reikia pagalbos
Sweiki, tj wa man lb reiktu siokios tokios pagalbos.. Man reiktu keylogger kuri galeciau prisegti prie paveikslelio arba kokio kito faailo ir kad failo galune liktu nepakitusi (pvz kad nepakistu ish .jpg i .exe) taip pat kad ji nusiuntus aukai i kompiutery ir jia tidariaus man jos logus siustu i email. Prasau pasiulykit ka nors ish savo patirties. Ish anksto lb aciu 
Siulau nueiti ir paprasyti savo aukos reikiamu duomenu...Manau tau tai bus zymiai lengviau negu kazko cia klausti plius dar nesugebi pats surasti informacijos .. blt... Tiesa sakant tu jos net neieskojai kai surasi ka nors pats tada ir klausk..O tokiu lamu siam forume apstu ir kiekvienam is ju nemanau kad verta kurti po nauja tema..
-----------------------------------
TRINKIT LAUK, APIE Kl Apstu TEMU!!!
TRINKIT LAUK, APIE Kl Apstu TEMU!!!
Rakinu temą, nes jau atsibodo skaityti nuolat iš naujo sukuriamas temas.
Kad būtų tik jpg galūnė padaryti galima, bet tada keyloggeris neveiks. Keyloggerį reikia PALEISTI, o jpg failai NĖRA paleidžiamieji! (Paskaitykit Windows žaliems, angl. Windows for dummies).
Dėl logų siuntimo ar nesiuntimo, tai vėlgi, kiekvienu atveju gali būti skirtingai. Čia sėdintys žmonės nėra aiškeriagiai ir negali paaiškinti to, ko nemato. Jeigu siunčia iš vieno(tavo) kompiuterio, vadinas keyloggeris veikiantis. O jeigu jis veikiantis, vadinasi arba tavo auka failo nepaleido, arba jį sustabdė antivirusinė arba siunčiamus logus užblokavo firewall'as.
Kad būtų tik jpg galūnė padaryti galima, bet tada keyloggeris neveiks. Keyloggerį reikia PALEISTI, o jpg failai NĖRA paleidžiamieji! (Paskaitykit Windows žaliems, angl. Windows for dummies).
Dėl logų siuntimo ar nesiuntimo, tai vėlgi, kiekvienu atveju gali būti skirtingai. Čia sėdintys žmonės nėra aiškeriagiai ir negali paaiškinti to, ko nemato. Jeigu siunčia iš vieno(tavo) kompiuterio, vadinas keyloggeris veikiantis. O jeigu jis veikiantis, vadinasi arba tavo auka failo nepaleido, arba jį sustabdė antivirusinė arba siunčiamus logus užblokavo firewall'as.
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių