Lauzhimo technika.By.DarkForce

Hakeriai dalinkitės patirtimi
Skelbti atsakymą
Žinutė
Autorius
Vartotojo avataras
GODhack
profesionalas
profesionalas
Susisiekti:

#46 Standartinė GODhack » 2006 09 22 21:48

Brain, tavo suvokimas apie kultura niekam tikes jei jau tu ieskai tik rusisku zodziu ir po to is to darai isvadas. Reik vertint kur kas placiau, bendra turini.

Arba zinoma tiesiog nori apgint rand.
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

Vartotojo avataras
DF
profesionalas
profesionalas

#47 Standartinė DF » 2006 09 22 21:54

brain5ide rašė:Nu man tai juokinga. Rand turbūt vienas kultūringiausiai čia diskutavusių žmonių. Turbūt vienintelė kandesnė replika yra "užsidėk akinius". Tuo tarpu jam buvo siųloma neargumentuotai(lankymasis antisecurity.org nėra argumentas) čiuožti lauk iš šito forumo, nors čia jis nė kiek nenusižengė taisyklėms. Tai katras čia nekultūringas?
Neikiek nepritariu tavo nuomonei... Nematau ash ishvis kulturos pas ji jokios.Ir visishkai shiuo atveju pritariu GODhack, beto ka tu gali spresti apie zhmogaus kultura ish labai labai mazhos dalies postu? :roll:
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.

rand
nuolatinis dalyvis
nuolatinis dalyvis

#48 Standartinė rand » 2006 09 22 22:40

Dar(k)Force rašė:Tachiau del to filename tai tikrai prisispangai.
Dar(k)Force rašė:Nezhinau kaip ishaishkinti tokiam durnam organizmui
...
cia vien is sitos temos, jei gerai pamenu kituose temose mane pora kartu, seip ir lempos, pavadinot 'lama' 'lameriu' ir t.t...

taigi JUS neflaminat, su tokio pabudzio zinutem, o kur mano postuose nera ne vieno zodzio panasaus i 'lama' 'nubas' 'idiotas' ir t.t. tai jau skaitosi flame'u ?
o gal flameinimu cia skaitomas ne zmogaus izeidinejimas o daugiau postu parasymas vienoje temoje? arba bandymas irodyt zmogui kad klysta = flame ?
idomei...... jauciu sita mano posta irgi laikysit flame, nors apie jus ne zodelio :lol:
ech whateva... nors brain5ide supranta flame reiksme 8)

Vartotojo avataras
GODhack
profesionalas
profesionalas
Susisiekti:

#49 Standartinė GODhack » 2006 09 22 22:43

rand rašė:
taigi JUS neflaminat, su tokio pabudzio zinutem, o kur mano postuose nera ne vieno zodzio panasaus i 'lama' 'nubas' 'idiotas' ir t.t. tai jau skaitosi flame'u ?
o gal flameinimu cia skaitomas ne zmogaus izeidinejimas o daugiau postu parasymas vienoje temoje? arba bandymas irodyt zmogui kad klysta = flame ?
idomei...... jauciu sita mano posta irgi laikysit flame, nors apie jus ne zodelio :lol:
ech whateva... nors brain5ide supranta flame reiksme 8)
ne sita posta pasigailesim ir uzskaitysim kaip po posta zmogaus kuriam reik isimiegot gerai ar kaskas panasaus, nes jis raso ir pats nezino ka. Nes kitam sakinyje jau teigia, kad nerase to ka istaipino pries kelias sekundes.

Aisku galima butu ir padaryt isvada, kad tau skleroze juodai, bet cia jau paskui pradesi verkt kad mes fleiminam.
Nepatikti blogiems - girtinas dalykas. SENEKA

Vartotojo avataras
zigzag
rašytojas profesionalas
rašytojas profesionalas

#50 Standartinė zigzag » 2006 09 22 22:49

bukit zmones baikit pyktis.jai norit pyktis tai susikurkit tema pvz "koliokimes"arba PM rasinekites

brain5ide
profesionalas
profesionalas

#51 Standartinė brain5ide » 2006 09 23 00:08

Galbūt ir noriu apgint rand. Kodėl? O todėl, kad nematau jokios priežasties ant jo pykti. Net jeigu jis ir lankosi antisecurity.org. Ne mano reikalas(ir ne jūsų, mieli kolegos), kur jisai lankosi. Ir juo labiau nesiruošiu pykti dėl to, kad jis daugiau ar mažiau paaiškinto tai, kad filename nėra specialusis google žodis. O jeigu ir būtų, tai jis turėtų surasti failų, o ne per GET perduodamis duomenis. Varymo tikrai nepastebėjau, bent jau viešai prieinamuose postuose, o visų asmeninių žinučių gi nepratikrinsiu.

Dėl pačio antisecurity.org, gal neprisimenat jau nusisėdėjusios temos apie video tutorialus? Kai kiekvienas atsibeldęs čia prašė, kad GODhack'as padarytų video tutorial'ą? Lygiai tokia pat padėtis dabar vyrauja antisecurity.org ir jeigu pavyktų susitarti su jo administratoriais ir išsiaiškinti, kas yra kas, tuomet ir pykčiai dingtų, ir galbūt susiburtų lietuviška kompiuterinė bendruomenė, orientuota saugumo klausimais.
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.

Vartotojo avataras
DF
profesionalas
profesionalas

#52 Standartinė DF » 2006 09 23 07:55

brain5ide rašė:Galbūt ir noriu apgint rand. Kodėl? O todėl, kad nematau jokios priežasties ant jo pykti. Net jeigu jis ir lankosi antisecurity.org. Ne mano reikalas(ir ne jūsų, mieli kolegos), kur jisai lankosi. Ir juo labiau nesiruošiu pykti dėl to, kad jis daugiau ar mažiau paaiškinto tai, kad filename nėra specialusis google žodis. O jeigu ir būtų, tai jis turėtų surasti failų, o ne per GET perduodamis duomenis. Varymo tikrai nepastebėjau, bent jau viešai prieinamuose postuose, o visų asmeninių žinučių gi nepratikrinsiu.

Dėl pačio antisecurity.org, gal neprisimenat jau nusisėdėjusios temos apie video tutorialus? Kai kiekvienas atsibeldęs čia prašė, kad GODhack'as padarytų video tutorial'ą? Lygiai tokia pat padėtis dabar vyrauja antisecurity.org ir jeigu pavyktų susitarti su jo administratoriais ir išsiaiškinti, kas yra kas, tuomet ir pykčiai dingtų, ir galbūt susiburtų lietuviška kompiuterinė bendruomenė, orientuota saugumo klausimais.
Che apgynti...Idomu ka mes blogo padare.

Buvau ash kazhkada norejas, sukurti bendra projekta su kazhkuom.Supranti Brain niekas nekalbes su tais antisec... 1.Skiresi ju kultura ir chia tikrai faktas, nepaneigiamas.(Prisimink 1karolis ir kitus Rifle, Izap ten kazhkoks ir t.t.)Jie orentuoti labiau i vandalizma nei isilauzhimus.Ka noriu pasakyti?
Taikad jie tenkinasi: defeisindami saitus.Ir visishkai netobuleja.
Pazhiurek kada dabar pas mus paskutinis postas buvo parashytas VideoTutorialu temoje ?
Mes augam ir tobulejam, pas mus kitoks bendravimas...Pagalvok koks hibridas butu jai mes su tais antisecurity.org susijungtume Gi ten nuomone kas antroi temoi ishsiskirtu ir prasidetu "lamos,durniai" ir t.t. Viskas tik del to kad skiriasi kultura, interesai ir t.t.
Kai bobu nera - Buna blogai, Bet kai bobu yra - buna dar blogiau..Ishvadas daryk pats.

brain5ide
profesionalas
profesionalas

#53 Standartinė brain5ide » 2006 09 23 10:43

GODhack mane kaltino tuo, kad apgint noriu ;)
O tu žvilgtelk į antisecurity.org sukūrimo datą, ir Gamezone sukūrimo datą. Jie dar jauni, palyginus mumis. Taigi visa esmė yra musyse :D
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.

Vartotojo avataras
DF
profesionalas
profesionalas

#54 Standartinė DF » 2006 09 23 10:56

brain5ide rašė:GODhack mane kaltino tuo, kad apgint noriu ;)
O tu žvilgtelk į antisecurity.org sukūrimo datą, ir Gamezone sukūrimo datą. Jie dar jauni, palyginus mumis. Taigi visa esmė yra musyse :D
Nesilankau ten.Bet manau 8 menesiai bus puslapiui tam ju.Kolkas per tiek laiko nesimato nei menkiausios pazhangos, ash manau jog pats laikas jiems bresti butu.

brain5ide
profesionalas
profesionalas

#55 Standartinė brain5ide » 2006 09 23 12:51

Heh, kai brain5ide sako, kad reikia lipti iš trojanų lygio, tai visi sako, kad jis nusišneka. Bet kai kalba eina apie antisecurity tai jiems reikia bręsti. Come on.

Vartotojo avataras
DF
profesionalas
profesionalas

#56 Standartinė DF » 2006 09 23 12:56

brain5ide rašė:Heh, kai brain5ide sako, kad reikia lipti iš trojanų lygio, tai visi sako, kad jis nusišneka. Bet kai kalba eina apie antisecurity tai jiems reikia bręsti. Come on.
Fui, tu trojanu ishvis nenaudojas gyvenime ash, gal syki esu pamegines...

Vartotojo avataras
oxigen
mega dalyvis
mega dalyvis
Susisiekti:

#57 Standartinė oxigen » 2006 09 23 12:56

Išvis tame antisecurity.org kažkokie pasikėlę ir nieko nelabai ką sugebantys vaikai... O čia bent jau rimti žmonės ir žino ką sako ir beto čia kompanija geresnė... :D

sorry už biški offtopic

brain5ide
profesionalas
profesionalas

#58 Standartinė brain5ide » 2006 09 23 12:58

Rimti žmonės? Na dar nė vieno nesutikau čia. Nebent administratorius Laurynas. Na GODhack irgi daug žino, bet jo pasikėlimas(ir nesakykit, kad jis nepasikėlęs) menkina jo žinių reikšmę.

Vartotojo avataras
DF
profesionalas
profesionalas

#59 Standartinė DF » 2006 09 23 13:00

Hem, Tai Brainai gal dar pasakysi, kad antisecurity.org yra geriau?

Vartotojo avataras
oxigen
mega dalyvis
mega dalyvis
Susisiekti:

#60 Standartinė oxigen » 2006 09 23 13:05

nu bet gerai man pavyzdžiui neaptinka asilai kurie mane durnina jei aš noriu išmokti hackinimo ir paklausiu kaip tie exploitai ir kiti dalykai atrodo... tai mane lama, debilu, duchu ir kitaip išvadina, na čia taip nesusidūriau ir tai paėmiau kaip pavizį... tai biški pagalvokim kas ten ir kas čia...

EDIT :
Beto kodėl aš turiu pasijusti durniaus vietoje epr juso... juk ir klausiu norėdamas sužinoti... Aišku klausimai būna ir įdomesni bet neesmė, juk kaip pavyzdį pateikiau ... :?

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)