prasau nepatingekite ir atsakykite, man idomi jusu nuomone

mano nuomone cia nieko baisaus , ir tai nereishkia kad <kazkas> nes nezinau ar tai tu ar ne tu nu trumpiau sakant nesvarbu > yra negrazus ,tiesiog dar neatejo tas likimo skirtasis (-oji) ir tiekBubbles rašė:Ka manote apie paaugles(iki 18m), kurios dar neturejo vaikino ir jo neturi?
Safi..nustok smilint..ir raides..kraipyt..knisa..kodel..SafyrA* rašė:mano nuomone cia nieko baisaus , ir tai nereishkia kad <kazkas> nes nezinau ar tai tu ar ne tu nu trumpiau sakant nesvarbu > yra negrazus ,tiesiog dar neatejo tas likimo skirtasis (-oji) ir tiekBubbles rašė:Ka manote apie paaugles(iki 18m), kurios dar neturejo vaikino ir jo neturi?
prasau nepatingekite ir atsakykite, man idomi jusu nuomonenieko baisaus nematau
cia buvo mano nuomone ,vis delto nera to blogo kas neisheitu y GERA
![]()
Na pastebejau kad ir KITI nemato nieko blogo , tai wa gali nepergyventi viskas ateis Y SAVO VEZES
siaip manau, kad ci kazkokia anomalija, nas ir man paciam bendraujant su 15mete (man 18 ) ziauriai jauciasi poziuriu skirtumas, nes kazkaip skiriasi mintys ir aplinkos vertinimasHatori Rancesu rašė:Ka manot apie merginas 15+ (iki astuoniuolikos) kurios draugauja su vaikinais 20+? Pastebejau toks reiskinys labai daznas.
Him mano nuomone jai mergina ir neturi vaikino iki 18m tai yra kazkas negerai, turbut truksta grozio, nors grozis nepagrindinis dalykas bet tokiam paauglystes laike, daug ka lemia.Bubbles rašė:Ka manote apie paaugles(iki 18m), kurios dar neturejo vaikino ir jo neturi?