sireikai reikia rankas apkapot..... BET GI AS SAKIAU, KAD JAM VISKAS SU RINKTINE!!!!!
dbr galeciau pavaryt tava stilium: tu pasikai ir uz tai nori viska testi per PM.... nebeturi ka pridurti ir bla bla bla.....
tu
matai as jam krites akyse.....ir dar matai as pats kaltas... lyg man ka nors tai reikstu.... man tu isvis net nebuvai pakiles i akis
To adaus:
Nezhinau ar noredamas ar nenoredamas chia taip sau uodega prisikandai,gal ir nejusdamas tachiau pripazhink jog tikrai susimoviai ISH PRADZHIU PALAIKYDAMAS VIENA POZICIJA, O PASKUI GINCHYDAMASIS PERSIMETEI I MANO POZICIJA. Galvoji nepajutau kai ishkarto parashei jog reikia keisti LKF visa.Suregavau ish karto ir nustebau, jog pirmai del to ir ginchyjais ir tu ten tuos visus dedes bandei pateisint.
ka cia vel nusisnekejai????? parodyk posta kur as gyniau visus tuos diedus kur sedi uz vadovu kedziu????? permeciau visus sava postus ir nieko panasaus i gynimaneradau, tad buk geras patylek su tokiais durnas kaltinimais!

Geda Dark!!!!
Blogai Dark!!!!
In the far away fires
We try hard to learn
In the smoke and the mud

Vartotojo avataras
oxigen
mega dalyvis
mega dalyvis
Susisiekti:

Standartinė oxigen » 2006 09 27 19:55

ne nu jūs tai...

AŠ JUKS JUMS LT sakau, kad nė vienas nenusileisit, tai gal taika... o adaus nesiginčik ataip ataip tą uodegą prisikirpęs esi... ir manau Dar(k)Force paaiškino tau bent biški... ai nors... tu kaip minėjom anksčiau užsidegęs fanas ir vis neatvėstantis tai... čia tas pats kad su CS fainų šnekėti, kad CS kenkia sveikatai, nu jis niekada to nepripažins tu irgi taip pat :lol:

Vartotojo avataras
DF
profesionalas
profesionalas

Standartinė DF » 2006 09 27 19:58

adaus rašė:cia jau uzknisai kaip reikalas..... man dbr tiesiog atrodo, kad tu esi ziauriai bukas vaikystys....

as gyniau trenery, nes tu visa bloga siu metu rinktines zaidima beriai tik ant Sireikos....
tu ka galvoji, kad as ta sireika laikau nelieciamu zmogumi? NIFIGA anksciau ir sakiau ir dbr galiu pakartoti, kad jam sie metai buvo paskutiniai LT rinktinej (nors cia dar nieko negali zinot). atseit jau pasakiau, akd viska reikia keisti tj jau prisikirpau sau uodega mat pareiskiau, kad ir Sireikai reikia rankas apkapot..... BET GI AS SAKIAU, KAD JAM VISKAS SU RINKTINE!!!!!
dbr galeciau pavaryt tava stilium: tu pasikai ir uz tai nori viska testi per PM.... nebeturi ka pridurti ir bla bla bla.....
tu
matai as jam krites akyse.....ir dar matai as pats kaltas... lyg man ka nors tai reikstu.... man tu isvis net nebuvai pakiles i akis
To adaus:
ka cia vel nusisnekejai????? parodyk posta kur as gyniau visus tuos diedus kur sedi uz vadovu kedziu????? permeciau visus sava postus ir nieko panasaus i gynimaneradau, tad buk geras patylek su tokiais durnas kaltinimais!

Geda Dark!!!!
Blogai Dark!!!!
Aha ash daunas, vaikas ir kas dar busiu po shio posto>?

Jai nesupranti ka sakau, tai jau ne mano bedos.Daugiau nieko tau neaishkinsiu matosi, kad esi durnas organizmas kuris negali suvokti jog nesamoniu prikalbejo.Gal dar apklausa padaryti? lol

Ash nesakau po galais kad tu viska tiesiogiai esi ishdestes pvz: Ash uzh ta ir ana ir t.t.
Bet viskas matyti apibendrinus tavo postus, jai to padaryti nemoki tai vel tikriausiai tavo bedos. Ir pagaliau prasiblaivyk.: Rashai kad mano komentarai tokie ir anokie nors pats pasizhiurek savo postu lygi:

GEDA dark
blogai dark
Ir kokie chia komentarai? Kartais neishsiutusio 17 mechio, kuris vepsa nesamones ishgeres alaus? :D

Vartotojo avataras
SaZ
Master Builder
Susisiekti:

Standartinė SaZ » 2006 09 27 20:14

o ne! dark koks blogas!
*dies*

Vartotojo avataras
DF
profesionalas
profesionalas

Standartinė DF » 2006 09 27 20:18

Liudnoji Avele rašė:o ne! dark koks blogas!
*dies*
:D

Baiktu Kicked visai ash nepiktas, prieshingai man linksma kai adaus pakele nuotaika visai dienai. le le :wink:

Vartotojo avataras
house
ultra dalyvis
ultra dalyvis

Standartinė house » 2006 09 27 20:26

Dar(k)Force rašė:
adaus rašė: Ash nesakau po galais kad tu viska tiesiogiai esi ishdestes pvz: Ash uzh ta ir ana ir t.t.
Bet viskas matyti apibendrinus tavo postus, jai to padaryti nemoki tai vel tikriausiai tavo bedos. Ir pagaliau prasiblaivyk.: Rashai kad mano komentarai tokie ir anokie nors pats pasizhiurek savo postu lygi:

GEDA dark
blogai dark
Ir kokie chia komentarai? Kartais neishsiutusio 17 mechio, kuris vepsa nesamones ishgeres alaus? :D
nu ka tu nusisneki.....
tie tava apibendrinimai yra visiska pieva! po galais ar tu gali juo kuo nors pagryst????? jei negali tai pripazink kad nusneki....
kokia desimt postu is eiles stumi del to ko as nesakiau, ir tai jau tikrai labai nusibodo
In the far away fires
We try hard to learn
In the smoke and the mud

Vartotojo avataras
DF
profesionalas
profesionalas

Standartinė DF » 2006 09 27 20:37

adaus rašė:
Dar(k)Force rašė:
adaus rašė: Ash nesakau po galais kad tu viska tiesiogiai esi ishdestes pvz: Ash uzh ta ir ana ir t.t.

GEDA dark
blogai dark
nu ka tu nusisneki.....
tie tava apibendrinimai yra visiska pieva! po galais ar tu gali juo kuo nors pagryst????? jei negali tai pripazink kad nusneki....
kokia desimt postu is eiles stumi del to ko as nesakiau, ir tai jau tikrai labai nusibodo
Ash viska ir argumentuoju, tik, kad tu chia blin i padanges zhvairuoji.

Vartotojo avataras
house
ultra dalyvis
ultra dalyvis

Standartinė house » 2006 09 27 22:41

neuztenka pasakyti, kad as taip sakiau blyn.... as galiu pasakyt, akd tu mano pusbrolio puseseres antros katros tetos dukros bachuro mociutei pasipasakojai, kad dangus raudonas..... tj ka reiskiasi tjp ir buvo???
tu paimk ir jei jau taip teigi pa quotink tuos mano postus kur as gyniau tuos senuku....
ir neaiskink kad taip darai nes nifiga taip nera...
paparsciausiai paimk ir padaryk, o ne vel atseit as nemtau ar dar kaip nors bandyk issisukinet....
arba prisipazink, akd gerokai perlenkei lazda
In the far away fires
We try hard to learn
In the smoke and the mud

Vartotojo avataras
SaZ
Master Builder
Susisiekti:

Standartinė SaZ » 2006 09 27 22:43

tj ka reiskiasi tjp ir buvo???
kodelgi ne?

Vartotojo avataras
DF
profesionalas
profesionalas

Standartinė DF » 2006 09 28 07:15

adaus rašė:neuztenka pasakyti, kad as taip sakiau blyn.... as galiu pasakyt, akd tu mano pusbrolio puseseres antros katros tetos dukros bachuro mociutei pasipasakojai, kad dangus raudonas..... tj ka reiskiasi tjp ir buvo???
tu paimk ir jei jau taip teigi pa quotink tuos mano postus kur as gyniau tuos senuku....
paparsciausiai paimk ir padaryk, o ne vel atseit as nemtau ar dar kaip nors bandyk issisukinet....
Shitas puslapis 4 postas, yra citatos.

Vartotojo avataras
house
ultra dalyvis
ultra dalyvis

Standartinė house » 2006 09 28 11:00

Dar(k)Force rašė:
adaus rašė:neuztenka pasakyti, kad as taip sakiau blyn.... as galiu pasakyt, akd tu mano pusbrolio puseseres antros katros tetos dukros bachuro mociutei pasipasakojai, kad dangus raudonas..... tj ka reiskiasi tjp ir buvo???
Shitas puslapis 4 postas, yra citatos.
i kurias as atsakiau ir manau gana aiskiai jas paneigiau........
nor tu ir vel gryzai prie to pacio
In the far away fires
We try hard to learn
In the smoke and the mud

Skelbti atsakymą

Grįžti į