zinau ..bet kai vienas forumo lankytojas tiesiog ignoruoja mano postus tai...nznpk10 rašė:e gal apseisim be smurtinio pobudzio postu, nes bet kokiam forumui (analogoskai ir nickui/useriui) jie garbes neatnes, tik parodys nesubrendima
http://darkforce.jconserv.net jusu teismui
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
siulikit man tas pats jai jis ant manes stums tanka tai as ant jo taipatpk10 rašė:perskaityk daugiau jo postu ir suprasi, ce jo naturalus rasymo stilius ir minties eiga niekuo neissiskiria nuo kitu diskusiju, sita konflikto keliai yra du: atsitraukt arba konfliktuot toliau, zinant kad jis ce moderas ir parases 13% visu pranesimu forumo... siulau atsitraukt
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.
sutinku bet kada ta kritika buna del nieko tai galima jau laikyti nekritika o izedinejimuJustaz rašė:Nu jo kicked jau toks ira jis mano jau 2 login isbanino
Bet as dabar stengiuos su juo sutart
Beje kritikos irgi kartais reikia juk nebuna visada gerai
Nu apie kickeda diskutuot vos ne pagrindine sio forumo tema bet gryskim prie saito. man tai toks neblogas. Yra 4 geri linkai, o trukumas kad keli zodziai homepage yra angliski ir keli lietuviski.
Is tikruju tai kad forumas turi nuolatiniu dalyviu tai didelis pasisekimas as kiek prikures forumu tai net pats linku neatsimenu.
Is tikruju tai kad forumas turi nuolatiniu dalyviu tai didelis pasisekimas as kiek prikures forumu tai net pats linku neatsimenu.
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių