Reikia sound recording sofware!
Nusipirkau paprastą mikrofoną, per daug neblizgantį, bet savo basic funkciją atlieka.
Dabar man reikia programos, su kuria galima būtų įrašinėti ant .wmv, .avi ir kitų video failų - taigi man reikia softo, su kuriuo galėčiau savo balsą įrašyti kaip .mp.3 formato failą, o po to jį dar sinchronizuoti su video failu.
Taip pat būtų gerai, kad tokia programa ne tik galėtų įrašinėti balsą iš mikrofono, bet ir keisti jo parametrus: tembrą, tonus...
Kas gali padėti?
Dabar man reikia programos, su kuria galima būtų įrašinėti ant .wmv, .avi ir kitų video failų - taigi man reikia softo, su kuriuo galėčiau savo balsą įrašyti kaip .mp.3 formato failą, o po to jį dar sinchronizuoti su video failu.
Taip pat būtų gerai, kad tokia programa ne tik galėtų įrašinėti balsą iš mikrofono, bet ir keisti jo parametrus: tembrą, tonus...
Kas gali padėti?
Tiesa sakant yra ir netik wave editorius, tiesiog turbut turi nepilna versija del to ir nerandi arba visko neinstaliavai^Paulius^ rašė:Crack'a gi ir taip paprasta susirasti.![]()
Nero 7 yra irasinejimo i kompaktus programa. Nemaisyk.

as bandau nuhakint savo my computer.. bet jis vistiek nerodo man daugiau hardu ir daugiau vietos;/
P.S. (Atsirado daugiau vietos
Tikrai. Dabar paziurejau, kad tikrai yra.ZED rašė:Tiesa sakant yra ir netik wave editorius, tiesiog turbut turi nepilna versija del to ir nerandi arba visko neinstaliavai^Paulius^ rašė:Crack'a gi ir taip paprasta susirasti.![]()
Nero 7 yra irasinejimo i kompaktus programa. Nemaisyk.
Nueik i instaliavimo vieta ir sitam foldery:
Nero 7\Nero WaveEditor
Paskutinį kartą redagavo ^Paulius^ 2006 11 24 09:53, redaguota 1 kartą(us).
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių