windows kepimas
ar imanoma is jau instaliuotu windowsu issikepti kiompakta
na visu pirma turi tureti nero programa arba kokia kita su kuria gali rasyti i kompakta. o tada kepi tuos diskus viena po kito tik kompaktu nepritruk
beje butu gerai kad jau normaliai paaiskintum ko tu nori.
beje butu gerai kad jau normaliai paaiskintum ko tu nori.
as bandau nuhakint savo my computer.. bet jis vistiek nerodo man daugiau hardu ir daugiau vietos;/
P.S. (Atsirado daugiau vietos )
Kaip supratau tu turi instaliuotus Windows, bet neturi Windows kompakto ir nori ta kompakta issikepti.tomis25 rašė:yra taip,sesuo pirko laptopa su legaliais windows'ais,bet nedave CD,zmones sako kad galima paciam issikepti CD is jau instaliuotu windows'u,na kad reikalui esant butu galima perrasyt OS,gal supratot
As bent jau tokio budo nezinau ir manau, kad nera (bent jau Windows OS'e).
Kitos išeities kaip ir nėrazigzag rašė:ikiso legalius ir nedave cd
kad galetu pasilikti sau ir prastumti uz 300LT.300 litu uz ora tai visai gerai.
bet seip tada skaitosi vagyste.nueikit i parda.ir sakykit kur mano windausu diskas.
Mokausi ir noriu išmokti
-
Veni, vidi, vici
Multa paucis
Errare humanum est
Divide et impera!
-
Veni, vidi, vici
Multa paucis
Errare humanum est
Divide et impera!
na siaip jus neteisus, daznai buna kad neduoda disko kai perki laptopa. ten windowsuose buna suinstaliuota tokia propgrama kuria paleidus yrasoma atstatymo versija i 2 dvd kompaktus. siaip juos turejo duoti parduotuveje ir paaiskinti ka daryti. arba turejo duoti atstatymo cd patys jau padaryta originalu. jei nieko nedave vadinas kazkas netaip. tada reikia eiti ir aiskintis.
as bandau nuhakint savo my computer.. bet jis vistiek nerodo man daugiau hardu ir daugiau vietos;/
P.S. (Atsirado daugiau vietos )
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)