Silent hill - the movie - sio filmo laukiau nuo pat tada kai buvo paskelbta kad jis kuriamas . Pagaliau sulaukiau . Torrentose 04 22 radau si filma ir parsisiunciau . . Istorija filmo kopijuojama nuo pirmos silent hill zaidimo dalies (jei kopijuojama tai grynai ) - isskyrus kad herojus yra mergina ( lb panasi i sh3 heroje ) . Kad kopijuoja tai gerai bet nereikejo prikurti nesamoniu kuriu nebuvo sh geimose - pvz - silent hill toliau gyvena zmones , alesa pati kalciausia del sh miesto blogio ir t.t . Dar nepatiko kad tarp keliu scenu yra dideli tarpai ir nezaides zaidimu nelabai ka suprasi . O bendra atmosfera tikrai pujki - grynai taspac kad lostum kokia dali . Ta miesta ar kurejei state ar rado kurnors amerikoje bet patekes ukanota diena tikrai pamanyciau - taip cia silent hill

. Visi monstrai visiems pazystami ir sh geimu - lying figure , Demon Cockroach bei visu mylimas the red piramid ( kuri atrodo lygiai taipat kaip ir per sh2 ( didelis pejlis

) Yra vienas naujas monstras - net sukurta istorija kaip jis atsirado

.
Kaip sh fanas siek tiek esu nusivyles - tuolabiau kad ir pats akira priziurejo kad viskas butu gerai , na bet stebuklo nereikia noreti - filmo pradzia tobula , galas nuostabus kaip ir visose sh serijose , taciau vidurys nupuliuotas ( siek tiek pataisius ir iseitu nuostabus filmas ) . GAL kada bus sukurta antra filmo dalis o db megaukimes ka turim
Mano vertinimas 7/10 ( turetu but vienu zemesnis taciau negaliu - esu gi sh fanas

)