Serious Sam 2
- SaZ
- Master Builder
- Susisiekti:
wtf su tais rag-doll ?
cia gi kiekvienas zaidimas savo ragdollsus turi. nuo max payne iki hl2 iki jedi academy. ir tai to negalima butu fizika vadinti juk tai tik kuno skeleto vartaliojimasis. fizika yra kur kas daugiau - daiktu skraidziojimas ir tt.
keista tiesiog girdeti kazkoky ale uzpantentuota pavadinima rag-doll kai jie visur yra ...
cia gi kiekvienas zaidimas savo ragdollsus turi. nuo max payne iki hl2 iki jedi academy. ir tai to negalima butu fizika vadinti juk tai tik kuno skeleto vartaliojimasis. fizika yra kur kas daugiau - daiktu skraidziojimas ir tt.
keista tiesiog girdeti kazkoky ale uzpantentuota pavadinima rag-doll kai jie visur yra ...
Ką gi, turim painkiller ir SS2 screenus..GODhack rašė: trumpiau sakant apseik ir be psichiniu ligu ivardijimo artas.
Reik aklu but kad nematyt, jog ss2 tikrai ne kiek neatsilieka nei nuo vieno zaidimo savo grafika. Be to serious sam vienintelis palaiko atviras erdves vietoj jau iprastu siauru ir tamsiu koridoriu, tiem kam grafika, tai ne vien texturu dydis megabaitais(kaip ir man) tai sutiks jog SS2 grafika yra ir geresne nei PK ar HL2. Juk ss2 viskas spalvinga, dideles erdves geras apsvietimas tai tikrai geriau atrodo nei pilki ir juodi koridoriai.
Ar tas SS2 ant 1024 padarytas?
Tavo tiesa tame, kad SS2 palaiko dideles erdves ir nerija daug resursų, ką atvirkščiai daro doom3, bet jei kalbi apie architektūros, dizaino ir pikselių tikroviškumą, pripažink, kad painkiller žymiai geriau atrodo.
Negaliu patikėti, kad žmonės lygindami tuos screenus gali pasakyti, kad SS2 grfika gersenė nei painkiller, antraip jie daunai.
Geriau jau neišgirsčiau neigiamo atsakymo...
- SaZ
- Master Builder
- Susisiekti:
'Painkiller junitų fizika tikrai prilygsta HL2, nes žaidimas yra padarytas "rag-doll" fizikos principu, bet tu turbūt žinai... '
norejau tik pasakyt kad tas tavo sakinys manes visiskai nestebina nes kone visi zaidimai jau tuos ragdollsus vienokius ar kitokius (plius 80% kad juos dar galima reguliuoti modifikuojant failus) turi.
nebent man cia tik vienam pasirode kad norejai sudaryti yspudingumo yspudy
be to man rodos godhack screenshota paeme is serious sam the second encounter o ne is serious sam 2
norejau tik pasakyt kad tas tavo sakinys manes visiskai nestebina nes kone visi zaidimai jau tuos ragdollsus vienokius ar kitokius (plius 80% kad juos dar galima reguliuoti modifikuojant failus) turi.
nebent man cia tik vienam pasirode kad norejai sudaryti yspudingumo yspudy
be to man rodos godhack screenshota paeme is serious sam the second encounter o ne is serious sam 2
Godhack - ka pasakoji tas tiesa bet cia idejai serious sam antro enkaunterio screenaGODhack rašė:
trumpiau sakant apseik ir be psichiniu ligu ivardijimo artas.
Reik aklu but kad nematyt, jog ss2 tikrai ne kiek neatsilieka nei nuo vieno zaidimo savo grafika. Be to serious sam vienintelis palaiko atviras erdves vietoj jau iprastu siauru ir tamsiu koridoriu, tiem kam grafika, tai ne vien texturu dydis megabaitais(kaip ir man) tai sutiks jog SS2 grafika yra ir geresne nei PK ar HL2. Juk ss2 viskas spalvinga, dideles erdves geras apsvietimas tai tikrai geriau atrodo nei pilki ir juodi koridoriai.
Va cia ss2

Schliess die Augen sanft, mein Kind
und bleib in meinen Armen
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
Diary of Dreams - Nekrolog 43
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
@kicked: doom3 demonai ir zombiai mirdavo lyg iš filmo blade, tai man nepatiko, o ir jų pačių negalėjai taip trankyt, kad matytusi ragdoll, vau tau ir pvz.
O painkiller ragdoll ypatingas todėl, kad gali va ką daryti:
http://media.putfile.com/jugling
Bet tas (D)artas tai isvis nerealus nemate kad sreenai ne tie ir vis vien savo teoremas tesia toliau, taip ir maniau kad jis SS2 net screenu NEMATES.
Kaip sakant suveike sena gera gudrybe... taigi manau su juo sia tema ner prasmes ir sneket...
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

Na yra modas ant doom3 kur monstrai neisnyksta po nukalimo ir juos gali visur swaidyt - as ji turejau . Bet patikek kad ir koki zveri turetum po kompo stalo - po gero susisudymo tau fps liks 5Artas1984 rašė:@kicked: doom3 demonai ir zombiai mirdavo lyg iš filmo blade, tai man nepatiko, o ir jų pačių negalėjai taip trankyt, kad matytusi ragdoll, vau tau ir pvz.
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
LOL,GODhack rašė:![]()
Bet tas (D)artas tai isvis nerealus nemate kad sreenai ne tie ir vis vien savo teoremas tesia toliau, taip ir maniau kad jis SS2 net screenu NEMATES.sivis kazi ar ji ka be savo pkilerio zaides.
Kaip sakant suveike sena gera gudrybe... taigi manau su juo sia tema ner prasmes ir sneket...
Taip, pamaniau, kad tai SS2, bet tai nereiškia, kad nemačiau SS2 screens aplamai! Mačiau aš tuos skrynus, bet kadangi ne itin kažkuom pasižymėjo, tai todėl ir supainiojau su SS1.
Aplamai tai nedaug pasikeitė, tavo tas komentaras, kad tipo erdvės SS didelės yra debiliškas, nes kai kuriuose painkiller kambariuose erdvės tikrai nemažesnės.
Ir ne pompsinu ant painkiller, tiesiog kai atsirado kalbos apie SS2 pasirodymą, visi pas mus forume subruzdo ar jis bus grafiškai geresnis už PK?
Ir pasirodė, kas nichuja negeresnis, nes visus šiek tiek nuvylė.
Va tavo Semas, gali susirinkti jį gabalais:
http://dreamcatcherinteractive.com/foru ... hp?t=25535
Mažiausia kuom gali pasigirti SS2, tai yra grafika jei žiūrint kada jis išleistas...
na pk vietoves monotoniskos ir nuobodzios ir tu visu vietoviu tik londonas , operos rumai ir armija tepatiko - visur kitur boring o per sema visiskai kitaip . Beto is jusu kalbu matosi kad geimmeriai seni nesat - nes tik tikras senas geimeris zino kad grafika - nepagrindinis geimo pliusas
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
Ich trage Dich hinweg
durch diese alte Welt
@BLECHA, gal manot aš nesuprantu, kad grafika nieko nereiškia geram geimui? Štai starcraft vis dar populiariausias iš RTS...man tai tas pats ar jis ar war3...
O kaip quake1 ir quake2? Hexen2 ir Heretic2? Šitie seni geimai - tiesiog kultinė klasika. Aišku, kad man patiko (tiesa heretic2 tik mačiau, nežaidžiau pats).
Dėl monotonijos: painkiller yra checkpontai ir tu negali ištrūkti iš tam tikros zonos kol nenudėjai visų monstrų, bet ko gero taip padaryta dėl to, kad jeigu nebūtų tų sienų ribų ir tu laisvai galėtum nardyt po visą mapą, vienu metu atsiradę visi monstrai taip užlagintų kompą...
Bet reikia pasakyti, kiekvienas painkiller kambarys yra skirtingo stiliaus, kultūros ar architektūros, skirtingų karių ir skirtingos kovos taktikos, nesuprantu kaip žmonės kaip mc gali sakyti, kad jis nuobodus?
Vat doom3 visi kambariai taip pat atrodo ir viskas - architektūra ir taktika - kartojasi, doom3 turi beveik jų tiek pat kiek painkiller, bet painkiller kiekvienas skirtingas tam, kad jei nepatinka vienas kambarys, gal patiks kitas, o doom3 jei nepatiks vienas, tai ir kiti nepatiks...supratote ką pasakyti norėjau?
@darkmc: Londonas? Čia tipo TOWN lygis? Kodėl manai, kad Londonas?
Beje, karinė bazė nors tau asmeniškai patiko...jos architektūra itin prasta, o kautis ten ne itin įdomu, nesulyginsi su Leningradu.
O kaip quake1 ir quake2? Hexen2 ir Heretic2? Šitie seni geimai - tiesiog kultinė klasika. Aišku, kad man patiko (tiesa heretic2 tik mačiau, nežaidžiau pats).
Dėl monotonijos: painkiller yra checkpontai ir tu negali ištrūkti iš tam tikros zonos kol nenudėjai visų monstrų, bet ko gero taip padaryta dėl to, kad jeigu nebūtų tų sienų ribų ir tu laisvai galėtum nardyt po visą mapą, vienu metu atsiradę visi monstrai taip užlagintų kompą...
Bet reikia pasakyti, kiekvienas painkiller kambarys yra skirtingo stiliaus, kultūros ar architektūros, skirtingų karių ir skirtingos kovos taktikos, nesuprantu kaip žmonės kaip mc gali sakyti, kad jis nuobodus?
Vat doom3 visi kambariai taip pat atrodo ir viskas - architektūra ir taktika - kartojasi, doom3 turi beveik jų tiek pat kiek painkiller, bet painkiller kiekvienas skirtingas tam, kad jei nepatinka vienas kambarys, gal patiks kitas, o doom3 jei nepatiks vienas, tai ir kiti nepatiks...supratote ką pasakyti norėjau?
@darkmc: Londonas? Čia tipo TOWN lygis? Kodėl manai, kad Londonas?
Beje, karinė bazė nors tau asmeniškai patiko...jos architektūra itin prasta, o kautis ten ne itin įdomu, nesulyginsi su Leningradu.
Paskutinį kartą redagavo Artas1984 2005 10 17 17:56, redaguota 1 kartą(us).
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių