Turiu login hash,taciau kaip ji issifruoti?
ququ rašė:ieinu i ta milw0rm.com tai kaip db man suzinot ta hasha? pvz draugo emailo? as jo login zinau . kur toliau eit kad ta hasha pamatyciau ?
Zhmogau milw0rm.com puslapis juos tik shifruoja tuos Hash'us. Jai tavo draugas neturi puslapio vargu ar gausi jo ta Hasha..tas md5 yra hasho koduotes tipas jai taip galima pasakyti.
O jai i emailus bandysi lauzhtis :}} Tai jau geriau brutink, daugiau shansu..bus
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
Įdėtas filmukas avi formatu
http://ryto.ehostas.net/IPB_hack.zip
Sėkmingo mokymosi
Naudokite tik mokomiesiems tikslams, nes aš neatsakau jei ką nors pasidarysit sau ar pakenksite kitiems naudodamiesi šiame filmuke platinama medžiaga. Aš už tai nesu ir nebūsių atsakingas
EDIT : Filmukas sukurtas Dar(k)Force, visos teisės į jį jo.
Todėl jei iškyla kokių klausimų ar dar ko klauskit Dar(k)Force 
http://ryto.ehostas.net/IPB_hack.zip
Sėkmingo mokymosi
EDIT : Filmukas sukurtas Dar(k)Force, visos teisės į jį jo.
Paskutinį kartą redagavo oxigen 2006 10 02 19:47, redaguota 1 kartą(us).
Neatvisu, kiekviena forumo ar portalo sistema turi klaidu, sakykim sql pazheidzhiamuma, jai tom sistemom yra parashyti sploitai tada valio. Pazhiuri portalo versijos nr. ir pagal tai susirandi exploita kuri panaudojas gausi ta tavo "ishsvajotaji" hashququ rašė:ce ant visu forumu taip pavyksta?
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
Placiau ta tema www.antisecurity.org . Sorry už reklamą, nesusilaikiau 
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
šš... tas antisec*****.orgbrain5ide rašė:Placiau ta tema www.antisecurity.org . Sorry už reklamą, nesusilaikiau
Mokausi ir noriu išmokti
-
Veni, vidi, vici
Multa paucis
Errare humanum est
Divide et impera!
-
Veni, vidi, vici
Multa paucis
Errare humanum est
Divide et impera!
Dabar prisijungę