Heroes of might and magic (nuo I iki IV)
Kas megsta sita gera zaidima atsiliepkit, noreciau su kuo nors sumesti per tinkla, nes esu tik kelis kart zaides, o noretusi savo jegas pries tikrus priesininkus ismegyt. Ypac noretusi sumesti homm3 in the wake of gods, tam turiu geru mapu uzsaugojes.
Trecdali gyvenimo zmogus praleidzia lovoje likusius su trecdalius jis bando i ta lova ka nors isitempti
Awake of gods yra treciu heroesu ispletimas, su kai kuriais patobulinimais. Tam kad juos paleistum reikia tureti Homm3 Sod arba Homm3 Complete. Pirma suinstalini viena is tu dvieju, o paskui ant ju uzinstalini wake of Gods. Parsisiusti gali is Strategyplanet tinklapio www.stategyplanet.com/homm/wog
Jei klausi kas ten gero, tai pasakysiu daug kas: nauji monstrai, nauji herojai, nauji artifaktai ir panasiai. Geriausias bajaris, kad gali priesu miestus griauti
Jei klausi kas ten gero, tai pasakysiu daug kas: nauji monstrai, nauji herojai, nauji artifaktai ir panasiai. Geriausias bajaris, kad gali priesu miestus griauti
Trecdali gyvenimo zmogus praleidzia lovoje likusius su trecdalius jis bando i ta lova ka nors isitempti
Re: Heroes of might and magic (nuo I iki IV)
Noreciau pazaisti,jau seniai svajoju su kuo nors per tinkla persimesti,bet kad nieko nerandu.Jei vis dar yra norinciu,lauksiu jusu laisku,pas mane IIIKyborgas rašė:Kas megsta sita gera zaidima atsiliepkit, noreciau su kuo nors sumesti per tinkla, nes esu tik kelis kart zaides, o noretusi savo jegas pries tikrus priesininkus ismegyt. Ypac noretusi sumesti homm3 in the wake of gods, tam turiu geru mapu uzsaugojes.
armagedons blades.Rasykite puksis@takas.lt susitarsim.
abc
Kietas zaidas hmm 3 bet perdaug lengvas nes pries max kompu ir ant imposible vaiku zaidimai nzn bet as ta zaida zaidziu gal 5 metus tai prasiprofinau gal kas noretu isbandyt jegas tinkle?
- SleepyHead
- rašytojas profesionalas
Neisivaizduoju kaip galima tokio zaido nezinoti Tau turetu buti
Man labiausiai patinka HOMM II, gaila bet HOMM I pas mane ant kompo neveikia (zaidas per prastas asba kompas per geras ). Manau, kad HOMM IV nenusisekes geimas (deja). Man labai greit nusibodo ir vel zaist netraukia. Siuo metu visus HOMM turiu kompe (isskyrus HOMM I )
Man labiausiai patinka HOMM II, gaila bet HOMM I pas mane ant kompo neveikia (zaidas per prastas asba kompas per geras ). Manau, kad HOMM IV nenusisekes geimas (deja). Man labai greit nusibodo ir vel zaist netraukia. Siuo metu visus HOMM turiu kompe (isskyrus HOMM I )
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių