Keyloger'iai
- Pamiselis8
- naujokas

zekit gal galesit padet studijavau viska nuo pradziu iki galo(tik su c++ praleidau) na bet nesuprantu mano el. tas kur per starta, pasijungiu elitekeylogger1.0 suvedu viska mx gaunu atsiuncia i el patvirtinima kad veikia susikuriu faila bandziau ir kur savo faila prisegt ir ta kita susikuria failas paspaudziu 2kartus tipo isimeta bet man nieko nesiuncia taip bandziau prie failo darasyt ir .exe taciau vistiek nieko nesigauna nieko man neatsiuncia kur cia klaida gali but?
aciu...
aciu...
- Pamiselis8
- naujokas

beto gal kas zinot ar imanoma nulauzt pro rat ? turiu programa bet ja reik tipo dar pirkt, o su nenupirkta neleidzia kito zmogaus kompo ziuret nors tas ir uzsikrecia pats uzsikreciu viska matau kad darau uzkreciau drauga nieko nematau net neconektina manu del to kad nenupirkta aba as nemoku jos pajunkt....
Stai cia gal kiek pades:Pamiselis8 rašė:beto gal kas zinot ar imanoma nulauzt pro rat ? turiu programa bet ja reik tipo dar pirkt, o su nenupirkta neleidzia kito zmogaus kompo ziuret nors tas ir uzsikrecia pats uzsikreciu viska matau kad darau uzkreciau drauga nieko nematau net neconektina manu del to kad nenupirkta aba as nemoku jos pajunkt....
http://www.gamezone.lt/diskusijos/viewtopic.php?t=2463
keyloggeris
sveiki, parsisiunciau ta keylogger elite..bet nemoku pasileist kaip reik ji pasileist ? as noriu ikist i draugo pc ji ir matyt ka jis rasho... gal galit padet lb prashau 
- Pamiselis8
- naujokas

niekap neiseina susitvarkyt su to elite keylogerio setings parasau savo emeil ten aaaaaa@one.lt sakykim o ka reik irasyt mx server ten tam ka ten reik irasyt
- Pamiselis8
- naujokas

- Pamiselis8
- naujokas

Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių