Ši tema vis dar nagrinėjama :]
Patirties su Keyloggeriais turiu nemažai, kaip jau žinoma tų keyloggerių yra pilnas netas. Nepatariu jums jų keitalioti, geriausiai yra griebtis populeriausių keyloggerių su dideliom galimybėm ir
gerai išnagrinėti kiekvieną keyloggerio nustatymą, manau tuomet rasit tai ko ilgai ieškojot. Siųličiau jums "Perfect Keylogger".
http://www.flydownloads.com/download/ut ... /i_bpk.exe
Name : Team@CHiCNCREAM
Serial : LXPG-EGQN-KUNJ-QQWK
Nustačius šio keyloggerio nustatymus su juo galima sukurti instalą kaip su ProRat servą, pvz "Setup.exe", paspaudi ant jo ir keyloggas jau sėdi kompe. Nu aš dar esu suklijeves (tam naudojamas blinderis) ProRat servą su PerfectKeylogger instalu tai gaunasi toks neblogas derinukas :]
Nusiunčiu savo aukai "Setup.exe", tuomet galiu po jo kompą vaikštinėti per ProRat, o PerfectKeyloggeris man duomenis kas 2 dienas (laika galima nusistatyti) siunčia į mano servą ftp.avita.lt, ten aš iš savo kompo peržiūriu duomenis su specele Perfect Keylogger programa kuri skirta logams ikeltiems i servą žiūrėti, dar galiu patarti, kad duomenis siųsti i servą yra geriau nei į emailą.
Jeigu čiuvas aptinka mano keyloggeri jis jo neijungs, nes pirma reikės suspausti tam tikra klavišu kombinacija ir įvesti slaptažodį, tik tuomet jis galės valdyti keyloggeri esanti jo kompe, na nebent jisai isirašys antivirusa ar išmoks naudotis firewall :] Bet jo kompe kartu guli ir ProRat taigi jam gali ir nepavykti idiegti į kompą apsaugos :]
Šis keyloggeris tikrai turi daug nustatymų, taip pat jis gali daryti ir ekrano nuotraukas, bet nepatariu to užstatyti, nes jos užima vietos, nebent, kad nuotrauka padarytu kas 1valanda ar panašiai. Tai wa